2. évad

Family Guy 2. évad (1999)

Vissza a sorozat adatlapjára

Family Guy sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Family Guy sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 21

Főszereplők: Seth MacFarlane , Alex Borstein , Mila Kunis ,





Epizód lista

Ep.1 Peter, a sznob

Megjelent: 1999-09-23

Lois nénikéje meghal, és egy hatalmas kastélyt hagy a családra. Peter azonban túlságosan is sznobként kezd el viselkedni, és egy aukción 100 millió dollárt ajánl egy régiségért. Már csak az a kérdés, honnan teremti elő a pénzt. 

Ep.2 Szent szar

Megjelent: 1999-09-30

Peter apját nyugdíjazzák, és a zsémbes, bigott katolikus öreg hozzájuk költözik. A családi konfliktus megoldása érdekében Peter elrabolja az egyetlen embert, aki segíthet rajtuk: a pápát. 

Ep.3 A nagy bumm

Megjelent: 1999-12-26

Ezt az epizódot a Dallas sorozatból ismert Pamela álmodja. Peter és családja, a szomszédsággal együtt, egy jobb élet reményében vándorolnak az Y2K miatt lebombázott Quahogból a szomszéd városba. Peter azonban itt is királynak képzeli magát. 

Ep.4 Brian szerelmes

Megjelent: 2000-03-07

Brian rendszeresen összevizeli a házat, és ezt Stewie-ra keni (akit emiatt WC-használatra tanítanak). Hogy úrrá legyen problémáján, pszichológushoz megy, aki azt tanácsolja, valósítsa meg önmagát. Ám Stewie-nak köszönhetően a gond továbbra is fennmarad, és a doktor szerint ez azért lehet, mert Brian szerelmes. 

Ep.5 A hőn áhított trófea

Megjelent: 2000-03-14

A városi parádén a szomszédság nyer egy díszes kupát, csak azt nem tudják eldönteni, hogy kié legyen. Mikor a közszemlére kiállított tárgy eltűnik, a szomszédok egymást vádolják. Időközben Meg egy gyorsétteremben egyedülálló anyának adja ki magát, hogy egy Prada-táskát szerezhessen

Ep.6 A Halál egy ringyó

Megjelent: 2000-03-21

Peter halottnak adja ki magát, hogy ne kelljen kifizetnie a kórházi számláját. Ám a Halál tényleg eljön érte. Egy baleset miatt azonban náluk kell pihennie egy darabig, addig is Peter veszi át a helyét. 

Ep.7 A király halott

Megjelent: 2000-03-28

Lois megkapja a lehetőséget, hogy megrendezhesse a színtársulattal az Anna és a királyt. Sajnos Peter belekontárkodik a darabba, végül átveszi és saját elképzelései alapján újraírja azt. 

Ep.8 Peter vagyok, tudok egy viccet

Megjelent: 2000-03-28

Peter és a szomszédjai egy reklám levelet találnak a postaládájukban, mely szerint kapnak egy hajót, ha megnéznek egy prezentációt. Az előadás utáni erősen nyomulós személyes konzultáción Peter végül elcseréli a hajót egy titok dobozra, amelyben két jegyet találnak egy kabaréra. Az előadáson Peter alaposan lerészegedik, beszól az előadónak, aki átengedi a helyét a színpadon. Rövidke kis előadása előtt, melyben végig a közönséget gyalázza, fejjel lefelé a zsebébe tesz egy sörösüveget, mely kifolyik a zsebében. A közönség azt hiszi, hogy bevizelt, és ezen jót nevet, a részeg Peter meg úgy értelmezi, hogy tetszik nekik az előadása.

Ep.9 Hazug haldoklás

Megjelent: 2000-04-04

Chris iskolai eredménye romlik, ezért Lois eltiltja a tévézéstől, amíg nem javulnak a jegyei. Lois azt javasolja Peternek, hogy segítsen Chrisnek a tanulásban. Egy hét múlva Peter azt hazudja Loisnak, hogy már tanultak, hogy Chrissel megnézhessék a Gumbel 2 Gumbel (A strand törvénye) című krimi sorozat következő epizódját, melynek főszereplői Bryant és Gred Gumbel. Az epizódot azonban törölték, ezért Peter Chrissel elmegy a tévéstúdióba, ahol éhségsztrájkkal fenyegetőzik, de kudarcot vall. Ezután a „Merj nagyot álmodni” alapítványhoz megy, ahol azt mondja, hogy Chris egy igen ritka halálos betegségben, „tumorsyphilisitisosis”-ban szenved, melynek tünete, hogy mellbimbók (amely igazából szalámi szeletek) nőnek a testén, és egyetlen vágya, hogy nézhesse a kedvenc sorozatát.

