2. évad

A kiválasztottak 2. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

A kiválasztottak sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A kiválasztottak sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Jonathan Roumie , Shahar Isaac , Elizabeth Tabish ,





Epizód lista

Ep.1 Mennydörgés

Megjelent: 2021-04-04

Feszültség alakul ki a tanítványok között, ahogy küzdenek Jézus növekvő hírnevével Samáriában. Jézus megdorgálja Nagy Jakabot és Jánost az előítéleteik miatt, és egy majdnem erőszakos találkozás után új becenevet ad nekik.

Ep.2 Láttalak

Megjelent: 2021-04-13

Egy titokzatos látogató szeretne találkozni Jézussal, de a tanítványok tétováznak. Feszültség alakul ki Simon és Máté között. Ahogy a csoport egy új városba tart, hírek érkeznek arról, hogy Jézus hírneve növekszik.

Ep.3 Máté 4:24

Megjelent: 2021-04-13

Egy hosszú, fárasztó nap éjszakává változik, amikor a tanítványok segítenek Jézusnak megbirkózni egy nagy tömeggel, akik abban reménykednek, hogy meggyógyulnak. A tábortűz körül, vacsora közben a csoport igyekezett jobban megismerni egymást. De a feszültség fokozódik.

Ep.4 A tökéletes lehetőség

Megjelent: 2021-05-11

Ahogy Jézus és a tanítványok Jeruzsálembe indulnak, hogy megünnepeljék a sátoros ünnepet, egy új ellenség követi őket, miközben egy ismerős ellenség vár rájuk.

Ep.5 Spirit

Megjelent: 2021-05-23

A víz felkavarása után Jézust most Zealot Simon, Atticus és Shmuel üldözi. Keresztelő János meglátogatja a csoportot, és elmondja Jézusnak veszélyes küldetését. Eközben a táborban Mária Magdolnát lesújtja egy titokzatos és veszélyes idegennel való találkozás.

Ep.6 Jogellenes

Megjelent: 2021-06-23

Máté és Simon megpróbálnak kijönni egymással, miközben sötét helyeken keresik Máriát. A csoport aggódik Máriáért, mivel ételhiánnyal és Keresztelő Jánosról szóló rossz hírekkel küzdenek. Eközben Jézus továbbra is felzaklatja a farizeusokat több régióban.

Ep.7 Elszámolás

Megjelent: 2021-06-30

Miután tudomást szerzett Jézus hollétéről, Quintus elküldi Gaiust, hogy tartóztassa le. A tanítványok elveszítik az irányítást, amikor arról vitatkoznak, hogyan reagáljanak. Miközben információt keresnek arról, hogy hová vitték Jézust, András és Fülöp régi barátokkal találkoznak.

Ep.8 A hegyeken túl

Megjelent: 2021-07-11

Miközben Jézus és Máté előkészítik a nagy prédikáció tartalmát, a tanítványok terjesztik az igét, miközben egymás között harcolnak. A Szanhedrin egy magas rangú tagját sokkolják Shmuel Jézusról szóló jelentései. Ezrek érkeznek a prédikációra, köztük ismerős arcok.