Season 5

Chuck Évad 5 (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Chuck Bartowski (Zachary Levi) áruházi eladó egy igazi lúzer, aki régi sebeit nyalogatja, amelyeket még középiskolás korában Brice okozott neki, amikor lecsapta a kezéről az egyetlen és utolsó barátnőjét. Brice legnagyobb húzása azonban az, hogy időközben szupermenő kettősügynök lett, aki utolsó leheletével Chuck gépére továbbít egy atomtitkos anyagot, amivel teljesen átmossa hősünk agyát. Ettől a naptól kezdve Chuckra a Nemzetbiztonság és a CIA is igényt tart. Az előbbit John Casey (Adam Baldwin), az utóbbit pedig az extra csinos Sarah Walker (Yvonne Strahovski) képviseli. A két James Bond bébiszitternek szegődik Chuck mellé, akinek az agyában ott rejtőzik több ezer államtitok, terrortámadások terve, helyszíne és ideje.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Zachary Levi , Yvonne Strahovski , Joshua Gomez ,





Epizód lista

Ep.1 Chuck és az őrült terv

Megjelent: 2011-10-28

Az intersect nélkül a fejében, és a CIA támogatása nélkül a kémkedés világa egy sokkal veszélyesebb világ Chuck Bartowskinak és a szabadúszó kém csapatának. Kezdésnek a Charmichael Vállalat elvállalja, hogy elkap egy furfangos, és gazdag tolvajt, akit Jean Claude-nak hívnak (Mark Hamill vendégszereplő), és egy vele összejátszó befektetőt, Roger Bale-t (Craig Kilborn vendégszereplő), akik a világ pár legveszélyesebb embereitől loptak pénzt. Eközben Morgan segít Chucknak egy Sarahnak készülő különleges meglepetéssel. A Buy More-ban Jeff és Lester egy újabb szintet léptek át az ügyeskedésükkel.

Ep.2 Chuck és a szakállas bandita

Megjelent: 2011-11-04

A Carmichael Industries nehezen indul be, és ezt csak tetézi egy igen jelentős vetélytárs felbukkanása. Chucknak emellett Morgannel is foglalkoznia kell irányítóként az első időkben, amíg megszokja az Intersectet. A Buy More friss arcot keres a megújuláshoz.

Ep.3 Chuck és a szőke melír

Megjelent: 2011-11-11

Chuck aggódik Morgan miatt, akit mintha nagyon rossz irányba változtatna meg az Intersect. Sarah udvarlási tanácsokat ad Casey ezredesnek Gertrude Verbanskivel kapcsolatban. Szuper Kapitány otthon marad Clarával, és közben érdekes felfedezést tesz, amellyel radikálisan megváltoztatja Jeff és Lester életét.

Ep.4 Chuck és az év előadója

Megjelent: 2011-11-18

Chuck és Sarah küldetése a Buy More Év Eladója versenyen: megállítani a bérgyilkost, akinek a célpontja Morgan és az Intersect. Jeff olyan új oldaláról mutatkozik be, amelyen még saját maga is meglepődik.

Ep.5 Chuck és a hackerverseny

Megjelent: 2011-12-09

Chuck és Sarah belépnek egy furcsa szektába, hogy megszerezzenek egy veszélyes és megállíthatatlan számítógépes vírust, majd Chuck újra kiélvezhet egy hacker-diadalt. Lester különleges módszerrel szelídíti meg a nagykutyákat a börtönben.

Ep.6 Chuck és az átok

Megjelent: 2011-12-16

Volt CIA kémek csapata akar Chuckra kenni egy bűntettet egy kegyetlen ügynök vezetésével. Ellie és a kapitány izgalmas kém játékot játszanak, nem tudva, hogy mibe keveredhetnek. A titokfelhők egyre sűrűsödnek Chuck feje felett.

Ep.7 Chuck és a mikulás-jelmez

Megjelent: 2011-12-23

Chuck és Sarah rájönnek, ki akarja tönkretenni a cégüket. Egy számítógépes vírus okoz fejetlenséget a karácsonyra készülődő Buy More-ban. Ellie a tökéletes karácsonyt szeretné megünnepelni a szeretteivel.

Ep.8 Chuck és a bébi

Megjelent: 2011-12-30

Felbukkan Sarah régi irányítója egy veszélyes titokkal. Sarah egyedül akarja lerendezni a dolgot, hogy megvédje a családját. Morgan mindent megpróbál, hogy Alexszel rendbe hozza a dolgokat. Ellie és Szuper Kapitány kémjátékokkal próbálja megfűszerezni a hétköznapokat.

Ep.9 Chuck és a kitartott férfi

Megjelent: 2012-01-06

Gertrude Verbanski visszatér, és küldetésre hívja Casey-t és csapatát South Beach-re. Sarah és Chuck családtervezési dilemmába kerül. Jeff és Lester nyomozni kezdenek, mert Jeffrey elmélete szerint a Buy More-ral kapcsolatban valami nem stimmel.

Ep.10 Chuck és Bo

Megjelent: 2012-01-13

Morgan korábbi Intersectes kicsapongásai miatt a csapatnak el kell vállalnia egy küldetést Vail-ben, ahol egy híresség, Bo Derek segítségére kell hagyatkozniuk. Jeff és Lester a saját kémküldetésükkel vannak elfoglalva.

Ep.11 Chuck és a szuperexpress

Megjelent: 2012-01-20

Japán szupervonat száguld megállás nélkül Sarah-val, Chuckkal és Caseyvel, valamint a mindenre elszánt Nicholas Quinn exügynökkel. Túszdráma a vonaton és a Buy More-ban, ahol mindeközben új hősök születnek.

Ep.12 Chuck és Sarah

Megjelent: 2012-01-27

Sarah egy ellenséges és hazugságon alapuló küldetés sikere érdekében a legfontosabb dologban csapja be Chuckot. Ellie és Szuper Kapitány sorsdöntő felkérést kapnak.

Ep.13 Chuck és a búcsú

Megjelent: 2012-01-27

Nicholas Quinn legyőzéséhez, Chuck az egész családját, a barátait és még a Buy More dolgozóit is felsorakoztatja.