1. évad

Zootropolis+ 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Zootropolis+ sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Zootropolis+ sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Nyuszi ül a fülkében

Megjelent: 2022-11-09

Amikor Judy felszáll a Nyúlüregből Zootropoliszba tartó vonatra, hogy a nagyváros első nyuszizsarujaként kezdje meg életét, Stu és Bonnie legkisebb lánya, Molly felpattan a vonat tetejére, és rákényszeríti a vidéki házaspárt, hogy kilépjenek a komfortzónájukból egy akciódús mentőakció során.

Ep.2 Kis Rágcsália igazi rágcsálói

Megjelent: 2022-11-09

Az újonnan eljegyzett Fru Fru lelkesen és virágozva kezdi az esküvőtervezést - legalábbis addig, amíg unokatestvére, Tru Tru meg nem érkezik, hogy elvállalja a főkoszorúscickány szerepét. Harc folyik a reflektorfényért, mígnem egy óriásfánkkal való atrocitás felfedi, hogy jóban vagy rosszban senki sem ismer téged jobban, mint a családod.

Ep.3 Duke, a musical

Megjelent: 2022-11-09

Miután balhéba keveredett és letartóztatták - Judy Hopps rendőrtiszt bókja -, az okos bűnöző menyét, Duke újraértékeli életét és azon töpreng, hogy hol hibázott, mindezt egy dalban. A saját fejében színpadra állított musicalben Duke azon töpreng, hogyan lehetne lúzerből ő a nagy szám.

Ep.4 Örömkeresztapa

Megjelent: 2022-11-09

Egy megható mese a Mr. Nagy néven ismert erős, sarkvidéki cickányról, aki felbukkan Fru Fru nagy napján és beszédet mond a menyasszony apjáról. Visszavezeti a vendégeket az időben Mr. Kicsiként, Zootropoliszba új bevándorlóként, és átadja azt a bölcsességet, amelyet akkor szerzett a barátok, a család és a közösség fontosságáról.

Ep.5 Csörögj, ne ücsörögj

Megjelent: 2022-11-09

Karmanagy, a diszpécser ráveszi főnökét, Bogó rendőrfőnököt, hogy vegyen részt a „Csörögj, ne ücsörögj” meghallgatásán. A tét nagy, hiszen a végső nyeremény egy valóra vált álom lehetősége, hogy egy színpadon táncolhass a megasztáros popszenzációval, Gazelle-lel.

Ep.6 Villámvacsora

Megjelent: 2022-11-09

Miközben Sam sürgősen megpróbálja befejezni az éttermi műszakját, hogy oda érjen a Gazelle-koncertre, Villám és Priscilla az utolsó pillanatban felbukkan abban a reményben, hogy vacsorát kapnak.