Nincs kép

Janó Manó 1. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Janó Manó sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Janó Manó sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Harsányi Gábor , Epres Attila , András Faragó ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Égszakadás, földindulás

Megjelent: 2020-12-25

Janó Manó a Csupalomb erdő gondnoka, akinek az egyik legfontosabb feladata minden nap a harmatcseppek begyűjtése, hogy elixíreket, orvosságokat és fény mannát készíthessenek belőle segítőjével, Pamaccsal. Azonban egy szörnyűséges, viharos napon nem találnak több harmatcseppet a lombokon, így Janó útra kél Zizgő Zizzenccsel, a szentjánosbogárral, hogy végére járjon a rejtélynek és visszaállíthassa az erdő rendjét.

Nincs kép

Ep.2 A Kesze-kusza labirintus

Megjelent: 2021-01-01

Janó és Zizzencs első próbatételük után, egy kiszáradt, földalatti tó mellett találkoznak a bajba jutott kis mormotával, Rágicsával, aki a segítségüket kéri. A gonosz vipera, Cikk- Cakk elzárta a talajvíz útját, hogy a mormoták ne juthassanak vízhez.

Nincs kép

Ep.3 A bagoly bonyodalom

Megjelent: 2021-01-08

A mormoták megmentése után Janóék további útjukat tervezgetnék, amikor hirtelen karmos lábak és szárnyak ragadják el őt és repítik egy egészen váratlan helyre: Bagoly Baltazár királyhoz. Janót olyan vádak érik régi jóbarátjától, amiknek egészen biztosan köze lehet a királyt múlt héten meglátogató, rejtélyes, csuklyás alakokhoz.

Nincs kép

Ep.4 Hideghon

Megjelent: 2021-01-15

Miután Baltazár király újból régi önmaga, Janó és Zizzencs tovább indulnak, a harmatcseppeket keresve. Janó nagyot látó távcsövével látja, hogy a fergeteg Hideghon felett repül, ahová portállal utaznak, aminek mellékhatásai váratlan kalandokba sodorják hőseinket.

Nincs kép

Ep.5 Zimank, a Zord

Megjelent: 2021-01-22

A fagyos, kietlen vidékre száműzött Cikk- Cakk varázserőt kap rejtélyes mesterétől, a Sötét Mágustól, hogy hozzon létre egy bestiát, aki megállítja Janót küldetésében.

Nincs kép

Ep.6 A Habzó-fodros-tenger

Megjelent: 2021-01-29

A Zimankkal való zord találkozás után Janó és Zizzencs a fekete fergeteget követve, a habzó, fodros tenger mélyére merülnek, ahol egy különös, dombnak látszó akadályba ütköznek.

Nincs kép

Ep.7 A piperkőc polip

Megjelent: 2021-02-05

A mozgó, különös dombról kiderül, hogy nem más, mint egy igen piperkőc, gyöngyökkel ékesített polip, Polip O. Pál, aki csakis újabb gyöngyökért hajlandó tovább engedni hőseinket. Janó ravaszul arra buzdítja a polipot, hogy a Kagyló lakótelepen biztosan talál olyat, akivel üzletelhet.

Nincs kép

Ep.8 Az iszonyatos uszonyok

Megjelent: 2021-02-12

Nem csak Janó és Zizzencs tesz új barátokra szert a tenger mélyén, Cikk- Cakk a cápákkal próbál szövetségre lépni Janó ellen. Janó éppen a delfin herceg, Dorián hátán szeli a habokat a part felé véve az irányt, mikor hirtelen társaságot kapnak.

Nincs kép

Ep.9 A Szikkadt-száraz-sivatag

Megjelent: 2021-02-19

Hőseink, ismét portállal utaznak a fekete fergeteget követve, amit nagy valószínűség szert egy Sötét Mágus irányít. A Szikkadt- Száraz sivatagba megérkezve Ugrabugra Bertalanba, a kis ugróegérbe botlanak, aki Janó segítségét kéri Vagdal Vágszúr, a skorpió ellen, aki az egerek várát támadja.

Nincs kép

Ep.10 A kelekótya keselyűk

Megjelent: 2021-02-26

Janó és Zizzencs Púp-pata Pedró, a tevetaxi hátán kelnek át a sivatagon. Cikk- Cakk keselyűkkel próbál szövetséget kötni mestere parancsára, azonban nem biztos, hogy minden a terv szerint halad majd.

Nincs kép

Ep.11 A megdöbbentő döbbenet

Megjelent: 2021-03-05

Nem volt elég, hogy Cikk- Cakk Janóék ellen küldte a keselyűket, még a fergeteg is támadást indít ellenük, hogy biztosra menjenek… És olyan információ derül ki a Sötét Mágusról, amire senki nem is gondolt volna.

Nincs kép

Ep.12 Hajsza a határvidéken

Megjelent: 2021-03-12

A Sötét Mágus, nem más, mint Fogatűhegy Szárnyabőr, aki ráadásul még Janó régi ismerőse is. Janó úgy határoz léghajóval ered nyomába a fergetegnek, ahol reményei szerint megtalálhatja a denevért és a harmatcseppeket is, azonban az akció nem marad meglepetésektől mentes.

Nincs kép

Ep.13 Fogatűhegy Szárnyabőr

Megjelent: 2021-03-19

Újra a Csupalomb erdőben vagyunk, ahol minden gyönyörű és vidám… vagy talán mégsem? Janóéknak nem sikerült sajnos visszaszerezniük a harmatcseppeket, viszont álmában talán új információk tárulnak fel ezzel kapcsolatban és a remény, hogy most még nem szabad feladnia.