Ep.10 Griffin kontra Griffin

Megjelent: 2000-04-11

Lois indul a gimnáziumi iskolaelnökségi választáson. Legfőbb ellenfele Peter lesz, aki csak azért képes a mocskolódásokig is elmenni, hogy hatalmában álljon visszahelyezni munkakörébe régi kedvenc tanárát.

Ep.11 Egy ezer dolláros festmény

Megjelent: 2000-04-18

Peter amiatt aggódik, hogy halála után senki nem emlékszik majd rá. Mikor azonban rájön, hogy Chris tehetséges festő, elhatározza, hogy rajta keresztül lesz ő is népszerű, New York-ban. 

Ep.12 A szégyen tizenöt perce

Megjelent: 2000-04-25

Miután a saját pizsamapartiján megszégyenítik a szülei, Meg egy TV-műsorban panaszkodik viselkedésükről. Peter azonban ott sem marad nyugton, és a TV-sek rájönnek, hogy nagy üzlet lenne abban, ha bekameráznák a lakásukat. 

Ep.13 Irány Rhode Island

Megjelent: 2000-05-30

Brian elvállalja, hogy elmegy Stewie-ért vidékre, hogy hazahozza és egyúttal megnézze szülővárosát is. Ám a hazaút sokkal hosszabb, mint hitték volna. Eközben Peter házassági tanácsadó filmeket néz, melyek valójában mind pornóvideók

Ep.14 Apa, vigyél a csúcsra!

Megjelent: 2000-06-06

A hallucinogén anyagot kiváltó békák nyalogatása lesz az új középiskolai divat. Peter, hogy elejét vegye ennek, iskolásként épül be a fiatalok közé. Eközben Meg azon van, hogy elvigye őt valaki a bálba. 

Ep.15 A pokolba, Janet!

Megjelent: 2000-06-13

Stewie szerelmes lesz egyik kis óvodástársába. Peter azt javasolja Loisnak, hogy legyen légi utaskísérő. Valójában csak azért teszi, hogy ő ingyen utazhasson. 

Ep.16 Keress valami Paulie-t!

Megjelent: 2000-06-27

Peter, hogy megvehessen egy autót, a maffiától kér kölcsön. Ám ők is kérnek egy szívességet: vigye el egyik tagjukat moziba. Össze is barátkoznának, ám Lois nem engedi. Ezért a maffiózó vérdíjat tűz ki a fejére. 

Ep.17 A dagadt srác, és a jóképű apja

Megjelent: 2000-06-27

Chris súlyfelesleggel küzd, és mindenféle diétát kipróbál, hogy segítsen rajta. Peter is kipróbálja a súlyvesztést, de az egyszerűbb módon: zsírleszívást végeztet magán. 

Ep.18 Petúria

Megjelent: 2000-07-12

Miután megtiltják Peternek, hogy medencét építsen a kertjében, úgy dönt, hogy Petoria néven önálló köztársaságot kiált ki a házuk helyén. Ez azonban több problémával is jár... 

Ep.19 A vezércikk

Megjelent: 2000-07-18

Meg cikket ír az iskolai újságba a polgármester korrupt ügyleteiről. Peter ezt nem találja érdekesnek, ezért titokban kicseréli egy olyanra, amiben az áll, hogy Luke Perry meleg. Miután kitör a botrány, ahelyett, hogy helyrehozná hibáját, fényképpel akarja ezt bizonyítani. Közben Stewie bosszankodik a miatt, hogy túl kicsi, ezért egy szerkezettel irányítása alá vonja Chris-t. 

Ep.20 Részeges tehetség

Megjelent: 2000-07-25

Peter nyer egy gyárlátogatást a sörgyárba, ahol rendesen be is rúg. Loisnak ki kellene állnia egy iskolai vetélytársa ellen, ám csak egyvalaki tud jól kísérni hozzá zongorán: Peter, de csak ha részeg. 

Ep.21 A legjobb apa

Megjelent: 2000-08-01

Peter ráveszi a fiát, hogy járjon golfozni. Ám mikor felfedezi, hogy Cleveland fia sokkal jobb golfos, őt kezdi el támogatni. Chris Quagmire-ben találja meg az apapótlékot. Időközben Stewie oltást kap, ami mellékhatásaként lázas lesz.