8. évad

NCIS: Los Angeles 8. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

NCIS: Los Angeles sorozat 8. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a NCIS: Los Angeles sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 8. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 24

Főszereplők: Chris O'Donnell , Daniela Ruah , Eric Christian Olsen ,





Epizód lista

Ep.1 Értékes célpont

Megjelent: 2016-09-25

Duggan nemzetvédelmi miniszterhelyettes váratlanul megjelenik az irodában, hogy leváltsa Hetty-t és Granger-t. A csapat tagjai, bár nem biztosak benne, hogy állásuk megmarad, folytatják a nyomozást az ellopott radioaktív anyag után...

Ep.2 A fenevad gyomrában

Megjelent: 2016-09-25

Callen, Sam, Kensi és Deeks Szíriában elkapják Asakeem-et, de helikopterüket lelövik, és Kensi megsebesül. Nell és Eric próbálják követni a nyomaikat és segíteni nekik, míg Duggan pszichológiai hadviselést folytat: fenyegeti Grangert és gúnyolódik Hettyvel.

Ep.3 A vezércsel

Megjelent: 2016-10-02

Hetty még mindig őrizetben van és próbálják őt szóra bírni. Miután ez nem sikerül nekik, személyesen a miniszterelnök látogatja meg, akivel, mint kiderül régi ismerősök. A nő szabadon távozhat. Kensi még mindig kómában fekszik és egyelőre nem látják az esélyét annak, hogy a közeljövőben felébred.

Ep.4 Fekete piac

Megjelent: 2016-10-16

Mérgezés történik egy partin. A nyomozás során újra felbukkan Zhang Kiu neve. A halottnak hitt férfi némi segítséggel jól tudta működtetni a fekete piaci mozgást. Hetty meglátogatja Kensi ügynököt a kórházban.

Ep.5 Szellem fegyver

Megjelent: 2016-10-23

Nell-t egy boltvezető randevúra hívja, miután egy gyilkosság során a tulajdonos is gyanúba keveredik. A gyilkosokat megtalálják. Martin anyja túl aggódja magát. Sam Brown-t vallatja, aki egy nő miatt vallja magát téglának.

Ep.6 Ott az otthon, ahol a szív

Megjelent: 2016-10-30

Egy volt titkos hírszerző 8 év után kénytelen hollétét felfedni, hogy egy ember életét megmentse, ezzel lavinát indítva el. A lányát elrabolják, de őszinteségével segítséget kap így mindketten megmenekülnek. A lány és az apa egymásra találnak.

Ep.7 Őrültek háza

Megjelent: 2016-11-06

Egy halászhálóba fennakadt cápa gyomrában NBH-s ügynök holttestét találják. Kiderül, hogy egy drogkartell vezetője az elkövető. Callen beépülni kényszerül egy elmegyógyintézetbe. Kensi ügynök rehabilitációja megkezdődik, ám a lány kétségbe van esve.

Ep.8 Párhuzamos ellenállás

Megjelent: 2016-11-13

Duggan nemzetvédelmi miniszterhelyettes váratlanul megjelenik az irodában, hogy leváltsa Hetty-t és Granger-t. A csapat tagjai, bár nem biztosak benne, hogy állásuk megmarad, folytatják a nyomozást az ellopott radioaktív anyag után.

Ep.9 Glasnost

Megjelent: 2016-11-20

Callen ügynök apja megint feltűnik a színen, egy bizonyos Catalina miatt. A nőt egy kávézóban megmérgezik, azért, amiért évekkel ezelőtt eltűnt mindenki szeme elől. Callen apja új esélyt kap arra, hogy megmagyarázhassa tettét, miért hagyta gyermekeit magára.

Ep.10 Szirének

Megjelent: 2016-11-27

Nellnek az az ötlete támad, hogy most ő hallgatja ki Carl-t a börtönbe. A kihallgatás eredményesnek bizonyul, amikor Natalie neve elhangzik. A lányt gyorsan megtalálják, ugyanis Callen házánál lőtt agyon két álrendőrt. Kensi egyre erősebb és már a lőgyarkolatai is pontosabbak.

