Nincs kép

Kérem a következőt! 3. évad (1986)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kérem a következőt! sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Kérem a következőt! sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Gyula Szabó , Gyula Bodrogi , Zsuzsa Csala ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Környezetszennyezés

Megjelent: 1986-02-01

A folyó vize olyan szennyezett, hogy megmérgezi a pontyot. Csőrmester sorban megpróbálja lefülelni a környezetszennyezőket, kevés sikerrel. A doki ekkor elhatározza, hogy népnevelési céllal dal estet rendez.

Nincs kép

Ep.2 Babonaság

Megjelent: 1986-02-08

Az állatok egyre babonásabbak. Csőrmester azon ügyködik, hogy leleplezze a jóhiszeműséget kihasználó csalókat, míg Bubó doktor az előítélettől sújtottak lelkét ápolja.

Nincs kép

Ep.3 Állati jogok

Megjelent: 1986-02-22

Bubó doktor a parlament elé terjeszti indítványát az állatok jogaiért. Az indítvány elfogadása után megindul a jogok - sokszor öncélú és másokat semmibe vevő - kiszélesítése, és a gyengébben jogainak teljes csorbulása...

Nincs kép

Ep.4 Turizmus

Megjelent: 1986-02-15

A tél közeledtével fellendül a turizmus "másvilág" tájak felé, a krokodil, a sas és a hiéna szervezésében. A doktor kezdetben az utazás pozitív hatásai miatt támogatja a projekteket, de amikor Ursulát is elküldi a sivatagba téli álom ellen, az események hátborzongató fordulatot vesznek.

Nincs kép

Ep.5 Válások

Megjelent: 1986-03-01

Csőrmester elszántan küzd a válások számának növekedése ellen, de a válási kedv nemhogy csökkenne, hanem nő. A férjek elégedetlenségére válaszul a doki plasztikai beavatkozásokat végez a feleségeken, az erdőrség pedig erkölcscsőszökkel kiegészülve végzi munkáját.

Nincs kép

Ep.6 Kábítószer

Megjelent: 1986-01-04

Egy beszívott páciens és egy kábítószeres szivar felbukkanása hívja fel Csőrmester és a doki figyelmét a szervezett bűnözésre. A kikötői razzia nem vezet eredményre, ezért a doktor drasztikusabb megoldáshoz folyamodik és konkurenciaként a piacra lép.

Nincs kép

Ep.7 Szesz-vész

Megjelent: 1985-12-31

A szesztilalom óta a tiltott nedűket válogatott találékonysággal adják tovább a szeszárusok. Csőrmester és a doki csak tünetileg képes kezelni a helyzetet, ezért Bubó doktor úgy dönt, kerül, amibe kerül, fel kell hogy épüljön az elvonó részleg.

Nincs kép

Ep.8 Vetélkedő

Megjelent: 1986-01-11

Az ökör indul a vetélkedőn, ahol kiderül, hogy mekkora marha. Bubó doktor segíteni akar rajta, ezért álmában betanítja neki a következő vetélkedő válaszait.

Nincs kép

Ep.9 Divathóbort

Megjelent: 1986-01-18

A divatdiktátor Kék Róka az őrületbe kergeti a férjeket, akik nem győzik feleségeik újabbnál újabb hóbortjait kiszolgálni. A helyzet a tetőfokára hág, amikor a doktor rendelőjét is kirabolják.

Nincs kép

Ep.10 Játékszenvedély

Megjelent: 1986-01-25

A játékszenvedély terjedése miatt egyre többen játsszák el a gatyájukat is. Csőrmester, barátjával a doktorral jó nyomon jár, de bizonyíték híján elakad. A gyanúsítottat szabadon engedik, hogy követhessék.

Nincs kép

Ep.11 Korrupció

Megjelent: 1986-03-09

A dokit megpróbálják megvesztegetni, Csőrmester pedig a lóversenyen doppingolás után nyomoz. Bubót is bevonja a munkába, de a doki sajátos orvoslási módszerei csak Ursulát teszik boldoggá.

Nincs kép

Ep.12 Krimi

Megjelent: 1986-03-31

Vizsla krimijeit olvasva mindenki bűnügyi szakértőnek gondolja magát, még Bubó doktor is; és mivel Csőrmester egyelőre képtelen felgöngyölíteni a baromfiudvarban elkövetett gyilkosságsorozatot, némi segítséggel maga lép akcióba.

Nincs kép

Ep.13 Terrorizmus

Megjelent: 1986-03-22

Csőrmester, a terroristák elharapódzó akciói ellen, védekezés céljából, Gorilla testőröket képeztet ki. Dr. Bubó és Ursula, akik az egészről mit sem tudnak, megelégelik Csőrmester tehetetlenségét az állatrabló terroristákkal szemben, és akcióba lépnek. Csakhogy egy nyelvbotlás félrevezeti őket.