1. évad

Dear Mama 1. évad (2023)

Vissza a sorozat adatlapjára

Dear Mama sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Dear Mama sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők: Tupac Shakur , Afeni Shakur , Gloria Cox ,





Epizód lista

Ep.1 Panther Power

Megjelent: 2023-04-21

A 17 éves Tupac Shakur keresi a helyét az iskola, a szegénység és a család keretrendszerében, miközben arról álmodik, hogy a költészet és a zene segítségével fogja terjeszteni édesanyja, a Fekete Párducok ismert aktivistája, Afeni Shakur üzenetét. Afeni, akit kísért a Fekete Párducokhoz fűződő múltja, fél tőle, miként fog mindez hatni Tupac ígéretesnek tűnő jövőjére.

Ep.2 Changes

Megjelent: 2023-04-21

Tupac berobban a zene és a filmek világába, de meg kell fizetnie az igyekezete árát, hogy egyszerre legyen a fősodor sztárja és harcos aktivista. Afeni aktivizmusa őt és párductársait egy politikai kirakatper középpontjába sodorják, amelynek eredményeképp mindannyian életük végéig börtönbe kerülhetnek.

Ep.3 So Many Tears

Megjelent: 2023-04-28

Tupac egyre sűrűbben kerül összeüktözésbe a törvénnyel, többször letartóztatják különböző államokban, s végül New Yorkban még szexuális zaklatással is megvádolják. Afeni a New York Panther 21 hangjaként védi magát a tárgyaláson, a megszülető ítélet pedig sokkolja a világot. Tupac büntetőpere másként végződik.

Ep.4 Ambitionz Az a Ridah

Megjelent: 2023-05-05

Tupac közel egy évet tölt a dannemorai hírhedt Clinton büntetés-végrehajtási intézetben. Az ott szerzett tapasztalatoktól megkeményedve, szabadulása után azonnal csatlakozik a szintén hírhedt Death Row Recordshoz. Az új személyisége és aktivista neveltetése közötti kontraszt minden eddiginél élesebb lesz, s az élete egyre veszélyesebbé válik.

Ep.5 Until the End of Time

Megjelent: 2023-05-12

Miután megnézett egy Tyson-meccset Las Vegasban, Tupacet lelőtték. Afenit megbénítja a gyász a fia halála után. De még így is sikerül megmentenie Tupac örökségét, biztosítva, hogy a történetük el legyen mesélve, és a küzdelem folytatódjon.