1. évad

A Fehér Lótusz 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

A Fehér Lótusz sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A Fehér Lótusz sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Murray Bartlett , Connie Britton , Jennifer Coolidge ,





Epizód lista

Ep.1 Epizód 1

Megjelent: 2021-07-11

Amikor új vendégek érkeznek a Fehér Lótuszba, Armond, az igazgató megpróbálja lecsillapítani az észszerűtlen Shane-t és nagyon lezser új feleségét, Rachelt, miközben a spa igazgató Belinda a gyászoló Tanyát nyugtatja.

Ep.2 Epizód 2

Megjelent: 2021-07-18

Az óvatosan optimista Belinda nagyon finoman bánik Tanyával, miközben Armond azon gondolkodik, mit kezdjen Shane-nel. Miután a férje lekicsinyli a munkáját, Rachel Nicole-hoz fordul tanácsért.

Ep.3 Epizód 3

Megjelent: 2021-07-25

A kütyüitől megfosztott Quinn vonakodva megy búvárkodni Markkal, aki nem tudja feldolgozni, amit megtudott az elhunyt apjáról. Hogy újra fellobbanhasson a tűz Rachel és közte, Shane megkéri Armondot, hogy segítsen megszervezni egy romantikus estét.

Ep.4 Epizód 4

Megjelent: 2021-08-01

Shane sutba dobja a legutóbbi karrierteveit, Rachel viszont egy új érkező jelenléte is megrázza. Pont, amikor Belinda elkezdi komolyan venni az üzletét, Tanya figyelme egy érdekes vendég felé fordul.

Ep.5 Epizód 5

Megjelent: 2021-08-08

Armond igyekszik menteni, ami menthető. Belinda megpróbálja visszafordítani Tanya figyelmét az üzleti ajánlatára. Paula egyre inkább kiábrándul Mossbacherékből. A kispadra ültetett Rachel elkezdi megkérdőjelezni a jövőjét.

Ep.6 Epizód 6

Megjelent: 2021-08-15

Rachel kemény igazságokat közöl Shane-nel, és megbízik Belindában, akit teljesen felforgat egy rossz hír. Mossbacherék a nagy ijedtség után tiszta lappal indulhatnak, Quinn pedig felfedi hatalmas terveit.