2. évad

Az ifjú Sheldon 2. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az ifjú Sheldon sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az ifjú Sheldon sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Iain Armitage , Zoe Perry , Lance Barber ,





Epizód lista

Ep.1 A zümmögő hang és a kitámasztó kerekek

Megjelent: 2018-09-24

Az évadnyitó epizódban Sheldon szétszereli a hűtőt, hogy megállítsa az idegesítő zúgást, aztán újságkihordói állást kell vállalnia, hogy ki tudja fizetni a javíttatását.

Ep.2 A rivális és Sir Isaac Newton

Megjelent: 2018-09-27

Mikor Dr. Sturgis közeledni kezd Paige-hez, a másik tízéves zsenihez, Sheldon féltékenyen rávezeti Mimót, hogy közbelépjen. Eközben Mary áthívja Paige családját magukhoz.

Ep.3 Hitkérdések és polipkarú űrlények

Megjelent: 2018-10-04

Amikor Mary hitét megrengeti egy tragédia, ami a közösségben történt, Sheldon váratlan szövetségesévé válik.

Ep.4 Titkos pénzügyek és a halszósz

Megjelent: 2018-10-11

Amikor idősebb George azt kéri Sheldontól, hogy tartson meg egy titkot Mary elől, a stressz, hogy nem lehet őszinte, ráveszi Sheldont, hogy menedéket keressen a szülei elől Tamnél az első ottalvós éjszakáján.

Ep.5 A kutatás és a sütemény

Megjelent: 2018-10-18

Dr. Sturgis Sheldont és Missyt ajánlja egy egyetemi ikerkutatás alanyainak, Marynek pedig nem tetszik, hogy a teszt eredménye Sheldon fejébe száll.

Ep.6 A hét főbűn és a kis Carl Sagan

Megjelent: 2018-10-25

Mary összecsap Sheldon drámatanárával, Mr. Lundyval egy halloweeni jótékonysági kísértetház tervei miatt. Georgie eközben belezúg egy lázadó tinilányba, akit Sheldon korrepetál.

Ep.7 A szénizotópos kormeghatározás és a kitömött mosómedve

Megjelent: 2018-11-01

Sheldon bajba kerül egy másik zsenigyerek, Paige társaságában a Természettudományi Múzeumban, mikor idősebb George arra kényszerül, hogy Paige civakodó szüleinek pszichológusává váljon. Mary, Georgie és Missy Mimónak segítenek egy garázsvásáron.

Ep.8 A 8 bites hercegnő és a zseniális gumis

Megjelent: 2018-11-08

Amikor Sheldon megkapja Mimótól az első videójátékát, teljesen elrabolja az életét. Eközben idősebb George féltékeny lesz, mikor Georgie közelebb kerül Herschelhez az autószervízben.

Ep.9 Család dinamika és egy piros sportkocsi

Megjelent: 2018-11-15

Sheldon a családját tanulmányozza egy pszichológia projektjéhez, mikor a hálaadási vacsora családi veszekedésbe torkollik, mert idősebb George-nak Oklahomában ajánlottak állást.

Ep.10 A nehéz gyerekkor és egy doboz sós csemege

Megjelent: 2018-12-06

A Bazinga megszületik! Amikor Sheldon rájön, hogy azok az emberek, akiknek rossz volt a gyerekkora, szociálisan kitaszítottakká válhatnak, megpróbál gyerekként viselkedni. Eközben Mimó vezetni tanítja Dr. Sturgist, és ez próbára teszi a kapcsolatukat.

Nincs kép

Ep.11 Szuperemberek és egy levél Alfnak

Megjelent: 2019-01-03

Mikor Missy akaratán kívül Sheldon tesztalanyává válik. Georgie csatlakozik Mary bibliaórájához, hogy több időt tölthessen Veronicával.

Nincs kép

Ep.12 A poci fájás és Ahab kapitány

Megjelent: 2019-01-10

Mikor Sheldon megbetegszik, és néhány napot a kórházban kell töltenie, a világ legrosszabb betegévé válik, a viselkedése pedig mindenkinek szenvedést okoz. Missy kap egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lehet az élet az ikertestvére nélkül.

Nincs kép

Ep.13 Az atomreaktor és a fiú akit Nyálgépnek hívtak

Megjelent: 2019-01-17

Sheldon megpróbál atomreaktort építeni, hogy áramot szolgáltasson a környéküknek. Georgie szíve darabokra törik, amikor rájön, hogy Veronicának barátja van.

Nincs kép

Ep.14 Dávid, Góliát és egy hideg üdítő

Megjelent: 2019-01-31

Sheldon összebarátkozik az iskolája rosszfiújával, a barátságát pedig arra használja, hogy főnökösködjön Georgie felett. Missy ellopja Mimó sminkkészletét a fotózás napjára.

Nincs kép

Ep.15 A számtanpélda és a friss pálmák

Megjelent: 2019-02-07

Sheldon és Dr. Sturgis most először csapnak össze, amikor Dr. Sturgis a dolgozatában egy választ hibásnak jelöl meg. Mary átveszi Jeff tiszteletes helyét, amikor megbetegszik.

Nincs kép

Ep.16 Egy vekni kenyér és a nagy vén zászló

Megjelent: 2019-02-21

Az irányítás kicsúszik Sheldon kezei közül, amikor bojkottálni kezdi a kedvenc kenyerét gyártó céget, és ez bekerül a helyi hírekbe is. Eközben Georgie hagyja, hogy Veronica a vállán sírja ki magát, amikor a barátja szakít vele.

Nincs kép

Ep.17 Albert Einstein és Mária meséje

Megjelent: 2019-03-07

Sheldon a hőse, Albert Einstein által inspirálva megpróbál hegedűn játszani. Mary és Mimó titokban terhességi tesztet vesznek, amikor Mary azt hiszi, teherbe esett.

Nincs kép

Ep.18 A hibátlan teszt és a Bunsen égős pillecukor

Megjelent: 2019-04-04

Sheldon beköltözik Dr. Sturgishez a hétvégére, hogy megtudja, milyen lehet az egyetemen élni. A magányos Mary megpróbál közeledni a többi Cooperhez, míg Sheldon távol van.

Ep.19 A választási kampány és a Candy Land csaló

Megjelent: 2019-04-25

Sheldon nem túl boldog attól, hogy az iskola több pénzt ad a focira, mint a tudományra, ezért osztályelnök szeretne lenni.

Ep.20 A lánykérés és a pálcika kereszt

Megjelent: 2019-05-02

Georgie felvillanyozódik, amikor Veronica néhány napig náluk marad. Eközben Mimó és Dr. Sturgis egyéves évfordulójukat ünneplik.

Ep.21 Az összetört szív és a kroki mosi úr

Megjelent: 2019-05-09

Cooperék az összetört szívű Jeff tiszteletesnek segítenek, amikor a házasságára rájár a rúd. Eközben Sheldon adományért nyomasztja az egyház tagjait, mikor Mary magával viszi őt egy munkanapjára.

Ep.22 A svéd Nobel izé és a pirítós egyenlete

Megjelent: 2019-05-16

A második évad fináléjában Sheldon meghívja az egész iskolát a Nobel-díj bejelentő bulira. Eközben Mimó többet is megtud Dr. Sturgis múltjáról, Georgie pedig annyira szeretne kábeltévét, hogy össze is zördül az apjával miatta.