2. évad

Született szinglik 2. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

Született szinglik sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Született szinglik sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Courteney Cox , Christa Miller , Busy Philipps ,





Epizód lista

Ep.1 Kavarodás

Megjelent: 2010-09-22

Jules és barátai felkészülnek rá, hogy Travis főiskolás lesz és elköltözik. Jules bevallja, hogy terapeutája, Glenn segített neki elengedni Travist. Amikor Grayson Jules nélkül akar eltölteni egy napot, a nő ráveszi, hogy menjen el vele Glennhez, aki szerint ez jó öltet. Amikor Ellie megkérdőjelezi Glenn bölcsességét, Jules elviszi hozzá Ellie-t, aki rájön, hogy Glenn pont annyira össze van zavarodva, mint ő. Bobby bevallja Graysonnak, hogy kellemetlen számára, amikor Julesról beszél. Laurie párbajra hívja ki Travist: az nyer, aki tovább tud fennmaradni.

Ep.2 Engedd el magad

Megjelent: 2010-09-29

Mindenki megrökönyödik azon, hogy Ellie azt mondja a szomszédjuknak, Tomnak, hogy Stan meghalt. A dolog félreértésnek indul, ám Tom azóta főz és takarít Ellie-re és Andyre. Mindeközben Andy el akar mesélni egy aranyos sztorit Stanről, és megszenvedi a következményeit annak, hogy megteszi, miután Ellie megtiltotta neki. Jules felkészül, hogy Travis elutazik a főiskolára, de végül összeveszik vele, és hamarabb elküldi.

Ep.3 Őrjárat

Megjelent: 2010-10-06

Most, hogy Travis már főiskolára jár, Jules egyedül maradt, és Graysonnak szenteli figyelmét. Azonban Graysonnak ez nem annyira tetszik, szóval arra ösztökéli Julest, hogy alakítson polgárőrséget és védjék meg a környéket. Travis próbál beilleszkedni a főiskolán, Ellie pedig összebarátkozik Stan dadusával.

Ep.4 Károk

Megjelent: 2010-10-13

Amikor Grayson megtudja, hogy Jules lefeküdt az egyik barátjával, mielőtt összejöttek, ő és Laurie úgy dönt, elmondja Julesnak, hogy egyszer szexeltek egymással. Smith-t ez nem zaklatja fel. Travis bizonytalankodik, hogy jó ötlet-e, ha hagyja, hogy Kylie másokkal találkozgasson, amíg ő a fősulin van, de a lány meggyőzi róla.

Ep.5 Életben maradni

Megjelent: 2010-10-20

Amikor Bobby úgy dönt, hogy többet nem fizet Julesnak tartásdíjat, a nő rájön, hogy ezért megszüntette az egészségbiztosítását is. Laurie és Smith továbbra is lefekszenek egymással szakításuk ellenére, Grayson és Andy szerint viszont a lány szíve így hamarosan újra összetörik. Ellie-t felzaklatja, amikor rájön, pont olyan tökkelütött, mint a csapat többi tagja.

Ep.6 Halloween

Megjelent: 2010-10-27

Halloweenra látogatóba érkezik Jules apja. A nő abban reménykedik, hogy erősíthetik az apa-lánya kapcsolatot kettejük között, ám Chick érzelmileg továbbra is épp annyira távol áll tőle, mint eddig. Ellie és Andy megkéri Bobbyt, hogy segítsen beíratni Stant az óvodába, Laurie pedig kíváncsi rá, hogy Travis továbbra is szereti-e a halloweent.

Ep.7 Már megint átvertek

Megjelent: 2010-11-03

Jules szülinapján Grayson és Laurie jobb ajándékot akar adni neki, mint Ellie. Amikor Julesnak nem tetszik Andy ötlete, hogy menjenek táncolni, kezdi azt hinni, hogy nem tekinti őt igazi barátjának. Hogy biztosítsa ennek ellenkezőjéről, Jules együtt tölt némi időt Andyvel, és jól mulatnak, ám Ellie szerint Andy csak érdekből cselekszik. Bobbynak nehezére esik megszokni Travis új, főiskolás életmódját.

