Nincs kép

Comedy Club 1. Évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Comedy Club sorozat 1. Évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Comedy Club sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. Évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 11

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Kovács András Péter - Ősök és utódok

Megjelent: 2016-03-25

A tét nem kicsi. Egy ember élete egy emberéleten át. A születéstől a végső búcsúig. A sokat hallott mondatok, amiket gyerekként gyűlölünk, szülőként használunk, nagyszülőként bírálunk. Amíg az én kenyeremet eszed. Bezzeg az én koromban. Nem akarok beleszólni, de ezzel nálam semmit nem érsz el. Emberi játszmák a családban gyerekként és felnőttként egy humorista szemével nézve, aki gyerek, férj, apa és rokon.

Ep.2 Hadházi László - A humorkabaré visszatér 2.

Megjelent: 2016-04-01

Hadházi László önálló estje aktualitásokkal, színes tablóképekkel hazánk hétköznapjaiból, a vidámparktól a rádiózáson át egészen az egészségügyig. A Karinthy-gyűrűs humorista Méd in Hungeráj előadásának izgalmas folytatása. A műsorvezető Bellus István.

Ep.3 Én, Kőhalmi Zoltán

Megjelent: 2016-04-08

Ha akadnak még Önnek fehér foltok Kőhalmi Zoltán életéből, esetleg éppen úgy érzi, mindent tud, vagy egyszerűen csak régóta vágyott rá, hogy lásson róla egy formabontó előadást, íme, itt van! Az ismert humoristát ezen az estén olyan közelről ismerhetjük meg, ahogyan csak nagy formátumú bulvárszereplőket szokás. Kompromittáló felvételek, eltitkolt emlékek során Zoltán maga tart idegenvezetést életének múzeumában. Biztosan állítható, hogy az előadás a saját nemében egyedülálló, hiszen még soha nem készült hasonló. A kitárulkozó önvallomás összművészeti élményt nyújt, feleslegessé téve ezzel bármely más kulturális esemény látogatását. A nagy ívű előadásban lesz akció, izgalom, állatidomítás (nem biztos), életvezetési tanácsok és minden, amit a Bocskai utca 8-ról tudni érdemes. Nevetés és leleplező információk az egész családnak!

Ep.4 Kovács András Péter - Evolúció

Megjelent: 2016-04-15

Az Evolúció az ország első tematikus stand-up estje másfél órában összegzi a földi élet töbmilliárd évét, és régóta megválaszolatlan kérdésekre olyan válaszokat ad, amelyek nem igazak, de viccesek. Tudd meg, hogyan égett be a kígyó a biciklivel Ádám és Éva bűnbeesésekor! Szállj fel Noé bárkájára, vagy ha Darwinnak hiszel, ismerd meg az ősemberek party-szokásait, értsd meg, mit zümmög a szúnyog, és tegyél fogadásokat a pandákra a jegesmedvék ellen.

Ep.5 Hadházi László - Méd in hungeráj

Megjelent: 2016-04-22

Fenyő Miklós örökzöld soraival is kezdődhetne a Karinthy-gyűrűs rock'n'roll humorista, Hadházi László önálló estje. Minden adott: lelkes közönség, fény-, és hangtechnika, színpad, konyhai-, és söripari remekművek, gitár, vendégelőadók. "Itthoni történeteket szedtem össze. Olyanokat, melyek igazán magyarok, a szó legjobb és legviccesebb értelmében. Sok dolog van a mentalitásunkban, amit egy külföldi akkor sem ért meg, ha évek óta itt él. Nekünk természetes, de végül mi magunk is nevetünk rajta. Erre utal a cím is: Méd in Hungeráj" - mondja Laci, aki mindig elemében van. Bemozogja a színpadot, kibeszéli a családot, kirándulni visz külföldre, belföldre, Debrecenbe, még a szájsebészet hangszigetelt ajtaja mögé is, énekelnek Brutival és Aradi Tiborral, miközben minden történet magyar. Nagyon magyar.

Ep.6 Felméri Péter - Majd én megmondom

Megjelent: 2016-04-29

Azért ezt a címet adtam legújabb estemnek, mert picit karakteresebb előadást akartam összehozni. Ugyanakkor jó ötletnek találtam, hogy legyen egy vezérfonala a humorestemnek, egy gondolat, ami összetartja a szeretágazó történeteket, elméleteket, szituációkat, amiket el akarok mesélni a hallagatóságomnak. Bár nem akarok megmondóember lenni, sokszor kritikusan személem a világot, és a poén segít fölülemelkedni a mindennapi kellemetlenségeken.

Ep.7 Mogács Dániel - Dr. Mogács országos népbutító kampány

Megjelent: 2016-05-06

Butuljon Ön is Dr. Mogáccsal! Átlátszóak a pártok ígéretei? Szorítja a nyakát a fogyasztói társadalom csikorgó rabszolgalánca? Ön egy értelmes ember, de már nem akar az egyre zsugorodó, szűk, gondolkodó réteghez tartozni? Itt a segítség!

Ep.8 Dombóvári István - 120 021 gramm

Megjelent: 2016-05-13

Egy test és egy lélek. Ennyi az élet. Maradhat? Kivesézzük a dolgokat, kicsontozzuk a valóságot. Nem dobjuk ki a mócsingot sem! Véresen komolytalan lesz?

Ep.9 Fábry Sándor - Oh Tannenbaum

Megjelent: 2016-05-20

Fábry Sándor, a magyar stand-up megkerülhetetlen karaktere, aki nagy sikerű, klasszikus estjében gyermekkorának karácsonyairól mesél. Kiderül, hogyan sikerült a lehetetlen körülmények között is összeszedni az ünnep kellékeit, hogyan került fa az utolsó pillanatban, hogyan lett meg a mindig eltűnő talp, mi történt a bejglivel, és főleg: hogyan old meg minden helyzetet a humor és a szeretet.

Ep.10 Bödőcs Tibor - Böllérbalett

Megjelent: 2016-05-27

A Karinthy-gyűrűs humorista a beszédes Böllérbalett című műsorában veszi górcső alá az ?ezer sebből vérző magyar közéletet?. Egyfajta folytatása lesz ez a nagy sikerű Az élet értelme és kertészeti tippek című produkciójának, melyet eddig több száz alkalommal láthatott országszerte a publikum.

Ep.11 Fábry Sándor - A vietnámi balzsam

Megjelent: 2016-06-03

"Ez a Vietnámi balzsam nevezetű történet, az egyik legrégebbi sztorim, amit már több mint 10 éve nem mesélek. Persze erősen kiegészítve a régi változatot improvizációkkal, áthallásokkal, egyebekkel. Pécsen az Expo Centerben szerepeltem a minap, hatszázan voltak. Megkérdeztem, hogy ki hallotta ezt annak idején, 4-5 ember tette fel a kezét. De úgy tűnt, nem bánták, hogy tíz év után most újra hallhatják. Talán én is jobban mondom."