7. évad

NCIS: Los Angeles 7. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

NCIS: Los Angeles sorozat 7. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a NCIS: Los Angeles sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 7. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 24

Főszereplők: Chris O'Donnell , Daniela Ruah , Eric Christian Olsen ,





Epizód lista

Ep.1 Aktív intézkedések

Megjelent: 2015-09-21

A 7. évad azzal kezdődik, hogy Callen némileg elveszti a fejét, és olyan titkos küldetésre indul, ami Samet és a csapatot bizonytalanságban tartja. Hetty azt követeli, hogy zárják le Callen akcióját, és hogy a csapat még azelőtt állítsa meg a férfit, mielőtt túl késő lenne.

Ep.2 Citadel

Megjelent: 2015-09-28

A Kábítószerügyi Hatóság ügynöke, Talia Del Campo segítséget kér az NCIS-től, miután társát meggyilkolják. Eközben Kensi gyanakodni kezd, hogy Deeks titkol valamit, de legnagyobb meglepetésére csak arról van szó, hogy be akarja mutatni édesanyjának.

Ep.3 Miss Diaz soförje

Megjelent: 2015-10-05

Az NCIS Los Angeles-i csapata egy 20 éves perui mészárlás esetét göngyölíti fel, miután egy ismert divatmodell - aki a mészárlás egyik túlélője - potenciális célponttá válik. Kensi a modell asszisztenseként épül be, Deeks pedig a sofőrjeként.

Ep.4 Irányítás és felügyelet

Megjelent: 2015-10-12

Callen és Sam telefonhívást kap szabadnapjukon: a hívó megfenyegeti őket, hogy ártatlan embereket fog megölni, ha nem teszik azt, amit mond.

Ep.5 Fogd rá Rióra

Megjelent: 2015-10-19

A csapat Sam egykori társa, Ruiz (Anthony Ruivivar) után nyomoz, aki akkor tűnt el, amikor beépített ügynökként robbanóanyagot vásárolt.

Ep.6 Kimondatlan

Megjelent: 2015-11-02

A csapat egy eltűnt tinédzser lány után nyomoz, akiért azért kezdenek aggódni, mert van rá esély, hogy egy terrorista szervezethez csatlakozott.

Ep.7 Egy nyitott elme

Megjelent: 2015-11-09

Deeks-t letartóztatják, és kihallgatják egykori társa halála ügyében. Eközben a csapat megpróbálja bizonyítani ártatlanságát.

Ep.8 A hosszú búcsú

Megjelent: 2015-11-16

A csapat az eltűnt Jada után nyomoz: ő az a nő, aki számára Sam szerzett menedéket az Egyesült Államokban négy évvel ezelőtt. Kensi beépül a Kábítószerügyi Hatóság ügynökével, Talia Del Campoval.

Ep.9 Disszidensek

Megjelent: 2015-11-23

A csapat egy tinilány eltűnésének ügyében nyomoz, akit vélhetően egy terrorista csoport rabolt el, és próbál meg beszervezni.

Ep.10 Belső ügyosztály

Megjelent: 2015-12-07

Deekset letartóztatják, és volt partnerének meggyilkolásával kapcsolatban hallgatják ki. A csapat közben igyekszik társuk ártatlanságát bizonyítani.

Ep.11 Karácsony törölve

Megjelent: 2015-12-14

Egy feltételezett dél-koreai kémet elgázol egy karácsonyfákat szállító kamion. A csapat nyomozni kezd az ügyben, megpróbálják kideríteni, hogy ki csempész kémeket az országba.

Ep.12 Biztonsági problémák

Megjelent: 2016-01-04

Deeks és Kensi egy már nem működő atomerőmű dolgozói közé próbálnak beépülni, ahol a biztonsági őr mérgezés áldozata lett.

