Nincs kép

Comedy Club 2. Évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Comedy Club sorozat 2. Évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Comedy Club sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. Évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Bödőcs Londonban 1. rész

Megjelent: 2016-09-23

Bödőcs Tibor harmadik önálló estjével látogatott el a második legnagyobb magyarlakta városba, Londonba. Ezekből a felvételekből állt össze az a műfajteremtő stand-up road movie, amit a Comedy Central mutat be az itthon maradt magyar nézőknek, két részben.

Ep.2 Bödőcs Londonban 2. rész

Megjelent: 2016-09-30

Bödőcs Tibor harmadik önálló estjével látogatott el a második legnagyobb magyarlakta városba, Londonba. Ezekből a felvételekből állt össze az a műfajteremtő stand-up road movie, amit a Comedy Central mutat be az itthon maradt magyar nézőknek, két részben.

Ep.3 Aranyosi Péter - Négybetűs szavak

Megjelent: 2016-12-02

„Egy kedves újságíró hölgy interjút készített velem. Az egyórás nagyinterjú után csak annyit mondott, Péter észrevetted, hogy mindent, amit szeretsz, négybetűs szavakkal ki lehet fejezni. Például foci, cici, töri, tank… stb. Annyit mondtam, hogy még a hősök is, csak az öt betű. Mire a hölgy mondta, hogy nem, hiszen angolul hero.”

Ep.4 Szomszéd néni Produkciós Iroda - Az alkoholizmus 50 árnyalata

Megjelent: 2017-01-17

A standup népszerű duója többek között azt is elárulják, hogy miért is tud olyan veszélyes lenni egy alkoholmámorba torkolló falunap. Megmutatják, hogy egy okleveles borkóstoló mit meg nem próbál, hogy bizonyítsa szaktudását. Sőt, még azt is megtudhatjuk tőlük, miként terelhetjük el a férfiak figyelmét a fehérneműosztályról egy kis butélia segítségével. De természetesen ősi italunk, a bor filozófiájáról, valamint mindennapi folyékony kenyerünk, a sör és a fizika törvényeinek „meghitt" kapcsolatáról is hallhatunk egy-egy érdekes elméletet. A srácok természetesen a szeszmentes hétköznapokból is merítettek bőven ihletett. Az erdélyi gyermekijesztő böbös történetétől kezdve, az iskolai élményeiken át, egészen a felnőtté válásig megannyi őrülten vicces jelenetet villantanak fel.

Ep.5 Badár Sándor - 500 felesleges cucc: Badár Grylls tanácsai túrázóknak

Megjelent: 2017-02-24

Ki ne utazott volna már távoli vidékre hirtelen ötlettől vezérelve, vagy előre megfontolt szándékkal, lakott vagy lakatlan területre. Természetesen, hogy ne érjék váratlan események, vagy kényelmetlenségek minden olyan eszközt és felszerelést magával visz a határozatlan utazó, amit nélkülözhetetlennek hisz a "túlélés" szempontjából. Így jöhet létre az utazótáska, amely a hátizsákot tartalmazza, a kislámpát megvilágító nagylámpa, a sör-kóla-kávé-konzerv felbontó kombó, vagy az összecsukható kislapát. A szódásszifonról és a kotyogós kávéfőzőről már nem is beszélve, amelyek mindenképpen részét kell, hogy képezzék a felszerelésnek. Szükség van tehát egy igazi szakértőre, aki "élményoktatást" tart Önöknek mindezeknek a használatáról, vagy elvetéséről a teljesség igénye nélkül. Reméljük túlélik!

Ep.6 Hadházi László - Nekünk Áll a László

Megjelent: 2017-03-31

Mire jó a trollkodás? Lecserélhető-e humorra a sport? Volt-e élet a mobil elterjedése előtt? A nők lennének jobb férfiak, vagy a férfiak lennének jobb nők? Mire jó a zászló, ha nem fúj a szél? Ezekre a kérdésekre nem ad választ Hadházi új önálló estje, de legalább lehet rajta nevetni. Nekünk áll a László.

Ep.7 7. epizód

Megjelent:

Comedy Club 2. Évad 7. epizódja, 7. epizód című rész vetítésének időpontja

Ep.8 8. epizód

Megjelent:

Comedy Club 2. Évad 8. epizódja, 8. epizód című rész vetítésének időpontja

Ep.9 9. epizód

Megjelent:

Comedy Club 2. Évad 9. epizódja, 9. epizód című rész vetítésének időpontja

Ep.10 10. epizód

Megjelent:

Comedy Club 2. Évad 10. epizódja, 10. epizód című rész vetítésének időpontja