Nincs kép

Privát kopó Első évad (1993)

Vissza a sorozat adatlapjára

A film főhőse Simon, aki édesapja temetésére érkezik haza 2 éves amerikai semmittevés után, s veszi át a Simon és társa magánnyomozói iroda vezetését. Minden a nyakába szakad, az iroda, az élet és Marci - egy 14 éves kissrác, aki szintén Simon. Ő hősünk kisfia, s kapcsolatuk igen sajátosan alakul.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: András Kern , István Verebes , György Cserhalmi ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Az örökség

Megjelent: 1993-01-14

Az első rész a "gazdagok" környezetében játszódik. Egy születésnapi est torkollik halálos kimenetelű autóversenybe.

Nincs kép

Ep.2 Bolond bombák

Megjelent: 1993-01-28

Egy fővárosi általános iskolába a rendőrségnek időről-időre bombariadó miatt kell kivonulnia. Rózner százados megelégeli a kerületiek tehetetlenségét, és felkéri Simont, hogy vesse bele magát az ügybe, és segítsen kideríteni, hogy ki állhat ezeknek a fenyegetéseknek a hátterében. Simon nem is sejti, hogy az ügyben fia, Marci lesz a kulcsfigura. Mindeközben Simon egy reggelen hűlt helyét találja frissen vásárolt fekete londoni taxijának is.

Nincs kép

Ep.3 A félelem ára

Megjelent: 1993-02-11

Védelmi pénzeket szed a környékbeli kis üzletektől egy újonnan alakult bűnszövetkezet, amelynek vezetője egy titokzatos, fekete kalapos, joviális öregúr. Simon elhatározza, hogy kideríti, ki is ez az ember valójában. Eközben felbukkan egy rég nem látott ismerős is, egy osztrák biztosítótársaság vezetője, aki helyettesére gyanakszik, hogy az huzamosabb ideje nagyobb összegeket sikkaszt el. Ezzel még nincs vége Simon feladatainak, hiszen Marci osztálytársának anyja is segítségét kéri egy a munkahelyén, az exkluzív sportklubban elszaporodott lopások elkövetőinek leleplezésében. Ráadásul érdekes módon a három ügy össze is függ egymással...

Nincs kép

Ep.4 Az öngyilkos gyilkosságok

Megjelent: 1993-02-25

A börtönbüntetését töltő Tihanyi Sanyi autószerelő, Simon egyik régi "ügyfele", arra gyanakszik, hogy húga, a kis Juli rossz társaságba került. Simon felajánlja segítségét, ám ekkor még nem is sejti, hogy nyomozása során egy virágzó call-girl hálózat tulajdonlása körüli gyilkossági ügy közepébe csöppen bele. Az azonban még Simont is meglepi, hogy az ügy igazi célpontja nem más, mint ő maga.

Nincs kép

Ep.5 Zsarolni veszélyes

Megjelent: 1993-03-11

Simont felkeresi egy régi ügyfele, akit nagy összegre zsarolnak egy találmányával kapcsolatban. Fondorlatosan bűvészasszisztensi segédlettel kilopják az ügyfél zsebéből a pályaudvari megőrző kulcsát, amely a pénzt rejtette. Simon elindul a bűvész útvonalon, s eljut egy olyan céghez, melyről kiderül, egy volt rendőr irányítja a háttérből.

Nincs kép

Ep.6 Az egyszer-volt gyilkosságok

Megjelent: 1993-03-25

Simon az egyik legsikeresebb nyomozását folytatja. Egy hazatelepülő bizalmas állami funkcióba került volt rendőr ügyében nyomoz, aki Simon édesapjának volt évfolyamtársa a Rendőrakadémián. A tizenkét végzett rendőrből már csak egy él. Simon csapdát állít, egy öreg színészt szerződtet, s kelt általa életre egy régen elhunyt osztálytársat.