Nincs kép

Hacktion 1. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hacktion sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Hacktion sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 16

Főszereplők:





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A megfelelö ember

Megjelent: 2011-10-05

Magyarországon a legnagyobb titokban megalakul az Infrastruktúra Védelmi Osztag (IVO) a hackertámadások kivédésére. Az osztag egy szupertitkos kütyü megszerzéséért indul harcba, amely lebéníthatja a teljes számítógépes banki rendszert.

Nincs kép

Ep.2 Beavatás

Megjelent: 2011-10-12

Béta váratlan balesete miatt Bettit máris bedobják a mély vízbe. Egy számítógépes program prezentációján kell megjelennie Alfa oldalán, feladatuk, hogy bármi áron megszerezzék a programot. Bettinek olyan sejtése támad, hogy az apja, Imre részt vett a program fejlesztésén. Deamon egyre nagyobb érdeklődést mutat a műkincsek iránt.

Nincs kép

Ep.3 Deamon a neten

Megjelent: 2011-10-17

Az IVO előtt sem maradhat titokban Deamon fokozódó kiberbűnözői tevékenysége, Betti elhatározza, hogy beszervezi a srácot. Szabó új megbízást ad Bettinek. Fel kell kutatnia egy Black Box-nak nevezett kódtörő készüléket, amit a szervezett alvilágban csak Kezelőnek nevezett cracker birtokol. Deamon nem sejti, hogy ő az IVO legújabb célpontja.

Nincs kép

Ep.4 Black Box

Megjelent: 2011-10-24

Deamon kényszerhelyzetbe kerül, és ha életben akar maradni, kénytelen elfogadni az IVO ajánlatát. A jelek azt sejtetik, hogy valaki információt szivárogtat ki az osztag munkájáról, Szabó mielőbbi eredményeket akar. Bettinek egyre gyanúsabb a Zolival szövetkező András viselkedése, ezért kénytelen a bizalmába avatni Balázst. Kezelő megérkezik Alexhez, és elindul a Black Box tesztüzemmódja.

Nincs kép

Ep.5 Mindenki valaki más

Megjelent: 2011-11-07

Bettit egy parkolóházban megtámadják, ezért kénytelen Deamonnak szólni bizonyos történésekről. Deamon rájön, hogyan tudná megtalálni a Kezelőt nevű embert, Szabó átveszi az irányító szerepét a központban.

Nincs kép

Ep.6 Álarcok

Megjelent: 2011-11-14

Az osztag a Black Box-ot keresi Alex házában, de nem találják meg. Deamon hazatérte után az élete nagyobb veszélyben van, mint eddig bármikor. Balázs magánakciói tragikus fordulatba mennek át.

Nincs kép

Ep.7 A gyanú árnyéka

Megjelent: 2011-11-21

Betti úgy véli, Balázst megölték. Kezelő Deamont és arra kényszeríti, hogy a Black Box segítségével az ő javát szolgálja. Zoli életében újra felbukkan az öccse, Bálint, és a segítségét kéri.

Nincs kép

Ep.8 Figyelmeztetés

Megjelent: 2011-11-28

A hírszerzés nagy erőkkel keresi Balázs gyilkosát és Deamont, aki eltűnt. Deamon megtalálja az ideiglenes IVO központot, és hibázik, amikor beszámol az eseményekről Kezelőnek.

Nincs kép

Ep.9 Bizalomkör

Megjelent: 2011-12-05

Újabb gyilkosság jelei látszódnak. Kezelő bosszúja utoléri Deamont.

Nincs kép

Ep.10 Hekusok és spionok

Megjelent: 2011-12-12

Az IVO központját megszállják a kommandósok. Bálint "jóvoltából" Zoli a rendőrség látóterébe kerül.

Nincs kép

Ep.11 Túszhelyzetben

Megjelent: 2011-12-19

Wotan túszul ejt egy operátort. A fiút csak segítséggel sikerül megnyugtatni.

Nincs kép

Ep.12 Múltidézés

Megjelent: 2012-01-02

Az IVO egy e-mail alapján elfog egy férfit, aki Alex utasítására rátámadt Bettire. A Black Box utáni kutatás új irányt vesz.

Nincs kép

Ep.13 Alfától omegáig

Megjelent: 2012-01-09

Betti holttestét megtalálja a rendőrség. A nő haláláért András bosszút esküszik. Imre elmegy a Hacktion irodába, és mondandójával új alapra helyezi, hogy Bettinek miért kellett meghalnia.

Nincs kép

Ep.14 A fordulat

Megjelent: 2012-01-23

Az IVO feltöri Brod számítógépét bizonyítékok után kutatva. Kihallgatása nem mondható sikeresnek. A halottnak hitt Deamon megjelenik a Black Box-szal.

Nincs kép

Ep.15 Szűkülő körök

Megjelent: 2012-01-30

Kezelő egyezséget ajánl az IVO-nak. Deamon elmondja, hogy miért kellett megrendezni saját halálát.

Nincs kép

Ep.16 A Coriolanus árnyékában

Megjelent: 2012-02-06

Ariust bemérik a Black Box segítségével. Grétáékban teljes a bizalmatlanság mindenki felé, a hírszerzés megkerülésével készülnek egy nagy akcióra, amely nagy kavarodást okoz. Egy üzenetből kiderül, hogy sokkal bonyolultabb a helyzet mint gondolták.