1. évad

A fiúk 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Egy olyan világban, ahol a szuperhősök kiélik a hatalmas népszerűségük sötét oldalát, A FIÚK bemutat egy csapat önjelölt igazságosztót, a Fiúkat, akik meg akarják állítani a korrupt szuperhősöket, és ehhez nem használnak mást, mint a puszta kezüket és alantas módszereket.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Karl Urban , Jack Quaid , Antony Starr ,





Epizód lista

Ep.1 A játék neve

Megjelent: 2019-07-25

Amikor egy szupi megöli élete szerelmét, Hughie Campbell, egy műszaki eladó összefog Billy Butcherrel, egy önjelölt igazságosztóval, aki meg akarja büntetni a korrupt szuperhősöket, és ezzel Hughie élete örökre megváltozik.

Ep.2 A szűz

Megjelent: 2019-07-25

A Fiúk szereznek egy szuperhőst, Csillagfény bosszút áll, Hazafi csúnya dolgokat csinál, egy szenátor pedig még csúnyábbakat.

Ep.3 A cucc

Megjelent: 2019-07-25

Elérkezett az évszázad versenye. X-Pressz megmérkőzik Lökéshullámmal a világ leggyorsabb embere címért. Eközben a Fiúk újra összeállnak, aminek mindenki örül.

Ep.4 A Nőstény

Megjelent: 2019-07-25

A Fiúk elérkezett egy különleges epizódhoz. Egy óra tele belekkel, eltérített repülőkkel, őrülettel, szellemekkel és egy felettébb érdekes Nősténnyel. Ja, és ez egy csupa szív epizód a szentimentális és a szó szerinti, vérengzős értelemben is.

Ep.5 Lélekmelengető

Megjelent: 2019-07-25

A Fiúk elmennek a Hit Expóra, hogy utánajárjanak egy ígéretes fülesnek a szupik ellen vívott háborújuk során. Lehet, de csak LEHET, hogy szerepel egy gyilkos csecsemő is, de ezt csak akkor tudjátok meg, ha megnézitek az epizódot.

Ep.6 Az ártatlanok

Megjelent: 2019-07-25

SZUPER AMERIKA (2019). Vought Studios. Műfaj: valóságshow. Főszerepben: Hazafi, Maeve királynő, Fekete Noir, A Mélység, X-Pressz, Csillagfény, Tara Reid, Billy Zane

Ep.7 Önfenntartó társadalom

Megjelent: 2019-07-25

Sose bízzatok egy lecsúszott szupiban! A Fiúk cefetül megfizetik ennek a leckének az árát. Eközben Hazafi a múltjában kutakodik, Csillagfény rájön, hogy a szerelem fáj, és ha az Ohio állambeli Sanduskyban egy lány megkérdezi, hogy megérintheti-e a kopoltyúitokat, mondjatok NEMET!

Ep.8 Megtaláltál

Megjelent: 2019-07-25

Itt az évadzáró! Kérdésekre kapunk választ. Titkokra derül fény. Konfrontációk... konfrontálódnak! Szereplők robbannak fel! És még sok minden más!