Ep.11 Hírhozó

Megjelent: 2016-12-18

Karácsony közeledtével mindenki vásárlási lázban ég. Nicol is épp az ajándékok beszerzését intézi, amikor megtámadják őt az utcán. A lány vétlen, de a barátja kezében fontos dokumentumok vannak.

Ep.12 Kulinda

Megjelent: 2017-01-08

Miután megölnek egy testőrt, Sam beépül a biztonsági szolgálathoz, hogy megtalálják az elkövetőket. Anna és Cullen a kapcsolatuk következő szintjére lépnek.

Ep.13 Kutyaszorítóban

Megjelent: 2017-01-15

Hetty felmondási idejének lejáratával az ügynökséget különböző okok miatt, különböző ügynökségek veszik őrizetbe. Hetty és Kensi meglépnek a SWAT elől.

Ep.14 Ostrom alatt

Megjelent: 2017-01-29

Hetty különleges tervet eszel ki, először elfogattatja a csapatát, majd amikor már biztonságba tudja őket, kiszöktetni a börtönből Carl-t. A terve jól sül el viszont Kensit elrabolja Sulliven, akit a rehabon ismert meg.

Ep.15 Bosszú

Megjelent: 2017-02-19

Dicks az idegösszeomlás szélén áll, amiért Kensit nem találják. Sabatino segítségét kérik, ám a végén mégis a kocsiban hagyják, ahonnan megszökik. Kensit épen és egészségesen, sikeresen megtalálják.

Ep.16 Régi trükk

Megjelent: 2017-03-05

Callen ügynök apja újfent borsot tör az NCIS orra alá, méghozzá, egy félreértés miatt. Kensi és Dicks beépülnek a nyugdíjas otthonba, hogy információt szerezzenek egy régi műemlékről.

Ep.17 Még királynő

Megjelent: 2017-03-12

Sam évekkel ezelőtt beépült egy drogkartellhez, most pedig újra azt a feladatot kapja, hogy találja meg a királyt. Hetty megzavarja Sam és Anna romantikus estéjét, azzal, hogy el kell hozniuk egy elítéltet.

Ep.18 Kiruccanás

Megjelent: 2017-03-19

Nell és Eric két napos üdülésre mennek, a közeli erdőbe, hogy a két high-tech zsenit elkaphassák, akik valószínűleg bűnrészesek voltak egy titkos adatbázis feltörésében és az adatbázis tartalmának meglovasításában.

Ep.19 767

Megjelent: 2017-03-26

Callen és Hannah különleges, nemzetközi megbízást kapnak. Repülőre szállnak, diplomáciai papírok nélkül, hogy megakadályozzák egy titkos projekt rossz kezekbe kerülését.

Ep.20 Havannából szeretettel

Megjelent: 2017-04-09

Victor Larmont saját feleségét jelenti fel az NCIS egységénél, mert azt gyanítja, hogy titkosított iratokat oszt meg a Kubaiakkal. Időközbe Dicks megtanul táncolni.

Ep.21 Harci hegek

Megjelent: 2017-04-23

Hetty és volt kollegái visszatérnek a vietnámi háborúból. A háború utáni kimenekítés során a társaság hatalmas vagyonra tett szert, ami most rossz kezekbe került. Az eltűnt aranyat vissza kell szerezniük, mielőtt rossz célokra használnák fel.

Ep.22 Arany évek

Megjelent: 2017-04-30

Az aranyakat megtalálták. A "fiatal" ügynökök sokat tanulhattak a veteránoktól. Owen tiszteletére a veteránok megfogadják, hogy a világot jobbá teszik, a férfi akaratát beteljesítik.

Ep.23 Kiszabadulva

Megjelent: 2017-05-07

Hanna ügynök az idővel fut versenyt, hogy megtalálja feleségét. Az ügy sikere érdekében egy szigorúan őrzött terroristát is szabadon engednek, de szem elől tévesztik.

Ep.24 Elszabadulva

Megjelent: 2017-05-14

Sam mindenkit maga mögött hagyva indul felesége gyilkosának a megkeresésére. Társai azonban nem hagyják ezt annyiban, megkeresik és együtt kapják el a gyilkost. Sam egy időre otthagyja munkahelyét.