1. évad

Génrejtek 1. évad (2008)

Vissza a sorozat adatlapjára

Génrejtek sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Génrejtek sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Amanda Tapping , Robin Dunne , Christopher Heyerdahl ,





Epizód lista

Ep.1 Menedék Mindenkinek - Első Rész

Megjelent: 2008-10-03

A rejtélyes Dr. Helen Magnus felkéri Will Zimmerman igazságügyi pszichiátert, hogy csatlakozzon hozzá a világunkat titokban benépesítő furcsa és gyakran félelmetes lények nyomon követésére, tanulmányozására és védelmére.

Ep.2 Menedék Mindenkinek - Második Rész

Megjelent: 2008-10-03

Miközben Will megpróbál segíteni Alexinek megbirkózni a rendellenességével, Helen látogatót kap a múltjából.

Ep.3 Délibábok

Megjelent: 2008-10-10

Dr. Helen Magnus, lánya, Ashley, és a Menedék új tagja, Dr. Will Zimmerman kiszabadít három nőt egy rejtélyes skóciai kriptából, és visszahozza őket a Menedékbe. A csapat és maguk a nők nem tudják, hogy rendkívüli erőkkel rendelkeznek. Eltűnésük nem marad észrevétlen. Hatalmas összeesküvők egy csoportja eltökélte, hogy visszaszerzi azt, amiről úgy vélik az övék.

Ep.4 Az Összecsuklók

Megjelent: 2008-10-17

A bizarr rablássorozata ügyében folytatott nyomozás Magnust és Willt a tolvajok olyan köréhez vezeti, akik úgy tűnik, képesek átsiklani a törvény rései között… Szó szerint.

Ep.5 A Gyilkos Hegy

Megjelent: 2008-10-24

Egy szinte elfoghatatlan abnormális elfogása után a Dr. Magnust és Willt szállító repülőgép a lény szállítása közben lezuhan. Dr. Magnus és Will hamarosan rájön, hogy ezt az abnormálist miért nem fogták még el soha.

Ep.6 A Nubbinok

Megjelent: 2008-11-07

Amikor egy aranyos, szőrös és ártalmatlannak tűnő abnormális párt behoznak tudományos tanulmányozásra, a Menedék csapatának tagjai között rejtett állati vonzerő alakul ki.

Ep.7 Az Ötök

Megjelent: 2008-11-14

Miközben egy titkos találkozót vezet Rómában, Magnus találkozik egy régi barátjával a múltjából. Bevallja neki, hogy az összeesküvés bosszút állt rajta a "Fata Morgana" eseményeiért.

Ep.8 Edward

Megjelent: 2008-11-21

Egy fiatal művész, aki elképesztően részletgazdag képeket tud emlékezetből rajzolni, kulcsa lehet egy bántalmazó apja gyanús halála körüli eset megoldásának.

Ep.9 Requiem

Megjelent: 2008-12-05

Magnus és Will mélyen a Bermuda-háromszögben egy nyomasztó segélykérést vizsgál. Ami végül halálos csatát eredményez Magnus életének megmentéséért.

Ep.10 Harcosok

Megjelent: 2008-12-12

Egy régi főiskolai barát eltűnése ügyében nyomozva Will egy földalatti harci klubban találja magát. A harcosok génmanipulált abnormálisok, akik a halálig harcolnak mint modern gladiátorok.

Ep.11 Ösztön

Megjelent: 2008-12-19

Magnus és a Menedék csapata megpróbál elfogni egy ritka és halálos lényt. Mindezt a helyi híradó stábjának éber tekintete alatt.

Ep.12 Nagy Felfedezések - Első Rész

Megjelent: 2009-01-02

A távoli régiókban élő abnormálisokat egy levegőben szálló biológiai ágensnek vetik alá, ami arra kényszeríti őket, hogy erőszakos gyilkosságsorozatot indítsanak el.

Ep.13 Nagy Felfedezések - Második Rész

Megjelent: 2009-01-09

Az Ötök Magnus vezetésével megpróbálja megtalálni a titkos labirintust a megtizedelt Bhalasaam városában. Miután megtalálták, rejtélyes feladványok sorozatát kell megoldaniuk, melyekhez szükség van mindegyikük egyedi képességeire.