2. évad

Archer 2. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

A sorozat főszereplője Sterling Archer, a világ legveszélyesebb kéme. Bár mesteri szinten űzi hivatását, valójában egoista bunkó, akit csak az érdekel, hogy a zsarnoki anyja által vezetett kémszervezet pénzét nőkre, alkoholra és kocsikra költse.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: H. Jon Benjamin , Judy Greer , Amber Nash ,





Epizód lista

Ep.1 Svájci kisasszony

Megjelent: 2011-01-27

Az ISIS ügynökei a svájci luxus téli üdülővárosba, Gstaadba indulnak, hogy megvédjék egy német milliárdos lányát az emberrablástól. Archer azonban hamarosan rájön, hogy a valódi fenyegetést a védelmezett maga jelenti: egy kiskorú nimfomániás, akit semmi sem állíthat meg, hogy lefeküdjön a világ legnagyobb kémével.

Ep.2 Mi jár a fejedben?

Megjelent: 2011-02-03

A Ponzi-eset után Malory úgy dönt, hogy eladja az ISIS-t a rivális ODIN kémügynökségnek, amelynek vezetője történetesen szerelmes belé. Nem meglepő, hogy az ISIS stábja megpróbálja megakadályozni az üzletet és a románcot.

Ep.3 Vérteszt

Megjelent: 2011-02-10

Trinette azzal szembesíti Archert, hogy ő a kisfia, Seamus édesapja. Archer az apasági teszttel való csalással próbálja elkerülni a gyermektartásdíj fizetését.

Ep.4 Az olajvezeték

Megjelent: 2011-02-17

Míg Malory az ISIS-t próbálja környezetbarát munkahellyé tenni, Archer és Lana a louisianai öbölbe indulnak, hogy megakadályozzák, hogy egy veszélyes ökoterrorista lebombázza Amerika legnagyobb földgázvezetékét.

Ep.5 Az emlékek visszajárnak

Megjelent: 2011-02-24

Woodhouse-t múltjának titkai egy bérgyilkos látszólagos célpontjává teszik. Archer kissé aggódik emiatt.

Ep.6 Tragikus történet

Megjelent: 2011-03-03

Cyril belefáradt abba, hogy kollégái folyton pancsernak titulálják, és beleegyezik, hogy segít George Spelvinnek, a titokzatos számítógép-biztonsági szakértőnek kalózvírust juttatni az ISIS főszámítógépébe, hogy aztán Cyril legyőzze a vírust, és hősként tekintsenek rá.

Ep.7 Rona, a filmsztár

Megjelent: 2011-03-10

Egy filmszerep kedvéért Rona Thorne, az ismert hollywoodi sztár, Lana mellé szegődik, hogy tanuljon tőle. Archer nem tehet mást, mint hogy versenyezzen a filmsztár kegyeiért.

Ep.8 Második stádium

Megjelent: 2011-03-17

Archer egy orvosi vizsgálat után megtudja, hogy második stádiumú mellrákja van.

Ep.9 Placebo hatás

Megjelent: 2011-03-24

Amikor Archer rájön, hogy a mellrákja miatt szedett tabletták hamisítványok, vadászatra indul, hogy megallítsa a bűnözőket, akik ezt tették vele.

Ep.10 Emberrablás

Megjelent: 2011-03-31

Elrabolják Pamet, amikor a Cheryl vagyonára törő banditák összetévesztik őket.

Ep.11 Monte Carlói futam

Megjelent: 2011-04-07

Amikor Malory megpróbálja megakadályozni, hogy nyilvánosságra hozzák egyik szexvideóját, elviszi Archert, Rayt és Lanát Monte Carlóba. Archer azonban elveszíti az összes váltságdíjat szerencsejátékon, és most vissza kell szereznie.

Ep.12 Fehér éjszakák

Megjelent: 2011-04-14

Archer a Vasfüggöny mögött kutat apja személyazonossága után, ahol szerelembe esik és bajba kerül. Meg kell mentenie Barry Dylan ODIN-ügynököt.

Ep.13 Kettős baj

Megjelent: 2011-04-21

Gyanakvás és féltékenység ébred az ISIS-ben, miközben Krieger doktor egy szigorúan titkos projekt befejezésén dolgozik. Archer közben hazahozza Katya Kazanovát, a titokzatos egykori KGB-ügynököt, hogy találkozzon Maloryval.