1. évad

Alex Rider 1. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Alex Rider sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Alex Rider sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Otto Farrant , Vicky McClure , Brenock O'Connor ,





Epizód lista

Ep.1 Első epizód

Megjelent: 2020-11-12

Nagybátyja rejtélyes halálát követően Alex Rider olyan válaszokat keres, amelyek elvezetik őt a titkok és a kémkedés sötét világába. Rájön, hogy nagybátyja nem az az ember, akinek ő gondolta - és, hogy Alextől azt várják, hogy az ő nyomába lépjen.

Ep.2 Második epizód

Megjelent: 2020-11-12

Alex alig tér magához azt követően, hogy megtudja, a nagybátyja a brit kormány kémje volt, amikor elrabolja, és kihallgatja egy félkatonai ügynökökből álló ismeretlen csoport. Minden rejtett képességére szüksége van, hogy felülkerekedjen fogvatartóin.

Ep.3 Harmadik epizód

Megjelent: 2020-11-12

Alex belekerül az ultragazdagok ismeretlen világába, ahol nagy nehézségek árán próbálja meg tökéletesre fejleszteni inkognitóját, de ezzel azt kockáztatja, hogy legjobb barátja elfordul tőle, mivel titokban tartja a küldetését.

Ep.4 Negyedik epizód

Megjelent: 2020-11-12

Amint hozzákezd a titkos nyomozáshoz a Point Blanc Akadémián, Alex hamar rájön, hogy magára maradt. Úgy tűnik, az Ügynökségnek sikerült rábukkannia a köztük levő kettős ügynökre - de sajnos Yassen ér oda előbb.

Ep.5 Ötödik epizód

Megjelent: 2020-11-12

Alex megdöbbenve jön rá, hogy a Point Blanc diákjait rejtélyes módon változtatja meg Doctor Greif, ezért Kyra és James segítségét kéri a menekülési tervéhez. Blunt nyomozni kezd Parker Roscoe után.

Ep.6 Hatodik epizód

Megjelent: 2020-11-12

Tom az Ian Rider gyilkosság mögötti összeesküvés célkeresztjébe kerül. Alex és Kyra bizonyítékot talál Dr. Greif titkos tervére.

Ep.7 Hetedik epizód

Megjelent: 2020-11-12

Alex egy akciócsoporttal tér vissza a Point Blancra egy titkos küldetés keretében, amelynek célja, hogy kiszabadítsák barátait, és megakadályozzák Greif tervét.

Ep.8 Nyolcadik epizód

Megjelent: 2020-11-12

Az Ügynökség végül megoldja az Ian halálával kapcsolatos rejtélyt, és kiderül, hogy egy régi, halálos ellenségük jelent meg a színen. Alex szemtől-szembe kerül saját másával abban az elkeseredett küzdelemben, amelyben próbálja megmenteni azokat az embereket, akiket szeret.