Minisorozat

Griselda Minisorozat (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Griselda sorozat Minisorozat epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Griselda sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Minisorozat epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Sofía Vergara , Alberto Guerra , Christian Tappán ,





Epizód lista

Ep.1 Nő a városban

Megjelent: 2024-01-25

Griselda Medellínből Miamiba menekül, hogy új életet kezdjen. A fiaival és egy titkos szajré segítségével megragadja az lehetőséget és saját vállalkozást indít.

Ep.2 Gazdag fehér népek

Megjelent: 2024-01-25

Griselda Miamiban fogadja nagy készlettel rendelkező medellíni társait, ám egy ellenség a sarkában van. Egy éjszakai kiruccanás során merész terv születik az új piacra lépésről.

Ep.3 Lázadás

Megjelent: 2024-01-25

Griselda csábító ajánlatot kap egy nagymenő beszállítótól, majd megpróbálja megnyerni egyik üzleti riválisát és kiérdemelni a helyi dílerek bizalmát.

Ep.4 Középvezetés

Megjelent: 2024-01-25

Griselda elrejtőzik egy biztonságos táborban, és felkészül, hogy lépéseket tegyen az Ochoák ellen. June csatlakozik egy drogkereskedők elleni elit taktikai egységhez.

Ep.5 Elveszett paradicsom

Megjelent: 2024-01-25

Griselda azt gyanítja, hogy besúgó van köztük, miközben June és a CENTAC egyre nagyobb teret nyer. Egy pazar, kokainban bővelkedő születésnapi parti káoszba fullad.

Ep.6 Adios, Miami

Megjelent: 2024-01-25

Griselda minden oldalról nyomást érez, és elhagyja Miamit. Mivel a lehetőségei fogynak, és az ellenségei egyre közelednek, vajon képes lesz elmenekülni a sorsa elől?