1. évad

Bolygónk, a Föld 2 1. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Bolygónk, a Föld 2 sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Bolygónk, a Föld 2 sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: David Attenborough ,





Epizód lista

Ep.1 Szigetek

Megjelent: 2016-11-06

Az imádnivaló törpelajhároktól a hatalmas, élő sárkányokig, a szigetek menedéket kínálnak a bolygó legfurcsább teremtményeinek. Ám az élet ezeken a szigeteken tele van váratlan kihívásokkal.

Ep.2 Hegyvidékek

Megjelent: 2016-11-13

Folytatódik a vadon élő állatokról szóló dokumentumfilm sorozat David Attenborough-val és különleges, bensőséges bepillantást enged a hegyekben élő állatok titkos életébe.

Ep.3 Esőerdők

Megjelent: 2016-11-20

Egy pillantás az állatok túlélésért folytatott versengésére a bolygó dzsungeleinek gazdag élőhelyein.

Ep.4 Sivatagok

Megjelent: 2016-11-27

Képzeljenek el egy világot, ahol a hőmérséklet 50°C, ahol nincs menekvés a nap, a szél és a por elől. Képzeljenek el egy világot, ahol alig van élelem és víz. Ilyen körülmények vannak bolygónk szárazföldjeinek egyharmadán. Az életben maradáshoz itt a lehető legkülönlegesebb túlélési stratégiákra van szükség.

Ep.5 Füves síkságok

Megjelent: 2016-12-04

Egyetlen csodálatos növénycsalád uralja bolygónk közel egynegyedét, szinte elpusztíthatatlanok és naponta akár fél métert is nőhetnek. Olyan magasak lehetnek, hogy még az óriások is eltűnnek benne, ezek a perjefűfélék és a világ amit alkotnak igazán különleges.

Ep.6 Nagyvárosok

Megjelent: 2016-12-11

Ez bolygónk legújabb élőhelye. Leginkább az itt élő állatoknak kell szembenézniük azzal a változással, ami jelenleg a világban zajlik. Az előrejelzések szerint a nagyvárosok, mintegy harminc százalékkal több területet foglalnak majd el ebben az évtizedben. Mindez kedvezőtlenül érinti az állatokat, de a vakmerőfajok fajok számára ez a világ tele van meglepő lehetőségekkel.