1. évad

Gólkirályság 1. évad (2023)

Vissza a sorozat adatlapjára

Gólkirályság sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Gólkirályság sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Rozi Lovas , Gábor Hevér , Zoltán Schmied ,





Epizód lista

Ep.1 1. rész.

Megjelent: 2023-01-07

A csemberi lakosokat csak két dolog izgatja. Az első, hogy végre várossá nyilvánítsák a községet. A második, hogy a csapatuk NB I-be kerüljön.

Ep.2 2. rész

Megjelent: 2023-01-14

Az első osztályba készülő focicsapat, a Csember FC edzői széke épp, hogy megüresedett, már be is töltötték - de az edző személye nem csak a sajtót, de még a csapat vezetőit is meglepte. A szurkolókat pedig egyenesen megdöbbentette. Az új edző erős ellenszélben kezdi meg a csemberi életét, de mivel számára is ez a nagy, sőt egyetlen lehetőség, minden akadály ellenére nekivág. A harc keménynek ígérkezik és az ismert nehézségeken kívül még egy koloncot kap a nyakába.

Ep.3 3. rész

Megjelent: 2023-01-21

Az új csemberi edző, Szabó Tóni rájön, hogy Csemberen nem csak egy banénhéjon, de egy tyúkon is el tud csúszni a győzelem. A csapat kabalaállatának sorsa döntő szerepet játszik az első meccs sikerében - a polgármester pedig nem csak azért küzd, hogy a csapat ne veszítsen, hanem azért is, hogy ő se veszítse el azt a csodálatos kapcsolatot, amiért annyi mindent megtesz és amit annyira el akar titkolni a felesége elől.

Ep.4 4. rész

Megjelent: 2023-01-28

Az első meccs mindenkinek óriási fejfájást okoz - aki elvesztette, annak azért, aki megnyerte, annak meg azért... Csabi megtapasztalja, hogy milyen az, ha egy ajtó bezárul és nem nyílik ki egy másik - és Laci, a főszponzor továbbra sem adja fel, hogy Tónit valahogy elűzze a csapat mellől. Tóni életébe azonban egy régi szereplő is visszatér, akivel az edző feje felett végképp összecsapnak a hullámok.

Ep.5 5. rész

Megjelent: 2023-02-04

Géza, a polgármester verekedésbe, majd kínos magyarázkodásba keveredik, és kénytelen a szeretőjét és egy idegen férfit összehozni, hogy a felesége ne fogjon gyanút. Miközben a csapat új, fontos meccsre készül és a polgármester új párt talál Vicának, a csapatnál kipróbálnak - erőnlét-növelő okokból - egy csodaszert, ami valóban hatásos. Csak nem úgy, ahogyan szerették volna. A végén egy ájulás vajon mindent megváltoztat?

Ep.6 6. rész

Megjelent: 2023-02-11

A csemberi csapat szárnyalni kezd, de nem az eredményeivel, hanem az új szponzornak köszönhetően a betétekkel. Az új támogatónak köszönhetően soha nem tapasztalt luxus körümények közé kerülnek, kérdés, hogy ez a legjobbat, vagy a legrosszabbat hozza-e ki a fiúkból. De nem csak a szponzorok, hanem a bundázók is megtalálják maguknak a focistákat. Kérdés, hogy a bunda ajánlatra ki áll kötélnek. És az is nagy kérdés, hogy ki marad meztelen a végén...?

Ep.7 7. rész

Megjelent: 2023-02-18

Amikor nagy a baj, akkor vajon közel a segítség? Vagy olyan nagy zűrbe keveredtek, hogy ebből senki nem tudja kimenteni a fiúkat? A legfontosabb a minden részletet feltáró vallomás. De a nagy vallomások kicsit túl sok mindenre derítenek fényt és kiderül, hogy nem csak Gézának, de a feleségének, Ritának is megvannak a maga kis erotikus titkai.

Ep.8 8. rész

Megjelent: 2023-02-25

Csabi egyre feszültebben várja, milyen eredménnyel zárul a hivatalos vizsgálat, de az is fejfájást okoz neki, hogy lenullázódik a csapat számlája. Windbergernek viszont egyre jobban fut a szekere. A csapat úgy dönt, megleckéztetik beképzelt társukat. Stoyant és Orsóst közben nehézfiúk találják meg: vissza kell adniuk azt, ami nem az övék - viszont a két focistának eszébe sincs fizetni. És megszületik az MLSZ döntése: a Csember FC-nek komoly büntetéssel kell szembenéznie.

Ep.9 9. rész

Megjelent: 2023-03-04

A csapat életét nem csak az MLSZ haragja, hanem Laci féltékenysége is megnehezíti. A durcás főszponzor elzárja a csapokat, a nehéz helyzet hírére a csapat körül elkezdenek gyűlni azok, akik a válságból próbálnak pénzt csinálni. Tóni azonban úgy dönt: egy meglepő húzással eltünteti magukat a rosszakaróik elől.

Ep.10 10. rész

Megjelent: 2023-03-11

Tóni beveti a világ egyik legváratlanabb edzésmódszerét - minden játszik, kivéve a labdát. Az NB1-be jutás előtti utolsó meccs előtt mindenki találgat, a csapat szinte meglepetés vendégként érkezik. Szabó Tóni szembesül önmagával, minden értelemben - és a végén mindenkiről kiderül, milyen ember valójában, ha a csapatról van szó...