1. évad

Csillogó gyémántok – Kurtizánok birodalma 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Csillogó gyémántok – Kurtizánok birodalma sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Csillogó gyémántok – Kurtizánok birodalma sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Manisha Koirala , Sonakshi Sinha , Aditi Rao Hydari ,





Epizód lista

Ep.1 Mallikadzsán: Heeramandi királynője

Megjelent: 2024-05-01

Miközben Mallikadzsán uralkodik a kurtizánjai fölött, egyre nagyobb a lázadás az utcákon. Alamzeb ízelítőt kap a szerelemből. Wali fontos információt oszt meg Bibbóval.

Ep.2 Fareedandzsán: A kihívó visszatér

Megjelent: 2024-05-01

Amikor egy férfi összetöri a szívét, Lajjo az italhoz és a tánchoz fordul régi szeretője visszahódítására. Mallikajaan felfed egy sötét titkot, amikor utoléri a múltja.

Ep.3 Waheedadzsán – Egy életre megsebezve

Megjelent: 2024-05-01

Fareedan visszatérése a Khwabgah házba feszültségekhez vezet, hiszen Mallikajaan mindent megtesz hatalma megőrzéséért. Waheedan vakmerő lépésre szánja el magát.

Ep.4 Alamzeb: Az ártatlan gyalog

Megjelent: 2024-05-01

Alam megkérdőjelezi helyét Heeramandiban, amint közeleg bemutató tánca. Saima magára haragítja Mallikajaant, és Fareedan visszavág.

Ep.5 Tajdar: A szerető dilemmája

Megjelent: 2024-05-01

Miközben Mallikajaan és a kurtizánok kétségbeesetten keresik Alamot, Tajdar a lány megmentésére siet. Eközben a feldühödött Waheedan ajánlatot tesz Fareedannak.

Ep.6 Tajdar és Alamzeb: Nemzet kontra szerelem

Megjelent: 2024-05-01

Alam és Tajdar szerelme elmélyül, miközben egy forradalom van kibontakozóban. Mallikajaan és Fareedan sötét és nyugtalanító titkokat tudnak meg egymásról.

Ep.7 Bibbodzsán – Éljen soká a forradalom!

Megjelent: 2024-05-01

Cartwright belekezd aljas terve megvalósításába a kurtizánok ellen. Tajdar az Alammal közös jövő reményében megkörnyékezi Mallikajaant – de a jóváhagyásának ára van.

Ep.8 Heeramandi: A hattyúdal

Megjelent: 2024-05-01

A szabadságért vívott harc hullámai elérik Heeramandi küszöbét, felforgatva az ország és a kurtizánok életét. Diadal vagy összeomlás lehet a csata vége?