Ep.8 Lánykák

Megjelent: 2010-11-17

Travis hazahozza doktorandusz hallgató barátnőjét, Kirstent (Collette Wolfe) hogy bemutassa Julesnak. Jules azonnal veszélyt szimatol, amikor Ellie megpendíti, hogy minél jobban telik az idő, annál sanszosabb, hogy az a lány, akit Travis hazahoz, lesz a jövendőbeli menye. Grayson háza válik a banda összejöveteleinek új helyszínévé, ami neki nem tetszik, Travis pedig Bobbytól kér tanácsot.

Ep.9 Eljön az ideje

Megjelent: 2010-11-24

Jules izgatottan várja, hogy ő legyen a hálaadás napi házigazda, ám amikor elmondja Graysonnak, hogy szereti, a férfi nem válaszolja ugyanazt. Jules kiterveli, hogy megrendezi a valaha volt legromantikusabb hálaadás estét, és ráveszi őt, mondja ki, hogy szereti, ám Graysonnak heveny allergiás tünetei alakulnak ki az ételtől. Ellie és Laurie le akarja törni Andy optimizmusát, Bobby pedig ráébred, hogy motyog.

Ep.10 Régi történetek

Megjelent: 2010-12-08

Jules biztatja Bobbyt, hogy vegyen részt egy profi golfversenyen, és kieszeli, átalakítja a hajóját, hogy visszanyerhesse önbizalmát. Grayson és Ellie kínos történeteket ásnak elő egymásról. Kirstent nyugtalanítja Travis és Laurie kapcsolata.

Ep.11 Nem kell sírni

Megjelent: 2011-01-05

Amikor Jules véletlenül megöl egy galambot, aggódni kezd, hogy a halál angyalává vált. Grayson próbálja nyugtatni, ám a viccei miatt a nő aggódni kezd, túlságosan különböznek ahhoz, hogy passzoljanak egymáshoz. Mindeközben Kirsten arra bátorítja Bobbyt, hogy legyen anyagiasabb, ám a golfjátéka kezd szétesni, amikor egy sor rossz hírt kap.

Ep.12 Lenne itt még valami

Megjelent: 2011-01-12

Jules bizonyítani akarja, hogy a nők hűségesebbek a férfiaknál, ha barátságról van szó, aztán ráébred, mennyire bosszantja, hogy Laurie nem veszi figyelembe személyes szféráját. Bobbyt bosszantja, hogy Travis Graysonhoz fordul szerelmi tanácsért. Miután Julest semmibe veszi Wayne, az új borbár sznob tulajdonosa, Ellie-nek titkolnia kell, hogy szeret odajárni és másokat sértegetni Wayne-nel, míg meg nem sérti Julest.

Ep.13 Elveszett gyerekek

Megjelent: 2011-01-26

Travis javaslatára Jules „szardíniásdobozost” akar játszani barátaival, ami egy bújócska-szerű gyerekjáték, ám amikor tagadja, hogy parancsolgatós lenne, Ellie és a többiek elbújnak előle addig, amíg be nem vallja. Grayson szembesíti Andyt ridegségével, Laurie pedig arra bátorítja Bobbyt, hogy mutassa be barátnőjét a csapatnak.

Ep.14 Öntsd ki a szíved

Megjelent: 2011-02-02

Valentin napján Jules szeretné, ha Grayson megosztaná vele érzéseit. Amikor Ellie makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy semmit nem akar csinálni Valentin-napon, Andy Bobbyval szervez le randit. Travis Laurie-tól kér segítséget, hogy milyen „dögös” dolgot ajándékozzon Kirstennek.

