14. évad

South Park 14. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

South Park sorozat 14. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a South Park sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 14. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 14

Főszereplők: Trey Parker , Matt Stone , Mona Marshall ,





Epizód lista

Ep.1 Szexfüggőség

Megjelent: 2010-03-17

A nemzet vezető tudósai összegyűlnek, hogy megállítsák a gazdag és sikeres férfiak körében terjedő legújabb jelenséget: hogy hirtelen egyre több és több nővel akarjanak lefeküdni. A vizsgálat után néhány negyedikes fiúról is kiderül, hogy szexfüggő.

Ep.2 Zacsi McFikásrúd meséje

Megjelent: 2010-03-24

A fiúk kötelező olvasmányként a Zabhegyező című könyvet kapják, amelyet annyira unalmasnak tartanak a beharangozás ellenére, hogy saját botránykönyvet írnak. Amikor észreveszik, hogy Stan anyja megtalálta a „mesterművet”, már csak az izgatja őket, hogy hogyan kerüljék el a bajt.

Ep.3 Gyógyászati sült csirke

Megjelent: 2010-03-31

Cartman kedvenc éttermét (KFC) bezárják, és helyette egy orvosi célú marihuánát árusító üzlet nyílik. Randy kétségbeesetten próbál receptet szerezni, hogy marihuánát vehessen, míg Cartman mindent megtesz, hogy kedvenc sült csirkéjét visszaszerezze.

Ep.4 Frászbook

Megjelent: 2010-04-07

Bár Stan ellen akar állni a Facebook őrületnek, Kyle könyörgésére mégis regisztrál, majd egyre több ismerősre tesz szert, végül beszippantja őt a Facebook, ahol saját profiljával kell megküzdenie.

Ep.5 200

Megjelent: 2010-04-14

Amíg az iskola tanulmányi kirándulásra megy, Stan véletlenül megsérti Tom Cruise-t, ezzel elindítva egy láncreakciót. 200 sztár bepereli South Park városát, amiért gúnyt űztek belőlük. Ez akár végleg elpusztíthatja South Parkot.

Ep.6 201

Megjelent: 2010-04-21

A dühös sztárok, az erőszakos vörhenyesek, és Mecha Streisand South Park elpusztítására készül, és mindenki csak egy kérdésre keresi a választ: „Ki Eric Cartman apja?”

Ep.7 Kripli Kemping

Megjelent: 2010-04-28

Jimmy és Timmy egy nyári táborba mennek az összes fogyatékos barátjukkal, ahol egy versenybe neveznek be, miközben Törcsit megpróbálják elvonóra küldeni barátai, amiről dokumentumfilm is készül.

Ep.8 Csóró és hülye

Megjelent: 2010-10-06

Eric Nascar versenyzőnek csap fel, Butters segítségével. Ehhez a Vagisil kenőcsöt fogyasztja, mert azt hiszi, attól hülyébb lesz. Kenny mindezek ellen van, és mindent megtesz, hogy megállítsa Cartmant.

Ep.9 Jersey-módi

Megjelent: 2010-10-13

South Parkba érkeznek New Jersey-beliek, akik elárasztják a városkát, azonban Randy és a fiúk szembeszállnak velük. Az epizód a Jersey Shore-t parodizálja ki.

Ep.10 Eredetbirkák

Megjelent: 2010-10-20

Mr Mackey és Stan kényszeres gyűjtögetésben szenvednek. Megpróbálják megtalálni az okot erre Mr Mackey álmában, azonban ott ragadnak. Az epizód az Eredet (Inception) című filmet parodizálja ki.

Ep.11 Mosómedve 2

Megjelent: 2010-10-27

A Mosómedve és barátai BP olajfúrótornyának katasztrófájának a helyszínére mennek, hogy segítsenek az áldozatokon. Meglepetésükre azonban egy másik szuperhős már megelőzte őket.

Ep.12 Mysterion visszatér

Megjelent: 2010-11-03

Mysterion vezetésével, a Mosómedve és Barátai azon dolgoznak, hogy segítsenek az öbölnél lévő embereken, akik kiszolgáltatottak a sötét úrnak, Cthulhu-nak. A Mosómedvét semmibe vették szuperhős bajtársai, így most egyedül dolgozik és bosszút forral!

Ep.13 Mosómedve kontra társai

Megjelent: 2010-11-10

A Mosómedve sokkal gonoszabbnak látszik, mint a sötét úr, Cthulhu. Megbünteti korábbi társait. Kenny McCormick küzd a szuper képessége terhével, az alteregóján, Mysterionon keresztül. Vajon a Mosómedve és barátai jóra tudják fordítani a helyzetet?

Ep.14 Kremfress

Megjelent: 2010-11-17

Randy megszállottja lesz a Főzőcske csatornának és ez mindent megváltoztat. Ez még Sharont is arra kényszeríti, hogy egy új oldalát fedezze fel. Stan egyedül marad, hogy rendbe hozza a dolgokat.