4. évad

A fiúk 4. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

A világ a káosz szélén áll. Victoria Neuman közel áll az Ovális Irodához, és Hazafi a nőt izmos markában tartva szilárdítja meg hatalmát. Butchernek csak két hónapja van hátra, de elveszíti Becca fiát és A Fiúk vezetői posztját. A csapatnak elege van a hazugságaiból. A tét minden eddiginél nagyobb, de módot kell találniuk az együttműködésre és a világ megmentésére, mielőtt túl késő lesz.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Karl Urban , Jack Quaid , Antony Starr ,





Epizód lista

Ep.1 Piszkos trükkök részlege

Megjelent: 2024-06-13

MINDEN HAZAFINAK! GYÜLEKEZŐ A BÍRÓSÁGNÁL HOLNAP HAZAFI #ÍTÉLETÉRE VÁRVA! ÁLLJATOK KÉSZENLÉTBEN! HA A KORRUPT „IGAZSÁGÜGYI” RENDSZER B*SZAKODIK, MEGLÁTJÁK, MI LESZ! #SZABADHAZAFI

Ep.2 Élet a kételkedők közt

Megjelent: 2024-06-13

Tudtad, hogy a globalisták vegyszereket tesznek az ételbe, hogy mindenkit meleggé tegyenek, Dakota Bob a pokol egyik démona, és a hold nem valódi? Derítsd ki, miről nem akarják, hogy tudd, az #IgazságConon!

Ep.3 Lengjen a vörös zászló

Megjelent: 2024-06-13

Idén decemberben a VoughtCoin Arénában! Ismerd meg a karácsony történetét úgy, ahogyan azt el kell mesélni... a jégen! A Vought bemutatja: Vought on Ice! A jegyek megvásárolhatóak a VoughtOnIce.com oldalon!

Ep.4 A múlt bölcsessége

Megjelent: 2024-06-20

A Vought News Network büszkén jelenti be új műsorát, az #Igazságbombát! Tartsanak Petárdával és híres vendégeivel a hatórás élő premier során, miközben leleplezik Csillagfény adrenokróm bulijait!

Ep.5 Vigyázz a Gruffacsórral, fiam

Megjelent: 2024-06-27

Figyelem, #szuperfanok! Idén a #V52-n élőben és személyesen találkozhattok X-Presszel, amikor bemutatja igaz történeten alapuló filmjének előzetesét! X-PRESSZEDZÉS! V52: A rajongók erejével a rajongókért!

Ep.6 Mocskos üzlet

Megjelent: 2024-07-04

A Vernon Javító-Nevelő Szolgálat együttérző rehabilitációt kínál a gondjainkra bízottaknak, hogy sikeresen visszatérhessenek a közösségeikbe. A Vernonnál nem a fogság a lényeg, hanem a család!

Ep.7 Beépített ember

Megjelent: 2024-07-11

Sziasztok, gyerekek! Tudtátok, hogy a szomszédotok, a bácsikátok, vagy akár anya és apa is megpróbálhatja lerombolni Amerikát? Tudd meg, hogyan állíthatod meg őket a V Sugárút karácsonyi különkiadásából! Ha látsz valamit, szólj róla!

Ep.8 A negyedik évad záróepizódja

Megjelent: 2024-07-18

Minden hazafinak! Nem engedjük, hogy holnap hitelesítsék ezt az elcsalt választást! Meg kell állítanunk Bob Singer woke szupiellenes programját! KÉSZÜLJETEK A HÁBORÚRA! #AholEgyikünkOttAVought