2. évad

Hetedik érzék 2. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hetedik érzék sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Hetedik érzék sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Craig Olejnik , Ennis Esmer , Lauren Lee Smith ,





Epizód lista

Ep.1 Egy nő a tóban

Megjelent: 2011-02-08

Toby Logant még mindig kísérti barátja, Charlie Marks nyomozó meggyilkolása és édesanyja eltűnése. Úgy dönt, hogy nem küzd tovább rejtélyes adottsága ellen, hanem telepatikus képességét mások szolgálatába állítja. A tökéletes lehetőség nem is várat magára sokáig: Toby kiment egy fuldokló nőt (Rekha Sharma) a vízből, aki amnéziában szenved. Ám Toby nem tudja, hogy védence ipari kémkedésbe és gyilkosságba keveredett, és talán nem is olyan ártatlan, mint elsőre gondolnánk. Miközben a nő Toby segítségével próbál visszaemlékezni a történtekre, Michelle McCluskey őrmester (Lauren Lee Smith) is érdeklődni kezd a furcsa páros után, ráadásul a szorgos detektív feltárja hősünk bűnügyi nyomozásokkal tarkított múltját.

Ep.2 Az átadás helyszíne

Megjelent: 2011-02-15

McCluskey Toby segítségét kéri a fegyvercsempészek utáni hajszában, amely tragikus fordulatot vesz, amikor az egyik beépített ügynök életét veszti.

Ep.3 Szemet szemért

Megjelent: 2011-02-22

Toby egy halálos fenyegetés ügyében nyomoz. A célpont egy magas rangú katonai ezredes, aki talán érintett egy közlegény rejtélyes eltűnésében.

Ep.4 A Volkov testvérek

Megjelent: 2011-03-08

Toby és Michelle egy gyanús ügyben kezd nyomozni, amikor az orosz konzult holtan találják, és fia, akit véd a diplomácia mentesség, bevallja, hogy ő követte el a gyilkosságot.

Ep.5 Belső ügy

Megjelent: 2011-03-15

Toby korrupt zsaruk után nyomoz, ám az ügy váratlan fordulatot vesz, amikor az egyik gyanúsítottat holtan találják. A halál oka drogtúladagolás.

Ep.6 A bűvész

Megjelent: 2011-03-22

Egy bebörtönzött bűnügyi lángelme az egyetlen, aki információkkal tud szolgálni egy elrabolt bíró megtalálásához.

Ep.7 Póker nagyban

Megjelent: 2011-04-01

Toby beszáll egy pókerjátszmába, ahol a tét olyan ellopott bizalmas adatok visszaszerzése, amelyek rossz kezekbe kerülve amerikai titkosügynököket leplezhetnek le.

Ep.8 Kísért a múlt

Megjelent: 2011-04-08

Egy gazdag üzletember gyermekét elrabolják és Toby, egy állítólagos médium oldalán, versenyt fut az idővel, hogy megmenthessék a lányt.

Ep.9 Jerikó

Megjelent: 2011-04-15

Toby beépített ügynök lesz, hogy segítsen leleplezni egy "Jericho-11"-ként ismert hekkert, aki érintett egy számítógépes bűnügyben.

Ep.10 Mindent vagy semmit

Megjelent: 2011-04-22

Toby és Oz egy rutinhíváshoz érkeznek, ám az állítólagos törött boka helyett egy lőtt seb várja őket. Egy pár foglyul ejti őket, és azt követelik, hogy végezzenek életmentő műtétet az áldozaton akit állítólag véletlenül lőttek meg. A férfi egy átverés kiagyalója, és a fogvatartóknak mindenképpen élve kell, hogy visszaszerezhessék tőle a pénzüket. Amikor a férfi mégis meghal, Toby és Oz élete hősünk gondolatolvasó-képességén múlik.

Ep.11 Halálos vacsora

Megjelent: 2011-08-17

Amikor egy pénzmosásra használt étterem négy tulajdonosa közül az egyik gyilkosság áldozata lesz, a híres főszakács megvádolja társukat, és bekerül a tanúvédelmi programba. Tobyt felbérelik, hogy vizsgálja meg az egyértelműnek tűnő helyzetet. A főszakács így a tett színhelyén elkészíthet egy utolsó vacsorát, ahol minden érintett jelen van.

Ep.12 Az összeesküvés

Megjelent: 2011-08-24

Nyomozás indul egy hekker után, aki titkos dokumentumokat töltött fel az internetre, és több ezer további anyag közzétételét tervezi. Az információ szabadságát ellenző külügyminiszterről is felbukkan egy bizalmas felvétel. Tobynak meg kell találnia a felvételen szereplő férfi escortot, illetve annak munkaadóját is, aki tönkre akarja tenni a minisztert. Mindeközben az is nyitott kérdés, hogy a hekker honnan szerzi a bizalmas dokumentumokat.

Ep.13 A leszámolás

Megjelent: 2011-08-31

Toby belebotlik egy fiatal nőbe, akinek mentális képességei talán még hősünk adottságain is túltesznek. Lehetséges, hogy a lánynak köze van egy motoros banda tagjainak rejtélyes öngyilkosság-sorozatához?