1. évad

Szörnyszakik 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szörnyszakik sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Szörnyszakik sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Köszöntjük a Szörny Rémlénytársaságnál

Megjelent: 2021-07-07

Amikor Tylor Tülkmon megérkezik a Szörny Rémlénytársasághoz, hogy megkezdje az álommunkáját rémisztőként, szembesül vele, hogy a rémisztés helyét átvette a nevettetés. Ebből kifolyólag ideiglenesen áthelyezik őt a Szrecshez, a Szörny Rt. Ellátó Csapathoz.

Ep.2 Íme, a SZRECS

Megjelent: 2021-07-07

Amikor Tylort egy bizarr szertartás keretében beavatják a SZRECS-be, semmit se szeretne jobban, mint megszabadulni a fura kollégáitól. Amikor azonban egy vészhelyzet éri a Szörny Rt.-t, a SZRECS akcióba lendül, Tylorben pedig felcsillan a tisztelet szikrája a különc csapat iránt.

Ep.3 A megrongált szoba

Megjelent: 2021-07-14

Amikor egy mókamester megrongálja egy ember kisbaba szobáját, Tylor végre megtapasztalja, milyen együtt dolgozni a SZRECS-csel. Amíg a szobát javítják, Mike-nak és Sulley-nak vigyáznia kell a kisbabára.

Ep.4 A nagy Wazowskik

Megjelent: 2021-07-21

Tylor benevezi a SZRECS-eseket az éves Szörny Rt. Bowlingmaratonra, hogy szerezzen pár jó pontot Mike-nál... de rá kell döbbennie, hogy a SZRECS-esek nem tudnak bowlingozni.

Ep.5 Az incidens

Megjelent: 2021-07-28

Amikor Fritz szabadságra megy, Duncant bízza meg a helyettesítésével. A SZRECS áramszünetet okoz a városban, egy vizsgálóbiztos érkezik a céghez, hogy az ügy végére járjon.

Ep.6 Az automata

Megjelent: 2021-08-04

Tylor állása veszélybe kerül, amikor elrontja a SZRECS kedvenc automatáját, pont aznap, mikor Fritznek költségcsökkentés miatt ki kell rúgnia valakit. Eközben Mike próbálja növelni a morált a cégnél.

Ep.7 A jeti visszatér

Megjelent: 2021-08-11

Tylor tévedésből visszaengedi a „Prémes Rémet” a Szörny Rt.-be. Hogy elkerülje, hogy őt is száműzzék, mindent megtesz, hogy visszaküldje oda, ahonnan jött, mielőtt lebukna. Eközben Val kideríti, hogy miért száműzték valójában a majomembert.

Ep.8 Kis szörnyecskék

Megjelent: 2021-08-18

Mini Szörnyecskék nap van a Szörny Rt.-ben, és Tylornek támad egy ötlete, hogy válhatna mókamesterré, amikor párba kerül Flint kisasszony lányával. Vajon sikerül megnevettetnie?

Ep.9 Hajcihő

Megjelent: 2021-08-25

Miután letett arról, hogy mókamesterré váljon, Tylor úgy dönt, hogy ő lesz a tökéletes SZRECS-es. Amikor azonban elveszíti egy egykori alkalmazott, David szent szőrét, mindent meg kell tennie, hogy visszaszerezze, mielőtt a SZRECS csapat rájönne.

Ep.10 A hahota a hivatásuk

Megjelent: 2021-09-01

Tylornek teljesül az álma, és előléptetik mókamesterré, de vonakodik elhagyni a SZRECS-et. Eközben a nevetésenergia veszélybe kerül, amikor Mike és Sulley ultimátumot kap: vagy több áramot termelnek, vagy bezárják a céget.