Minisorozat

Halston Minisorozat (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Halston sorozat Minisorozat epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Halston sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Minisorozat epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők: Ewan McGregor , Rebecca Dayan , David Pittu ,





Epizód lista

Ep.1 A Halston-stílus

Megjelent: 2021-05-14

A megújulásra vágyó Halston jellegzetes viseletet akar alkotni, ezért összeszed egy csapatnyi divattervezőt, és inspirációra lel újdonsült barátjában, Liza Minnelliben.

Ep.2 Versailles

Megjelent: 2021-05-14

Halston fontolóra vesz egy sorsdöntő üzleti ajánlatot, és megismer egy karizmatikus férfit, miközben régi kétségek gyötrik egy történelmi divatbemutató előtt.

Ep.3 A siker édes illata

Megjelent: 2021-05-14

Egy új parfüm megalkotása zűrös és érzelmes kalanddá válik Halston számára, akinek a szerelmi élete egyre inkább összefonódik egyre bővülő birodalmával.

Ep.4 A partinak vége

Megjelent: 2021-05-14

Halston kokainfogyasztása és féktelen éjszakái komoly következményekkel járnak: barátai elhagyják, ádáz riválisokkal találja szemben magát, és egy hirtelen veszteség éri.

Ep.5 Kritika

Megjelent: 2021-05-14

Halston karrierje zuhanórepülésbe kezd, a magánélete pedig romokban hever, amikor egy régi barátja művészi mentőövet dob neki, mielőtt az utolsó útjára indul.