3. évad

Hetedik érzék 3. évad (2012)

Vissza a sorozat adatlapjára

Hetedik érzék sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Hetedik érzék sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Craig Olejnik , Ennis Esmer , Lauren Lee Smith ,





Epizód lista

Ep.1 A bankmeló

Megjelent: 2012-05-30

Hiába figyelmezteti Olivia, hogy ha tovább használja telepatikus képességeit, annak súlyos egészségügyi következményei lehetnek, Toby mégis beveti magát, amikor egy bankból kifelé tartva belebotlik egy emberbe, és megérzi, hogy rablásra készül. Visszatér az intézménybe, ahol az alkalmazottakkal együtt túszul ejtik őt is.

Ep.2 Egy lezáratlan ügy

Megjelent: 2012-06-06

Toby különleges tanácsadó lesz az IIB-nél, ahol az első ügye egy 10 éve lezáratlan eset, amely Alvin Kleinhoz személyesen is kötődik. Érintettsége mellett Klein szkepticizmusa is megnehezíti Toby dolgát.

Ep.3 Függöny le

Megjelent: 2012-06-13

Amikor egy Jade nevű szupersztár egyik segítőjét megölik, az IIB kideríti, hogy a híresség volt a valódi célpont, így Toby kénytelen beépülni és az énekes asszisztenseként garantálni a nő biztonságát, miközben McCluskey és csapata a merénylő után nyomoz. Mindeközben Oz Tobynál húzza meg magát, amíg a lakását rendbe hozzák.

Ep.4 Elrabolt gyanúsított

Megjelent: 2012-06-20

Amikor egy száműzött libériai vezető fiát, akit háborús bűnökkel is vádolnak, elrabolják és a sofőrjét lelövik, a csapat Alvin határozott vezetésével hosszú gyanúsított-listával találja magát szemben. Mindeközben Oz úgy dönt, hogy szeretne előrébb lépni karrierjében, de senki nem veszi igazán komolyan, legkevésbé főnöke, Ryder.

Ep.5 A műkincstolvaj

Megjelent: 2012-06-27

Toby és Dev Michelle-nek segít egy titkos akcióban, amely során egy nemzetközi műkincstolvaj-hálózatot próbálnak lebuktatni. Mindeközben Oz nagyon örül, hogy Ryder távollétében ideiglenesen ő lehet a főnök.

Ep.6 Eltűnt lányok

Megjelent: 2012-07-11

A csoport segítségét kérik, amikor három hét alatt három lány tűnik el ugyanabból a buszmegállóból. A gyanúsítottak között találjuk egy spirituális csoport tagjait, akiket a szomszédok nem igazán kedvelnek, és egy szexuális bűnözőt, aki szintén a környéken lakik.

Ep.7 A méregkeverő

Megjelent: 2012-07-18

Amikor a Cooper-Weiss Gyógyszergyár elnöke meghal, és más alkalmazottak is rosszul lesznek a pezsgőtől, amit egy díszvacsorán szolgálnak fel, az IIB egy aktivista után kezd nyomozni, aki pincérnek adta ki magát, és italokat töltött a főasztalnál. Mindeközben Sandy meglepi Ozt, mert korábban jön haza Afrikából.

Ep.8 A nagy találkozás

Megjelent: 2012-07-25

Magnus Elphrenson újra megszökik a börtönből, így Toby Michelle segítségére siet, hogy elkapják a férfit, még mielőtt bosszút állna ellenségén.

Ep.9 Baráti szívesség

Megjelent: 2012-08-15

Amikor Michelle megkérdőjelezi Toby megérzéseit egy gazdag jótékonykodó halála kapcsán, főhősünk kételkedni kezd képességeiben.

Ep.10 Karantén

Megjelent: 2012-08-22

Amikor három beteg is ugyanolyan életveszélyes tüneteket mutat a sürgősségin, Olivia karantén alá helyezi a kórházat. Miközben a betegek sorban meghalnak Sandy és Oz orvosi segítséget próbál nyújtani a rászorulóknak, Toby, Michelle és Dev versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a hordozót, egy cég pedig az ellenszert keresi. Az ügy drámai fordulatot vesz, amikor Olivia is kapcsolatba kerül a vírussal, miközben hősies küzdelmet folytat a a betegek életéért.

Ep.11 Alkony kapitány

Megjelent: 2012-08-29

Toby és Michelle erőszakos betörések ügyében nyomoz, amelyeket egy szuperhősnek öltözött önbíráskodó akadályoz meg.

Ep.12 Egy régi jó barát

Megjelent: 2012-09-05

Tommy, Oz egyik régi barátja, segítséget kér a mentőstől, mert egy gyilkosság szemtanúja volt, és így akaratán kívül mindkettejük életét veszélybe sodorja. Mindeközben Oz sikeresen teljesíti a továbbképzési programot.

Ep.13 A csapda

Megjelent: 2012-09-12

Michelle véletlenül lelő és megöl egy gyanúsítottat, akit már az apja is keresett, és amikor sem a halottnál sem a helyszínen nem találnak fegyvert, a belső ellenőrzés vizsgálata veszélybe sodorja a karrierjét.