Ep.15 Falak

Megjelent: 2011-04-18

Travis szomorú, hogy Kirsten Chicagóból kapott állásajánlatot, Jules pedig amiatt aggódik, hogy megkéri a kezét. Ellie és a csapat Jules szemére veti, hogy túlzottan beleavatkozik Travis életébe, ám Jules hallani sem akar erről. Bobby pénzt gyűjt egy közelgő golfversenyre, a barátai pedig segítenek neki megrendezni egy pénzesbödönös vetélkedőt.

Ep.16 Baba-para

Megjelent: 2011-04-20

Amikor Ellie arra panaszkodik, milyen nehéz anyának lenni az ő korában, Jules ezt vitatja és beleegyezik, hogy vigyáz Stanre az egyik este. Ám amikor Stan bezárkózik egy szekrénybe, ami tele van borral és éles tárgyakkal, kénytelen bevallani, hogy nehezebb egy babáról gondoskodni, mint arra emlékezett. Bobbynak gyakorolnia kell a következő versenyre, de nehezére esik felkelni reggelente, Laurie pedig levert lesz, amikor nem érzi jól magát egy klubban.

Ep.17 Megkapod

Megjelent: 2011-04-27

Bobby a profi golftornán való részvételre készül, míg Jules arra biztatja barátait, küldjenek neki pozitív energiát, hogy sikerrel járjon. Ám amikor Bobby kínos hibát vét a golfpályán, Jules magát kezdi okolni ezért. Laurie kihívja Graysont és Ellie-t egy kvízmeccsre.

Ep.18 A nagy döntés

Megjelent: 2011-05-04

Bár látja, hogy Travis élete egyik legfontosabb döntése előtt áll, Jules nem akar beleavatkozni. Grayson megpróbál segíteni Travisnek, de a csapat létrehoz egy „tanácsot”, ami büntetést szab ki, ha természetesnek veszik a másikat.

Ep.19 Szívbajok

Megjelent: 2011-05-11

Bobby szerint Jules szinte megfojtja Travis-t, akinek a szívét összetörte Kirsten, ezért Chickkel elviszik egy sztriptízbárba felvidítani. Ellie-nek el kell viselnie Andy bosszantó rokonait, Grayson pedig összeszedi a bátorságát, és megpróbál görkorcsolyázni.

Ep.20 Tanácsok

Megjelent: 2011-05-18

Amikor Jules rájön, hogy Travis átvágja és a depressziója miatt nem jár a főiskolára, úgy dönt, ráncba szedi fiát. Andy üzleti tanácsot ad Bobbynak és Laurie-nak, akik pénzt akarnak csinálni a pénzesbödön játék alapötletéből. Grayson és Ellie összeállnak Tommal az ijesztő szomszéd srácok ellen.

Ep.21 Ebből még valami jó is kisülhet 1. rész

Megjelent: 2011-05-25

Jules és a csapat közös vakációt tervez. Amikor Travis hirtelen Hawaiira költözik, a banda követi őt, és úgy döntenek, ők is ott nyaralnak. Jules Travis döntésén tipródik, amikor Grayson azzal áll elő, hogy gyerekeket szeretne. Bobby Ellie és Andy vakációs „partner-helyettese” lesz, Laurie pedig tervet eszel ki arra, hogy hazacsábítsa Travist.

Ep.22 Ebből még valami jó is kisülhet 2. rész

Megjelent: 2011-05-25

A csapat folytatja vakációját Hawaiin. Laurie meg akarja győzni Travist, hogy folytassa tanulmányait. Jules kerülni akarja a gyerek-témát Graysonnal, de ő már biztos benne, hogy gyerekeket akar, és nem akar ezen túl sokat filozofálni. Bobby megpróbálja a lehető legjobbat kihozni első vakációjából, miközben próbál Ellie-hez és Andyhez csapódni a különprogramjaikon, ám hamar megunja őket, és ráébred, milyen magányos.