Ep.13 Angyalok és démonok

Megjelent: 2016-01-18

A csapat egy technológiai vállalkozóból lett koczkázati tőkés halálának ügyében nyomoz, aki egy olyan programot fejlesztett, amely lehetővé teszi a lenyomozhatatlan adatgyűjtést.

Ep.14 Visszatérés

Megjelent: 2016-01-25

Amikor Deeks és Kensi bejelenti, hogy összeköltözik, Hetty egy új küldetésre küldi őket. A feladatuk tanúvédelem lesz, a megvédendő személy pedig nem más, mint Kensi volt vőlegénye.

Ep.15 Matrioska (1.rész)

Megjelent: 2016-02-08

Annak érdekében, hogy megtalálják Arkadijt Oroszországban, az NCIS csapata titokban megjelenik egy los angelesi gálán Arkadij lányával, Annával együtt, ahol megpróbálnak hozzáférni az orosz főkonzul számítógépéhez.

Ep.16 Matrioska (2.rész)

Megjelent: 2016-02-22

Callen, Sam és Anna tervet eszelnek ki Oroszországban arra, hogy miként tudnák megszöktetni Anna édesapját és CIA-s társát a börtönből.

Ep.17 Bosszú elhalasztva

Megjelent: 2016-02-29

Miután tetemes mennyiségű biztonsági kamera-felvételt találnak Sam családjáról Afrikában, Sam és Callen odarepül, és megpróbálja megállapítani, hogy ki a felelős ezért, és hogy mi az egésznek a célja. Ezzel egy időben Sam családját egy biztonságos helyre viszik az otthonukból.

Ep.18 Fogolycsere

Megjelent: 2016-03-14

A csapat megdöbben, amikor rájön, hogy Anna segített az elítélt kubai kémnek megszökni az amerikai őrizetből, mielőtt visszavitték volna a saját országába rabcsere keretében.

Ep.19 A hetedik gyerek

Megjelent: 2016-03-21

Callen és a csapat megpróbál megmenteni egy veszélyben lévő gyereket, akinek egy terrorista sejt teljesen kimosta az agyát. Deeks és Kensi eközben a gyerekvállalásról beszél.

Ep.20 A szöuli férfi

Megjelent: 2016-03-28

A csapat egy észak-koreai kém után kutat, miközben a Csendes-óceáni Parancsnokság vezetőjéhez rendelik ki őket védőkíséretnek.

Ep.21 A kígyó feje

Megjelent: 2016-04-11

Miután Nate Getz katonai pszichológus nem jelentkezik be Hetty-nél egy titkos küldetés során, a csapat megtudja, hogy egy bűnszövetkezet hírhedt vezetőjével dolgozik együtt.

Ep.22 Owen Granger

Megjelent: 2016-04-18

Miközben Granger visszakíséri Jennifer Kimet Los Angelesbe, kihallgatja az észak-koreai kémmel kapcsolatosan. A nő bevallja, hogy a kém az apja.

Ep.23 Ahol füst van...

Megjelent: 2016-04-25

Egy tűzoltó életét veszti egy mentési folyamatban, amikor egy bizalmas elzárt információs létesítményben tűz üt ki. Miután kiderül, hogy a férfi nem baleset áldozata lett, és hogy nagy valószínűséggel egy kollégája támadta meg, miközben titkos információkat lopott el, Sam és Callen beépülnek a tűzoltók csapatába, hogy leleplezzék a tettest. Eközben Granger és Hetty az NCIS téglája miatt aggódik.

Ep.24 Megtorlás

Megjelent: 2016-05-02

Sam titkosított üzenetet kap a fiától, Aiden-től, amikor a Keating Katonai Akadémiát terroristák szállják meg. Egy felvétel alapján az NCIS-nek világossá válik, hogy Tahir Khaled áll a háttérben, s az ügy máris személyessé válik Sam számára. A csapat titokban behatol az akadémiára, hogy kimentsék a túszokat, és megtalálják Aiden-t, mindezt még a hivatalos hatóságok kiérkezése előtt...