3. évad

A főnök 3. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

A főnök sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A főnök sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 15

Főszereplők: Kyra Sedgwick , J.K. Simmons , Corey Reynolds ,





Epizód lista

Ep.1 Családi ügyek

Megjelent: 2007-06-18

Egy családot brutálisan meggyilkolnak. A gyilkosság idején az egyetlen túlélő, a kamaszfiú kábítószer hatása alatt állt, vallomása több szempontból zavaros. A fiúnak viszonya volt a matektanárával, aki járt aznap éjjel a háznál. Közben Brenda a létszámcsökkentés problémájával találja szemben magát, melyről Pope-pal más-más elképzelésük van.

Ep.2 A síron túl

Megjelent: 2007-06-25

Fiatal férfi mumifikálódott holttestére bukkannak egy építkezésen. Az egyetlen nyom a zsebében talált névjegykártya, mely Provenzáé. A szálak egy régi drogkereskedő bandához vezetnek, valamint a férfi testvéréhez, aki politikai ambíciókat dédelget és kellemetlenül érinti a felbukkant holttest.

Ep.3 Egy esküvő, egy temetés

Megjelent: 2007-07-02

Az állomány egykori tagjának temetésén Provenza elejti a koporsót, melyből egy fiatal nő holtteste gurul ki. A temetkezési vállalat semmit nem tud az ügyről, ráadásul az áldozaton végzett rengeteg plasztikai műtét is megnehezíti az azonosítást. Brenda összetűzésbe kerül egy menyasszonnyal és egy egész násznéppel.

Ep.4 Gyermekrablás

Megjelent: 2007-07-09

A Gyilkossági Osztály a nyolcéves Ruby Williams eltűnése ügyében nyomoz. Az FBI segítségének és az osztály gyors munkájának köszönhetően hamar a nyomára bukkannak annak az autónak, mellyel elrabolták a kislányt. Gabriel őrmester a nyomozás során tanúsított viselkedése veszélybe sodorja karrierjét.

Ep.5 Hulla két keréken

Megjelent: 2007-07-16

Brenda és Fritz új házat keres, amikor bejelentés érkezik, hogy egy idős férfi egy holttestet tologat a nyílt utcán egy tolószékben. Az öregember azt állítja, hogy nem csak a tolószékes férfival végzett, hanem hat másik emberrel is. A nyomok egy idősek otthonába vezetnek.

Ep.6 A balszerencse forgandó

Megjelent: 2007-07-23

Egy előkelő étterem parkolójában megfojtanak egy férfit; a nyomozás során a parkolóőr is gyanúba keveredik, akinek agresszió-kezelési problémái vannak. Kiderül, hogy a meggyilkolt férfi fitneszedző volt, és egy gazdag férjes asszonnyal volt viszonya. Közben Brenda egészsége egyre romlik, de halogatja a vizsgálatot.

Ep.7 Négytől nyolcig

Megjelent: 2007-07-30

Egy zűrös környéken megölnek két fiatal latin-amerikait. Úgy tűnik, egy bandaháború egyik visszavágása áll az ügy hátterében, de Brendának gyanús lesz néhány apró részlet. Az áldozat egyik rokonának komoly konfliktusa van az apjával, és a család drogok szempontjából sem tiszta.

Ep.8 Embervadászat

Megjelent: 2007-08-06

Fiatal nő holttestére bukkannak egy nyilvános strandon. A nő egy kerületi ügyész-helyettes felesége, ráadásul a testén talált jelölés arra utal, hogy egy egykori sorozatgyilkos szedi újabb áldozatait. A nő férje tiltakozik a házkutatás ellen, nem is alaptalanul. A második áldozat azonosítása azonban nehézségekbe ütközik.

Ep.9 Célkeresztben

Megjelent: 2007-08-13

Brenda nagyon dühös, mert a rendőrségi pszichiáter szerint nem áll készen arra, hogy visszamenjen dolgozni. Pope egy kíváncsi újságírót varr a nyakába, hogy megnyugtassa a zaklatott főnöknőt, mégis úgy alakul, hogy az újságírót lelövik. Hamarosan felmerül a kérdés, hogy nem Brenda volt-e a célpont.

Ep.10 Egy kínai üzletasszony halála

Megjelent: 2007-08-20

Meggyilkolnak egy fiatal kínai üzletasszonyt. A nyomok a nő cégéhez vezetnek, melynek gyanúsan sok a bevétele. Kiderül, hogy a nő viszonyt folytatott egy amerikai férfival, méghozzá nem is olyan nagy titokban. Brenda közben megpróbál lavírozni a munka, Fritz és a szülei között.

Ep.11 Szeretők, ha találkoznak

Megjelent: 2007-08-27

Negyvenes nő holttestét találják meg az út mentén. Az ügy közlekedési balesetnek tűnik, Brenda mégis kideríti, hogy a nőt meggyilkolták. A helyzetet bonyolítja, hogy a nő, Maggie Scott a Honvédelmi Osztálynak dolgozott és Pope jó ismerőse volt, ráadásul épp Brenda részlegénél végzett könyvvizsgálatot.

Ep.12 Míg a halál el nem választ 1.

Megjelent: 2007-09-03

Egy sikeres Los Angeles-i válóperes ügyvédet holtan találnak - a férfi belefulladt a medencéjébe. Rengeteg kérdés merül fel az ügyben - netán öngyilkosság történt? Mi a szerepe a férfi volt nejének, aki a tízmillió dolláros életbiztosítás kedvezményezettje? Miért van az egyébként decens férfin szakadt ruha és kopott cipő? Ki fenyegette meg életveszélyesen az ügyvédet?

Ep.13 Míg a halál el nem választ 2.

Megjelent: 2007-09-10

Amikor váratlanul előkerül Topper Barnes, az a szemtanú, aki igazolja Dr. Schafer alibijét a gyilkosság idejére, Garnett ügyész azon gondolkodik, feladja az ügyet, de Brenda makacsul ragaszkodik az orvos bűnösségéhez. Ráadásul kiderül, hogy Barnes-nak is van rejtegetnivalója.

Ep.14 A legközelebbi hozzátartozó 1.

Megjelent: 2007-12-03

Egy bank előtt ismeretlenek megtámadnak egy pénzszállító autót és megölnek két őrt. A harmadik őr könnyen megsebesül, és Brenda azt reméli, segít tisztázni a történteket, ám a fiatalember eltűnik. A fiú öccse vallomása nyomán Brenda és Fritz Atlantába utazik, ahol természetesen nem hagyhatják ki a látogatást Brenda szüleinél.

Ep.15 A legközelebbi hozzátartozó 2.

Megjelent: 2007-12-03

Az Atlantából Los Angelesbe vezető autózás során nem megy mindegy zökkenőmentesen. Mikor Wesley nem hajlandó együttműködni, Brenda azt mondja neki, hogy az öccsét megölték az egykori bűntársai. Közben otthon Pope nem érti, hol marad a főnöknő és csapata. Sanchez és Gabriel megpróbálják rávenni Grady-t, hogy beszéljen.