1. évad

Az út lefelé 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az út lefelé sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az út lefelé sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők: Gwen Shamblin Lara , Joe Lara , Natasha Pavlovich ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2021-09-30

2021 májusában halálos repülőgép-szerencsétlenség történt Tennessee-ben, ami felhívta a közvélemény figyelmét a titokzatos Remnant Fellowship Church (azaz A Maradék Testvériség Temploma) gyülekezetére és rejtélyes alapítójára, Gwen Shamblin Larára.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2021-09-30

2018-ban Gwen feleségül megy a countryénekesi babérokra törő, küszködő színészhez, Joe Larához. Egyre több kérdés merül fel a furcsa pár gyanús múltjával, valamint az egyház berkeiben történő állítólagos anyagi visszaélésekkel kapcsolatban.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2021-09-30

Amikor a gyülekezet két tagját gyermekük meggyilkolásával vádolják, felszínre kerülnek az egyházon belüli bántalmazásokkal kapcsolatos vádak. Emellett olyan bizonyítékok is előbukkannak, amelyek arra utalnak, hogy az egyház anyagilag támogatta a védelmet.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2022-04-28

Miután egy repülőgép-szerencsétlenségben meghal Gwen és Joe, valamint a belső kör öt tagja, a szekta, a Remnant Fellowship próbálja fenntartani egykor legyőzhetetlennek tűnő vezetőjük örökségét és tanításait.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2022-04-28

A tévés karrier reményében Gwen pilot videót készít a Weigh Down South irányzatról. Évekkel később az egyház igyekszik szépíteni a történteket, miközben a korábbi tagok kitartanak amellett, hogy súlyos árulás és visszaélés történt.