1. évad

Archer 1. évad (2009)

Vissza a sorozat adatlapjára

A sorozat főszereplője Sterling Archer, a világ legveszélyesebb kéme. Bár mesteri szinten űzi hivatását, valójában egoista bunkó, akit csak az érdekel, hogy a zsarnoki anyja által vezetett kémszervezet pénzét nőkre, alkoholra és kocsikra költse.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: H. Jon Benjamin , Judy Greer , Amber Nash ,





Epizód lista

Ep.1 Vakond vadászat

Megjelent: 2009-09-17

Sterling Archert főnöke és édesanyja - Malory az ISIS vezetője -faggatja a költségszámlán lévő eltérések miatt. Eközben elkezdenek egy "vakond" után kutatni a cégnél.

Ep.2 Kiképzési nap

Megjelent: 2010-01-14

Archer elkezdi kiképezni Cyrilt, hogy az ISIS terep ügynöke legyen, amikor Malory előlépteti könyvelőből.

Ep.3 Sokféle kölcsönzés

Megjelent: 2010-01-21

Egy új helyszíni ügynök felkavarja az állóvizet az ISIS-ben, de Archer és Lana azt gyanítja, hogy minden túl tökéletes az új ügynök körül.

Ep.4 Gyilkos egység

Megjelent: 2010-01-28

Malory vacsorát szervez Torvald Utne az ENSZ hírszerzési elnökének, hogy új fegyverszerződést kössön az ISIS számára. Azonban rivális bérgyilkosok egy csoportja pont Mr. Utne-t vette célba...

Ep.5 Mézesmadzag

Megjelent: 2010-02-04

Malory karrierje veszélybe kerül, amikor egy kényes video felvétel egy szélhámos kubai ügynök kezébe kerül, ezért Archer csábítási szakértelmét akarja használni, hogy leszerelje a zsarolóját.

Ep.6 Skorpió

Megjelent: 2010-02-11

Archernek ki kell mentenie Lanát Skorpio, a hírhedt fegyverkereskedő karmai közül. Eközben Cyril nemcsak barátnője életét félti, hanem attól is retteg, hogy az behódol Archer csábító természetének.

Ep.7 Excelsior

Megjelent: 2010-02-18

Amikor egy bombafenyegetés veszélyezteti az Excelsior luxus léghajó első útját, Archernek és az ISIS tagjainak meg kell küzdenie az idővel (és egymással), hogy elkerülje a katasztrófát.

Ep.8 A szikla

Megjelent: 2010-03-04

Az ISIS egy újabb szerződést veszít el az ODIN-nel szemben, ezért Malory megbízza Archert és Lanát, hogy lopjanak el egy felbecsülhetetlen értékű gyémántot az ODIN legnagyobb ügyfelétől, hogy megszégyenítsék a rivális kémügynökséget.

Ep.9 Állásajánlat

Megjelent: 2010-03-11

Archer elvállal egy jobban fizető állást a rivális ODIN ügynökségnél. Azonban Malory eltökélt szándéka, hogy visszaszerezze őt.

Ep.10 Tárcsázza M-et az anyámnak

Megjelent: 2010-03-18

Archert a valódi apjának kilétére vonatkozó kérdések veszedelmes csapdába vezetik... és robbanásszerű összecsapásba Maloryval. Eközben Lana szembesíti Cyrilt azzal, hogy megcsalta, és elégtételt vesz.