Nincs kép

Forró szél 1. évad (1980)

Vissza a sorozat adatlapjára

Forró szél sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Forró szél sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.






Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Ha nincs az ember a megfelelő helyen...

Megjelent: 1980-01-17

Surda borbélyként éli mindennapjait, miközben Firga nagybácsija házában él. Egyszerre unott és mégis felbosszantható természete miatt, nem mindenkivel jön ki vele. Az esze a görög tengerparton és zenén jár, a borbélyüzlet egyre kevésbé érdekli.

Nincs kép

Ep.2 A taxis

Megjelent: 1980-02-01

Édesapja meglátogatja Surdát és szörnyülködik fián, miközben felmegy a vérnyomása. Találkozik Bobbal, aki ráveszi, hogy megvegyen egy ócska autót, amivel taxizhat Belgrádban. Mindenféle utasokkal kerül szembe és Surda válogat, vagy vitatkozik velük, de amikor egy futballcsapat emberei ülnek a taxiba, bajba kerül.

Nincs kép

Ep.3 A vendégmunkás

Megjelent: 1980-03-01

Surda hazautazik szüleihez, ahol megismerhetjük édesanyját, húgát, és annak párját is. Nemsokára a településre érkezik Bob, aki tele van pénzzel, és Németországból ruccant haza Jugoszláviába. Az ő hatására Surda elkezd németül tanulni, majd elutazik Németországba, ahol Bob ajánlatai eredményeképp különös állásokat ismer meg.

Nincs kép

Ep.4 Végzetes találkozás

Megjelent: 1980-04-01

Surda állást keres és egy üzletben köt ki, ahol azt kell figyelnie, ki próbál lopni. Így kerül kapcsolatba ismét Bobbal, aki miatt csaknem bajba kerül, és egy hivatalos személyt is elfog, ami miatt elveszti állását. Egy vendéglőben megismerkedik Vesnával, akire különleges hatást gyakorol.

Nincs kép

Ep.5 A házasélet örvényei

Megjelent: 1980-05-02

Az ifjú házaspár Firga bácsiéknál lakik, aki elmegy a régi munkahelyére és egy állást szerez Surdának. Surda csak nehezen illeszkedik be a hivatalnoki életbe, és közben a feleségével is összezördül.

Nincs kép

Ep.6 A lakás

Megjelent: 1980-06-06

Vesna különcségei miatt Firga bácsi házában egyre nyűgösebb az élet. Surda is beadja a jelentkezését a cégénél egy új lakásra, de ahhoz, hogy kapjanak, rengeteg „szükségpontot” kell összegyűjteniük. Bob, hallva a hírt hozzájuk költözik, ad néhány őrült tanácsot, és mire a bizottság szemlére érkezik, elképesztő körülmények várják őket a házban

Nincs kép

Ep.7 A barikádon

Megjelent: 1980-07-04

Az engedély nélkül elfoglalt lakás miatt Borivoje –nak folyamatosan a hatóságokkal gyűlik meg a baja, de közben jól megismeri a jogot, azonban a bíróságra kell menniük, és félő, hogy elvesztik a pert.

Nincs kép

Ep.8 A találmány

Megjelent: 1980-08-10

Immár a Firga bácsinak adományozott lakásban élnek, amikor Surda megismerkedik egy részeges teherautósofőrrel, akihez beáll dolgozni. Közben találkozik egy feltalálóval (ő egy ideig Firga lakását bitorolta), aki alkoholmentes szeszesitalokat készít, és nagy reményekkel belefektet a találmányába.

Nincs kép

Ep.9 Hajótörés

Megjelent: 1980-09-12

Vesna és Surda gyermeke szépen növekszik és egyre nehezebb kérdéseket tesz fel Firga bácsinak, Vesna angol nyelvű szépítőszereket hozat a bácsikával. Surda ismét találkozik Bobbal, aki figyelmezteti, hogy a feleségének viszonya van valakivel.

Nincs kép

Ep.10 A bajnok

Megjelent: 1980-10-10

Bob már házasember, fiatal felesége van, Surdától pedig búcsút vesz a teherautós munkaadója, akit kigyógyítottak alkoholizmusából. Bobnak váratlanul temetésre kell mennie, és az aznapra tervezett estélyre szóló jegyeket a Surdilovic házaspárnak adja. Vesna elégedetlen a hajával, de Surda – hogy el tudjanak menni – nekiáll elkészíteni a felesége haját.