1. évad

Peacemaker – Békeharcos 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Peacemaker – Békeharcos sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Peacemaker – Békeharcos sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: John Cena , Danielle Brooks , Freddie Stroma ,





Epizód lista

Ep.1 Szép új rabság

Megjelent: 2022-01-13

Miután csodálatos módon felépült, Békeharcos hazatér, ám szembesül azzal, hogy a szabadságának ára van

Ep.2 Sohabarik

Megjelent: 2022-01-13

Békeharcos veszélyes megmenekülése feszültségeket és bizalmatlanságot szül a csapaton belül. Később Békeharcos az új feladatával küzd, és váratlan látogatója érkezik.

Ep.3 Jóban Goffban

Megjelent: 2022-01-13

Az első hivatalos küldetésükön, melynek során feltételezett „pillangókat” kell megölniük, Economos és Murn összehaverkodnak, Békeharcos és Harcourt pedig megegyezésre jutnak. Ám amikor Dzsúdómester is felbukkan, lőttek a melónak.

Ep.4 Úttalan utakon

Megjelent: 2022-01-20

Egy relatíve sikeres küldetést követően Murn beveszi a csapatba Vigilantét. Eközben Békeharcos rájön, hogy a csapat segített börtönbe juttatni az apját, és szembenéz saját komplikált múltjával.

Ep.5 Majomparádé

Megjelent: 2022-01-27

A csapat felderíti az űrlények élelmiszerraktárát, de elsöprő erejű invázióba futnak bele. Eközben Auggie fel akarja dobni a fiát a rendőrségen, de Murn titokzatos ismerőse megnehezíti a dolgát.

Ep.6 Pillangóhatás

Megjelent: 2022-02-03

Murn feltárja a legféltettebb titkát, Auggie kiszabadul, Goff űrlény pedig Békeharcos elbaltázott letartóztatása nyomán új gazdában köt ki.

Ep.7 Megtépázott sárkányszív

Megjelent: 2022-02-10

Harcourt, Murn és Adebayo egy idegen erővel veszik körül magukat, miközben Peacemaker harcba száll apjával a Vigilante és az Economos segítségével.

Ep.8 Must vagy soha

Megjelent: 2022-02-17

Ha Peacemaker és Adebayo ellentmondanak egymásnak, meg tudja-e ölni a csapat egyszer és mindenkorra a tehenet – vagy a törésük megadja az idegeneknek a teleportálás befejezéséhez szükséges nyílást?