1. évad

Kérem a következőt! 1. évad (1975)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kérem a következőt! sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Kérem a következőt! sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Gyula Szabó , Gyula Bodrogi , Zsuzsa Csala ,





Epizód lista

Ep.1 Most kezdõdik a bál

Megjelent: 1975-01-01

Az állatok nagy álarcosbálján Bubo doktor ügyeletes orvosként van jelen, Csőrmesterrel a rend őrével megegyeznek, hogy gyógyászati okokból befolyásolják a szépségkirálynő választás kimenetelét...

Ep.2 Miért nyúl a nyúl?

Megjelent: 1975-01-04

Dr. Bubo betege az üregi nyúl üldözési mániában szenved. Az orvos minden tőle telő eszközzel próbálja gyógyítani, beleértve a betegség okfeltárását, amellyel meglepő eredményre jut.

Ep.3 Egy király ne ugráljon!

Megjelent: 1975-01-11

Dr. Bubo betege nagyzási hóbortban szenved, illetve inkább a felesége szenved a páciens viselkedésétől. A csavaros eszű orvosnak rendhagyó ötlete támad a gyógyításra, amelybe még az állatok királyát is bevonja.

Nincs kép

Ep.4 Krokodilkönnyek

Megjelent: 1975-01-18

Dr. Bubo pihenőnapot tart a vízparton Ursulával, amikor egy váratlan páciens bukkan fel. A doktort is megtévesztve adja elő panaszait, pedig életmódján nem kíván változtatni.

Nincs kép

Ep.5 Minden jó, ha rossz a vége

Megjelent: 1975-01-25

Egy félhibbant rokon jóslatai nyomán az állatok között ragályosan terjed az öngyilkossági hajlam. Hamarosan kiderül, hogy egy egész maffia áll az ügylet mögött. Dr. Bubo és Csőrmester azonnal akcióba lép, hogy beépített ügynökükkel megmentsék a várost a beláthatatlan következményekkel járó veszedelemtől.

Nincs kép

Ep.6 Hol vagyunk, erdőben?

Megjelent: 1975-02-01

A részeges vadkan híre a rendelőbe is eljutott. Dr. Bubo kiszáll a helyszínre, hogy felderítse az esetet. Ursula segítségével végül sikerül kigyógyítani a pácienst, de még így sem mindenki boldog.

Nincs kép

Ep.7 Új élet új gondokkal

Megjelent: 1975-02-08

Hörcsög vezérigazgató idegei felőrlődtek az üzleti élet hajszájában. Dr. Bubo mélytudati kezelésben részesíti. A sikeres kúra után hamarosan a rendőrség közbelépésére is szükség lesz az új életet kezdett vezérigazgató és elvbarátainak megfékezésére.

Nincs kép

Ep.8 A türelem birkát terem

Megjelent: 1975-02-15

Bubo doktort házhoz hívják egy idegileg kimerült pácienshez. A doktor rendhagyó gyógymódot javasol, a beteg nem kis megrökönyödésére.

Nincs kép

Ep.9 Tessék engem békén hagyni!

Megjelent: 1975-02-22

A boxmérkőzések eldurvulásának megakadályozása reménytelennek tűnik. Bubo doktor, Ursula nővér aktív közreműködésével, a szellemi játék szépségeire irányítja az elvadult ökölvívók érdeklődését.

Nincs kép

Ep.10 Bajok a tele vízilóval

Megjelent: 1975-03-01

A víziló túlzabálja magát szerelmi bánatában. Dr. Bubo kiadja feladatul Ursulának, hogy lobbantsa reménytelen szerelemre maga iránt a beteget, hátha abban lefogy...

Nincs kép

Ep.11 Az asszony ingatag

Megjelent: 1975-03-08

A szarvasbika betegesen féltékeny. A doktor mindent bevet, hogy a tehén ártatlanságát tisztázza, még legjobb barátját Csőrmestert is bevonja a gyógyítása.

Nincs kép

Ep.12 Nem minden szarka

Megjelent: 1975-03-15

A szarka család kleptomániában szenved. Dr. Bubo hipnózissal próbálkozik, hogy kigyógyítsa őket a lopásból.

Nincs kép

Ep.13 Az ő ábrándos lelke

Megjelent: 1975-03-22

A vadkandúr áriája őrületbe kergeti a szomszédokat, Bubo doktor azonban igazi tehetséget sejt a kandúrban, ezért koncertet szerveztet.