1. évad

Futurisztikus kalandok 1. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Futurisztikus kalandok sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Futurisztikus kalandok sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 7

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Tizenhármas tesztalany

Megjelent: 2022-11-10

Jacob nagyon szeretne bekerülni az iskolai futócsapatba, de a magassága gátolja ebben. Vajon egy orvosi kutatólabor tud neki segíteni, hogy gyorsabban nőjön?

Ep.2 Hasonmás

Megjelent: 2022-11-10

Jesse, a feltörekvő táncos nem tudja egyensúlyban tartani a prioritásait, így az egyik barátja épít neki egy robot hasonmást. De minden a visszájára fordul, amikor Jesse elveszti az irányítást a hasonmása fölött.

Ep.3 Tökéletes kép

Megjelent: 2022-11-10

A szülei válása után Emily egy emlékterápiás eszköz segítségével éli újra a boldogabb időket – egészen addig, amíg egy meghibásodás azzal nem fenyeget, hogy örökre törli a múltat.

Ep.4 Összekeverve

Megjelent: 2022-11-10

Seth, a laza diák és a szigorú igazgatóhelyettese véletlenül testet cserélnek, amikor egy iskolai prezentáció balul sül el.

Ep.5 Állandó büntióra

Megjelent: 2022-11-10

Amikor az idő látszólag megáll, eltérő habitusú diákok ragadnak bent egy büntiórán, és össze kell dolgozniuk, hogy megtalálják a kiutat.

Ep.6 Szülői felügyelet

Megjelent: 2022-11-10

A két testvér, Jack és Cassady vesznek egy új távirányítót a médiaszobájukhoz, és rájönnek, hogy irányítani tudják vele a basáskodó szüleiket is – akár tetszik, akár nem.

Ep.7 A legjobb otthon

Megjelent: 2022-11-10

A Marson egy önfenntartó otthonban Tücsök és a családja vendégek fogadására készülnek, de egy vihar veszélybe sodorja a terveiket és a testi épségüket.