1. évad

Napéjegyenlőség 1. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Napéjegyenlőség sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Napéjegyenlőség sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Ask Truelsen , Danica Ćurčić , Lars Brygmann ,





Epizód lista

Ep.1 A Látomás

Megjelent: 2020-12-30

Vérfagyasztó telefonhívás fut be Astrid rádióműsorába, ami a felszínre hozza nővére eltűnésének emlékeit, és az igazság kiderítésére ösztökéli a lányt.

Ep.2 Az Eltűnt Lány

Megjelent: 2020-12-30

Astrid gyerekkori otthonában próbál nyomokat keresni. Fény derül Ida és Jakob kapcsolatára. A fiút rabul ejti egy rejtélyes könyv.

Ep.3 Mit Látsz Álmodban

Megjelent: 2020-12-30

Jakob elvezeti Idát, Ameliát és Falkét a napéjegyenlőség szigetére. Miután több mindent megtud a furcsa szimbólumról, Astrid kifaggatja egyik régi tanárát.

Ep.4 Minden A Helyén

Megjelent: 2020-12-30

Ida régi barátjának a segítségével lassan összeállnak a darabok Astrid fejében, ám a kínzó gyerekkori látomások miatt kezdi elveszíteni kapcsolatát a valósággal.

Ep.5 Hangok

Megjelent: 2020-12-30

Egy levél feladójának címe további nyomokhoz vezet, de Astrid eltökélt nyomozása aggasztóvá válik. A szigeten történtek után Ida elveszettnek és magányosnak érzi magát.

Ep.6 Az Erekben Csörgedező Vér

Megjelent: 2020-12-30

Astrid egyre közelebb kerül az igazsághoz, és kérdőre vonja az anyját. Ida régóta várt ballagását tönkreteszi a harag, vádaskodás és a lelepleződés.