1. évad

Az űr gyermekei 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az űr gyermekei sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az űr gyermekei sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: 藤原夏海 , 和氣あず未 , 小野賢章 ,





Epizód lista

Ep.1 Földönkívüli küldöttek

Megjelent: 2022-01-28

A Holdon született Toya kelletlenül üdvözli a három Földről érkező gyereket űrbéli otthonában. De az üdvözlőbuli közben rettenetes baleset történik.

Ep.2 Köd és sötétség

Megjelent: 2022-01-28

Toya és Taiyo keresztülvágnak az állomáson, hogy megkeressék barátaikat, miután egy elhaladó üstökös által keltett lökéshullám leállítja az oxigént és az internetet.

Ep.3 Holdkóros Hetes

Megjelent: 2022-01-28

A kabalanyúl a gyerekek segítségére siet, miután bent rekednek egy szobában, ahonnan szivárog a levegő. De a meneküléshez ki kell lépniük az űrbe, hogy elérjék a hajót.

Ep.4 Hetes mintája

Megjelent: 2022-01-28

Toya kapcsolatba lép nagybátyjával, a kapitánnyal, de újabb katasztrófa fenyegeti a gyerekeket és az egész emberiséget, amikor valaki elfoglalja az állomást.

Ep.5 Egy történet véget ér

Megjelent: 2022-01-28

A gyerekek megtudják az igazságot a Hetessel kapcsolatos baljós jóslatról és a szélsőségesekről, akik támogatják őt, miközben az üstökösök tovább száguldanak a Föld felé.

Ep.6 Egy történet elkezdődik

Megjelent: 2022-01-28

Mina, Doc, Taiyo és a legénység megpróbál mindenkit evakuálni az űrállomásról. Közben Toya tesz még egy utolsó kísérletet arra, hogy mindnyájukat megmentse.