2. évad

Shadow and Bone - Árnyék és csont 2. évad (2023)

Vissza a sorozat adatlapjára

Shadow and Bone - Árnyék és csont sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Shadow and Bone - Árnyék és csont sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Jessie Mei Li , Archie Renaux , Freddy Carter ,





Epizód lista

Ep.1 Az utolsó menedék

Megjelent: 2023-03-16

A menekülő és rémálmoktól szenvedő Alina pillanatnyi békére lel Mallal. A Ketterdamba visszatérő Kazra, Inejre és Jesperre nehézségek várnak.

Ep.2 Sárkány

Megjelent: 2023-03-16

Alina és Mal a második erősítő felkutatására indul. Kaz tervet sző a nemezise elpusztítására. Kirigan orvosságot keres a gyengeségére.

Ep.3 Hasonló a hasonlóhoz

Megjelent: 2023-03-16

Egy erőteljes szövetséges bukkan fel a színen, miközben Alina megpróbálja lerombolni a Zónát. Kaz a múlt szellemeivel birkózik meg. Kirigan kíméletlenül növeli hatalmát.

Ep.4 Minden irtózatos dolog

Megjelent: 2023-03-16

Alina egy partnerségi ajánlatot mérlegel, ami segíthet egyesíteni Ravkát. A bosszúra éhes Kaz a terve utolsó darabkáját is a helyére illeszti.

Ep.5 Yuyeh Sesh (A szíved szava ellen)

Megjelent: 2023-03-16

Alina kapcsolata Kirigannal egyre instabilabbá válik az utolsó támadását követően. A Varjak küldetésre indulnak Shu Hanba, hogy visszaszerezzenek egy legendás kardot.

Ep.6 Ni Weh Sesh (Nincs szívem)

Megjelent: 2023-03-16

Alina és Mal utazása a titokzatos harmadik erősítő nyomában váratlan felismerésre vezet. A Varjak bajba kerülnek egy betörés során.

Ep.7 Találkozunk a réten

Megjelent: 2023-03-16

Alinát letaglózza az elképesztő ár, amelyet a tűzmadár erejének uralása követel. Kirigan kegyetlen csatára készíti fel seregét, ahol grisa vonul grisa ellen.

Ep.8 Nem kell temetés

Megjelent: 2023-03-16

Alina lehetetlen helyzetben találja magát a Kirigannel vívott harc során, ezért végzetes döntést hoz, amely megváltoztatja a mágiához – és Malhoz – való viszonyát.