Nincs kép

Kérem a következőt! 2. évad (1975)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kérem a következőt! sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Kérem a következőt! sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Gyula Szabó , Gyula Bodrogi , Zsuzsa Csala ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Kacsa-lap

Megjelent: 1975-12-25

A Kacsa notórius hazudozó. Bubo doktor, hogy mederbe terelje betegségét, és hibájából erényt kovácsoljon, írásra bíztatja.

Nincs kép

Ep.2 Lajhár-kúra

Megjelent: 1976-01-24

Lajhár, a Liáni Indázium pedellusa krónikus ambícióhiányban szenved. Dr. Bubo munkaterápiát javasol a páciensnek, de igencsak meggyűlik a baja a motiválással.

Nincs kép

Ep.3 Teve-nyavalya

Megjelent: 1976-01-31

A Teve betegesen babonás, ezért felesége segítséget kér Bubo doktortól, aki elhatározza, hogy kiábrándítja hiedelmeiből. Több lehetőséget is teremt számára a gyógyulásra.

Nincs kép

Ep.4 Orrszarvú-ügy

Megjelent: 1976-01-10

Csőrmester egy pénzügyi átverésről számol be a doktornak, amin felbátorodva fogadást kötnek azt kutatva, hogy mi lehet a hiszékenység határa.

Nincs kép

Ep.5 Liba-hiba

Megjelent: 1976-02-14

A képzelt beteg Liba asszonyság, visszatérő páciens, már-már a doktor úr idegeire megy. Egészen addig, amíg Ursulával ki nem találják, hogyan gyógyíthatnák ki végleg a beteget számtalan bajából.

Nincs kép

Ep.6 Szerelmes Ursula

Megjelent: 1976-01-03

Ursulában tavasz beköszöntével tombolnak az érzelmek örök szerelme, a doktor iránt. Magára alkalmazza a reménytelenül szerelmes páciensnek tett javaslatot, és végzetes lépésre szánja el magát.

Nincs kép

Ep.7 Téli-álom

Megjelent: 1976-03-13

Garázdaság ellenszere a megelőzés, azaz téli elfoglaltságról kell gondoskodni a tétlenkedő ténfergők számára, győzködi Bubo doktor Csőrmestert. Csak ne akarna Ursula lépten-nyomon elaludni!

Nincs kép

Ep.8 Kakukk-tojás

Megjelent: 1976-02-21

Kakukk kisasszonyból hiányzik az anyai ösztön. Bubo doktor Madame Tyúk keledéjében járva rádöbben, hogyan tudta a kisasszony eddig rideg lélekkel elpasszolni tojásait és elkerülni, hogy anyai ösztönök ébredjenek szívében.

Nincs kép

Ep.9 Ürge-zűr

Megjelent: 1976-03-06

Valaki feltűnési viszketegségében rémnek öltözve ijesztgeti az embereket. Bubo doktor a "kutyaharapást szőrivel" elv alapján szeretné meggyógyítani a beteget, de markáns szerepvállalása az ügyben félrevezeti Csőrmestert.

Nincs kép

Ep.10 Strucc-mánia

Megjelent: 1976-02-07

Két súlyos bűnügyi eset is foglalkoztatja Csőrmestert: egy gyémántrablás és Bubo doktor műszereinek váratlan eltűnése. Mindeközben a doktor a Struccot próbálja terapizálni, hogy ne dugja többé homokba a fejét veszély esetén. A két eset egyszer csak összeér.

Nincs kép

Ep.11 Jaguár-kár

Megjelent: 1976-01-01

Csőrmester problémái egyre sokasodnak a közlekedési szabályok ellen vétők miatt. Szigorításokat vezet be, de amikor ez sem segít drasztikusabb eszközökhöz kénytelen nyúlni.

Nincs kép

Ep.12 Szamár-kór

Megjelent: 1976-01-17

A Szamár rögeszméjévé vált, hogy valami hőstettet vigyen végbe. Bubo doktor és Csőrmester álfeladatot ad neki, hogy ne önveszélyes ötletei sorát folytassa.

Nincs kép

Ep.13 Kengurú-bú

Megjelent: 1976-02-28

Kenguruné az egereket itatja, mert a férje mindenüket eljátssza. Bubo doktor egy kis turpissággal el akarja venni a játékfüggő férj kedvét egyszer és mindenkorra a versenyen való fogadástól.