5. évad

Született szinglik 5. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Született szinglik sorozat 5. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Született szinglik sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 5. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Courteney Cox , Christa Miller , Busy Philipps ,





Epizód lista

Ep.1 Mindent vagy semmit

Megjelent: 2014-01-07

A csapat furán érzi magát Laurie és Travis kapcsolata miatt, de Jules úgy dönt, nem foglalkozik vele. Bobby és Andy belenyúl a tutiba, amikor az érmedobálós játék világhírnévre tesz szert. Bobby elkezdi szórni a pénzt, ám Grayson több évnyi kifizetetlen kocsmai számlával szembesíti. Közben Andy egy horrorfilm után képtelen elaltatni Stant.

Ep.2 Mint a gyémánt

Megjelent: 2014-01-14

Miután hagyta lejárni gépjármű-biztosítását, Jules összekoccan egy jóképű, Sam nevű fickóval, Amikor Jules észreveszi, hogy a jegygyűrűje leesett a kavarodásban, képtelen ellenállni a férfi randiajánlatának. Közben Bobby komoly hóviharra készül, ám mivel mindössze 10% az esélye a havazásnak, Travis amiatt kezd aggódni, hogy apja végül csalódni fog.

Ep.3 Függök tőled

Megjelent: 2014-01-21

Jules és Grayson meghívót kap egy félig-meddig ismeretlen pár esküvőjére, ráadásul olyan dátumra, ami egybeesik Grayson görhoki-döntőjével. Grayson fontos elfoglaltsága ellenére Jules egyszerűen nem mondhat nemet. Bobby rájön, hogy Travis kutyának kölykei születtek. A csapat kideríti, hogy Tom lemodellezte a környéket, ráadásul mindenkiről ijesztően élethű bábukat készített.

Ep.4 Utazás a kalózok öblébe

Megjelent: 2014-01-28

Gulfhaven a kalózok öblévé változik a tematikus hétre, Andy pedig, eleget téve polgármesteri kötelezettségének, megegyezik Ellie-vel, hogy a turisták kegyeinek elnyerése érdekében ismét engedi előbújni elbűvölő alteregóját. A legjobb barátnője új, szeretetreméltó változatától elaléló Jules nem tud betelni a másik énnel. Közben Laurie „huncut” sütiket kezd sütni az eladások növelése érdekében.

Ep.5 Keményen

Megjelent: 2014-02-04

Andy 5 km-es futást szervez Gulfhavenben, hogy helyreállítsa polgármesteri renoméját, miután megjelenik róla egy megalázó cikk a helyi lapban. Jules a verseny segítségével próbálja elérni, hogy apja, Chick ismét edzőnek érezhesse magát és kimozduljon otthonról, ám a csapat nem igazán bírja intenzív edzéseit. Grayson végre valóra váltja álmát, és szerepelhet egy tévéreklámban, ám eléggé meglepődik, amikor megtudja, mi lesz a szerepe.

Ep.6 Repülni tanulok

Megjelent: 2014-02-11

Laurie megismerteti Jules-szal a karma szabályait, miután Jules becsapja vevőit az éves zsákutcai garázskiárusításon. Andy egy garázskiárusításon vett dologgal teszteli Ellie-t, miután fogadnak, hogy a nő képtelen megállni egy napig, hogy ne tegyen szarkasztikus megjegyzést. Közben Bobby próbál felülkerekedni a hullámvasutakkal kapcsolatban érzett félelmein, hogy teljesíthesse nagyapja utolsó kívánságát.

Ep.7 Ideje továbbállni

Megjelent: 2014-02-18

Mivel fia néhány hónap múlva végez a főiskolán, Jules elkezd aggódni amiatt, hogy mihez kezd Travis a végzettségével a diplomaosztót követően. Laurie és Ellie leszbikus párnak adják ki magukat, hogy Stant felvetessék egy menő új iskolába. Andy mindenáron macskás videót akar készíteni a srácokkal a tesónapra.

Ep.8 A szerelem misztériuma

Megjelent: 2014-02-25

Travis és Laurie áthívják Jules-t és Graysont egy puccos villásreggelire. Jules azt próbálja bizonyítani, hogy ő és Grayson jobb párost alkotnak. Andy egész napos strandolást tervez Stannel, hogy jó fej apukának könyveljék el. Tom segít Ellie-nek egy tiniregény befejezésében, amit még évekkel ezelőtt kezdett el írni.

Ep.9 Semmi sem elég

Megjelent: 2014-03-04

Miután Jules hatalmas megbízási díjat zsebel be, maga mellé veszi Andyt üzlettársnak egy gyors meggazdagodást kínáló projekthez. Grayson próbál nem beszólni Travis új, hipszter barátainak, Bobby pedig nem érzi túl kényelmesnek az új táskáját.

Ep.10 Túl szép, hogy igaz legyen

Megjelent: 2014-03-11

Travis freestyle estet szervez a Coffee Bucksban, ám a dolgok balul sülnek el, amikor Andy standup-komikusi erényeit próbálja csillogtatni. Látogatóba érkezik Tom lánya, Hayley. Grayson és Jules belemennek a játékba, amikor rájönnek, Tom hazudott Hayleynek, hogy a lány menőnek higgye.

Ep.11 Menekült

Megjelent: 2014-03-18

Eltűnik Bobby hajója, Jules és Bobby pedig ismét felveszik régi, bűnüldöző szerepüket, hogy megoldják a rejtélyt. Közben Grayson segít Andynek elámítani az új felügyelőt. Laurie és Travis együtt próbálják kidekorálni a lány lakását.

Ep.12 A szerelem sötét verem

Megjelent: 2014-03-25

Chick az Alzheimer-kór kezdeti tüneteivel küszködik, Jules pedig ráveszi, hogy kezdjen el a környéken házat nézni magának. Grayson anélkül, hogy komolyan gondolná, felveti, hogy akár hozzájuk is költözhetne, ám ezt a javaslatát hamar megbánja. A Zsákutca Klub izgatottan készül Travis diplomaosztójára, amin egyebek mellett kiújul Ellie és Laurie rivalizálása a Jules legjobb barátnőit rangsoroló lista első helyéért.

Ep.13 Van esély

Megjelent: 2014-04-01

Miután megnyeri a Zsákutca Klub műveltségi vetélkedőjét, Tom választhatja ki a csapat következő nyaralásának helyszínét, ám a csapatot nem dobja fel túlzottan, hogy Tom a szabadság otthon töltése mellett voksol. Jules az éves orvosi vizsgálatán egészségesnek tetteti magát, de lesújtó eredményeket kap. Bobby véletlenül feliratkozik egy breaktánc-versenyre Graysonnal.