14. évad

Odaát 14. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Odaát sorozat 14. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Odaát sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 14. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 20

Főszereplők: Jared Padalecki , Jensen Ackles , Misha Collins ,





Epizód lista

Ep.1 Angyal, álruhában

Megjelent: 2018-10-11

Miután Mihály megszállta Dean-t, Sam mindent elkövet, hogy megtalálja az eltűnt bátyját. Castiel kész még a démonokkal is lepaktálni csak azért, hogy megtalálhassák a barátját. A démonok falkavezérének, Kip-nek azonban másak a tervei.

Ep.2 Istenek és szörnyek

Megjelent: 2018-10-18

Sam Mihály nyomára bukkan, így Maryvel és Bobbyval elindulnak felkutatni. Jack teljesen maga alá kerül, és úgy dönt, hogy felkeresi a vérszerinti rokonait.

Ep.3 A sebhely

Megjelent: 2018-10-25

Miután Dean visszatér, egy hatalmas sebhelyet fedez fel a karján. Az egyetlen olyan ismert fegyver okozta, ami végezhet Mihály arkangyallal. Miután beszéltek Jody-val, és kiderült, hogy Sioux Falls-ban is hasonló módon végeztek három áldozattal, a Winchester fivérek elindulnak, hogy felkutassák a fegyvert. Eközben Castiel-nek egy lányt kell megmentenie, akit egy boszorkány átkozott meg, hogy kiszívhassa a fiatalságát.

Ep.4 Halloweeni játékok

Megjelent: 2018-11-01

Egy boltban életre kel egy képregényhős, ami megtámadja az egyik eladót. Sam és Dean nyomozni kezdenek és nemsokára egy horrorfilm világában találják magukat.

Ep.5 A valóra vált rémálom

Megjelent: 2018-11-08

Maggie az első, önálló vadászatára indul. A nyomok egy családi kriptába vezetnek, ahol egy ismeretlen szörny elrabolja a lányt. Sam és Dean azonnal a helyszínre sietnek, de legnagyobb meglepetésükre Mary és Bobby már megelőzte őket. A nyomozás során egyre furcsább jelenségekkel találkoznak, melyek mind összefüggnek a birtok kómában fekvő tulajdonosával.

Ep.6 Csak pozitívan!

Megjelent: 2018-11-15

Sam és Charlie összeállnak, hogy megoldjanak egy rejtélyes ügyet, közben Jack is talál egy ügyet és meggyőzi Deant, hogy vigye el vadászni.

Ep.7 Emberfeletti természet

Megjelent: 2018-11-29

Mióta Lucifer meghalt, Nick nem találja a helyét. Eltökélt szándéka, hogy annyi év után végre felkutatja a családja gyilkosát. Ám idővel be kell látnia, hogy teljesen más célok vezérlik. Eközben Sam meggyőzi Rowenát, hogy segítsen Jacknek, akinek napról napra romlik az állapota. Castiel még egy sámánt is felkeres, abban a reményben, hogy nála ehet a gyógyír. De úgy tűnik, semmi sincs, ami segíthetne a fiún.

Ep.8 Halál-hágó

Megjelent: 2018-12-06

Dean és Sam egy váratlan szövetségesre talál, aki megváltoztatja mindannyiuk életét. Közben a mennyet támadás éri egy sötét erő részéről, amelynek elhárítása óriási áldozatot kíván Castieltől.

Ep.9 A lándzsa

Megjelent: 2018-12-13

Sam és Dean felkeresik régi barátjukat, Garth-ot, hogy információt szerezzenek tőle arról, hogy mire készülhet Mihály. A fivérek abban a reményben válnak külön, hogy így nagyobb eséllyel találhatnak olyan fegyvert, amellyel szembeszállhatnak az arkangyallal. Ám ez egy olyan háború lehet, amit nem nyerhetnek meg.

Ep.10 Nihil

Megjelent: 2019-01-17

Mihály ismét megszállja és elnyomja magában Deant, és közben a serege folytatja a támadást. Azonban Sam előáll egy olyan tervvel, amivel el tudja érni Deant, hogy megállítsa Mihályt, mielőtt mindenki meghal.

Ep.11 Megtörve

Megjelent: 2019-01-24

Dean titokzatos viselkedése gyanút kelt Samben és Maryben, ám végül rájönnek mi áll mögötte. Eközben Nicknek sikerül választ találnia a kérdésre.

Ep.12 Új próféta

Megjelent: 2019-01-31

Mielőtt Dean végrehajtaná a tervét a fivérek még utoljára pontot akarnak tenni egy ügy végére. Közben Nicknek szembe kell néznie a múltjával.

Ep.13 Lebanon

Megjelent: 2019-02-07

Sam és Dean egy okkult könyvben keresnek választ a problémájukra, de megoldás helyett egy olyan dologra bukkannak, amelyre egyikük sem számított.

Ep.14 Uroborosz

Megjelent: 2019-03-07

Sam és Dean Rowena segítségét kérik, hogy nyomon tudjanak követni egy félistent, ami emberi hússal táplálkozik. Közben Deannek egyre nagyobb kihívást jelent féken tartani Mihály arkangyalt.

Ep.15 Lelki béke

Megjelent: 2019-03-14

Sam és Castiel a nyomozásuk során eljutnak egy festői kisvárosba, ahol hamar kiderül, hogy semmi sem olyan idilli, mint amilyennek elsőre tűnik. Eközben Dean és Jack útra kelnek, hogy felkeressenek egy régi barátot.

Ep.16 Ne menj az erdőbe!

Megjelent: 2019-03-21

Samnek és Deannek egy olyan szörnyeteggel kell megbirkózniuk, amivel még soha sem találkoztak. Jack pedig egy új baráti társasággal keveredik új kalandba.

Ep.17 A nagy trükk

Megjelent: 2019-04-04

Sam és Dean egy bajba esett barátjuk segítségére siet, Castiel pedig Anael segítségét kéri, hogy Jack érdekében kapcsolatba tudjon lépni Chuckkal.

Ep.18 Hiány

Megjelent: 2019-04-11

Samet, Deant és Castielt egyre jobban aggasztja Jack állapota, aki Rowenától kér segítséget, hogy helyrehozhassa a hibáját.

Ep.19 Jack a koporsóban

Megjelent: 2019-04-18

Mary temetését követően gyanús, bibliai utalású halálesetek történnek, és a szálak Jackhez vezetnek. Mindeközben a mennynek új vezetőre van szüksége, és Dumah úgy véli megtalálta a tökéletes jelöltet.

Ep.20 Kataklizma

Megjelent: 2019-04-25

Jacket kiborítja a sok hazugság, és teljesen felborul körülötte a világ. Közben felbukkan Chuck, és egy kataklizmatikus konfliktus alakul ki Dean, Sam, Castiel, Jack és Chuck között.