2. évad

Linda 2. évad (1989)

Vissza a sorozat adatlapjára

Linda, a közlekedési rendőrlány kalandjai a '80-as évek Budapestjén. Kaland és karate minden mennyiségben.


Epizódok száma: 7

Főszereplők: Nóra Görbe , Béla Szerednyey , Gyula Bodrogi ,





Epizód lista

Ep.1 Víziszony

Megjelent: 1989-10-07

A Veszprémi család a Duna-parton kempingezik, amikor a közelben egy könnyűbúvár csoport vezetője vízbe fullad. Linda gyanúsnak találja az özvegy viselkedését, s nem hiszi el az orvosszakértő véleményét sem, miszerint baleset történt. Nyomozni kezd, és a siker érdekében kénytelen a búvárkodás alapelemeivel közelebbről is megismerkedni.

Ep.2 Aranyháromszög

Megjelent: 1989-10-14

Linda továbbképzésre jár, de a vizsgaidőszakban el akarja kísérni Tomit egy autóversenyre, aki azonban kivételesen nem örül az ötletnek. A lány végül egy táborozó gyereksereggel érkezik meg a verseny helyszínére, ahol rövidesen egy gyilkossági ügybe csöppen. De vajon mi köze az antik könyveknek egy kábítószeres bűnügyhöz?

Ep.3 Stoplis angyalok

Megjelent: 1989-10-21

Az utcán egy fiatal női focista rosszul lesz, majd a kórházban hirtelen meghal. A szülők állítása szerint aktívan sportoló lányuk egészségével nem voltak problémák, ezért Linda doppingszerre gyanakszik. A szálak egy női focicsapathoz vezetnek. A sikeres nyomozás érdekében Linda beépül a gárdába, hogy bizonyítékot szerezzen a leleplezéshez.

Ep.4 Erotic show

Megjelent: 1989-10-28

Linda szerelme, Tomi fuvarozza a bártáncosnőket. A rendőrlány kissé féltékeny, nem érti, miért segíti őket Tomi olyan figyelemmel, amíg két lány gyilkosság áldozata nem lesz. Linda nyomozni kezd, ezért a bárba szerződik, s apjától is segítséget kap, aki mexikói milliomosnak adja ki magát. Hamarosan kiderül, hogy a gazdag vendégekről fényképet készítenek kényes szituációkban és ezeket zsarolásra használják fel. De ki követte el a gyilkosságokat?

Ep.5 Tüzes babák

Megjelent: 1989-11-10

Linda szeretné, ha Tomit nem bántaná annyira, hogy sokat dolgozik, ezért megengedi neki, hogy bűnügyet válasszon a számára. Az utóbbi idők kirakattüzeinek okozója után kezd nyomozni, és a kirakatrendezőtől a taxisofőrön át a pszichológusig, mindenki segítségére van a maga módján...

Ep.6 Hazajáró lélek

Megjelent: 1989-11-20

Linda apja és Klárika buszos kirándulásról térnek haza, amikor a busz csomagtartójában a bőröndjük mögött egy férfi holttestet találnak. Az áldozatról kiderül, hogy külföldi csempész. Lindát a főnöke diszkókba küldi terepszemlére, mert arra gyanakodnak, hogy a csempészáruk itt cserélnek gazdát. Tomi boldog, hogy legalább az estéket együtt töltik a kötelező diszkózás miatt, de a helyzet hamar komolyra fordul, amikor a Duna-partról újabb holttest kerül elő.

Ep.7 A régi barát

Megjelent: 1989-12-14

Linda apját meglátogatja Amerikában élő egykori színésztársa, Henry, aki szívesség gyanánt egy széfkulcs megőrzését kéri tőle. Ez a kis segítség sokba kerül, mert rövidesen betörők felforgatják a Veszprémi család lakását, a régi barát ellen több merényletet kísérelnek meg, de a férfi szerencséjére Linda mindig ott van a közelben, hogy ártalmatlanná tegye a támadókat. A nyomozás során meglepő dolgok derülnek ki az egykori színészről...