1. évad

Űrjárőrök - Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai 1. évad (1966)

Vissza a sorozat adatlapjára

Űrjárőrök - Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Űrjárőrök - Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 7

Főszereplők: Dietmar Schönherr , Eva Pflug , Wolfgang Völz ,





Epizód lista

Ep.1 Támadás az űrből

Megjelent: 1966-09-17

Az Orion űrhajó legénységét McLane kapitány renitenskedései miatt járőrszolgálatra osztják be. Első útjuk egy űrállomásra vezet, melynek teljes legénysége titokzatos körülmények között életét vesztette.

Ep.2 Az eltérített bolygó

Megjelent: 1966-10-01

A Hydra űrhajó vészjelzést ad a főparancsnokságra: a varangyok egy szupernovát irányítottak a Föld felé. Ha valaki sürgősen nem lép közbe, a becsapódás elpusztíthatja az egész emberiséget.

Ep.3 A törvény őrei

Megjelent: 1966-10-15

McLane parancsnokot és legénységét egy rutinfeladat elvégzésére küldik az űrbe. Útközben azonban kénytelenek leszállni egy bányászkolónián, ahonnan különös híreket kaptak. A bolygón ugyanis fellázadtak a robotok....

Ep.4 A szökevények

Megjelent: 1966-10-29

Az egyik tapasztalt parancsnokot súlyos vád éri: azzal gyanúsítják, hogy szándékosan a varangyok bázisára akarta irányítani az űrhajóját. McLane-ékre vár a feladat, hogy kiderítsék, árulás történt-e vagy valami különös agyi tevékenység áll az események hátterében.

Ep.5 Harc a Napért

Megjelent: 1966-11-12

Az Orion űrhajó legénysége az élet jeleit fedezi fel egy eleddig teljesen kopár bolygón. Hamarosan kiderül, hogy a naptevékenység fokozódása áll az események hátterében - kérdés, hogy természetes folyamatról van-e szó vagy pedig valamilyen idegen erő szándékos befolyásáról.

Ep.6 Az űrcsapda

Megjelent: 1966-11-26

McLane-ék nem várt vendéget kapnak: a híres sci-fi író személyes tapasztalatokat akar szerezni az eddig csak elméletben ismert űrhajózásról, ezért csatlakozik az Orion legénységéhez. Vakmerősége azonban hamar bajba sodorja...

Ep.7 Invázió

Megjelent: 1966-12-10

A földi irányítóközpont kétségbeesett segélyhívást kap: a titkos küldetésben utazó Villa tábornok űrhajója halálos veszélybe került. A legénység nagy része el is pusztul, ám Villa tábornok a csodával határos módon megmenekül. A Földre visszatérve azonban nagyon különösen kezd viselkedni.