1. évad

A szamurájok kora: Harc Japánért 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

A szamurájok kora: Harc Japánért sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A szamurájok kora: Harc Japánért sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Elijah Bender , David Spafford , Nathan Ledbetter ,





Epizód lista

Ep.1 Nobunaga felemelkedése

Megjelent: 2021-02-24

A bolondnak és alkalmatlannak tartott Nobunaga lesz az Oda klán feje, ami nézeteltérésekhez vezet a család többi, hatalomra éhes tagja között.

Ep.2 A hatalom megszerzése

Megjelent: 2021-02-24

Nobunaga kivívja maga ellen a hadurak haragját, amikor elfoglalja Közép-Japán nagy részét, és vad háborút indít Takeda Shingen, egy rettegett daimjó ellen.

Ep.3 A démonkirály

Megjelent: 2021-02-24

Miközben Nobunaga nagyratörő terveket sző, néhány tábornok kezdi megkérdőjelezni a parancsait, ami az ország politikai színterét örökre megváltoztató áruláshoz vezet.

Ep.4 Teljhatalom

Megjelent: 2021-02-24

Toyotomi Hideyoshi, mint Japán tényleges ura kerül hatalomra. Date Masamune, egy fiatal északi daimjó azonban figyelmen kívül hagyja az utasításait.

Ep.5 Katasztrófa

Megjelent: 2021-02-24

Az ország egyesítése után Hideyoshi Kínára is ki akarja terjeszteni az uralmát. De a Koreában tapasztalt logisztikai nehézségek és vad ellenállás túl nagy árat követel.

Ep.6 Egy dinasztia születése

Megjelent: 2021-02-24

A haldokló Hideyoshi kinevez öt régenst, hogy a fia nagykorúvá válásáig kormányozzanak, de a hatalomra éhes Tokugawa Ieyasu háborút üzen azoknak, akik ellene szegülnek.