17. évad

South Park 17. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

South Park sorozat 17. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a South Park sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 17. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Trey Parker , Matt Stone , Mona Marshall ,





Epizód lista

Ep.1 Kormányármány

Megjelent: 2013-09-25

Mikor Cartman saját magát kezelésbe veszi az NSA ajtója mögött, talál valamit a személyes aktájában, ami nem tetszik neki. Úgy gondolja, hogy inkább elmondja az igazságot. Butters viszont talál valakit, aki meghallgatja imáját.

Ep.2 Tényfeltáró gyilokpornó

Megjelent: 2013-10-02

A skacok megpróbálják a szüleiket távoltartani a TV-bőn sugárzó szextől és erőszaktól. Így Randy és Sharon esti TV rutinja megszakad, s az ,,informatív gyilokpornó" mögül feltűnik az élet és a halál értelme.

Ep.3 Zimmerman világháború

Megjelent: 2013-10-09

Cartmant mélyen zavarja egy személy, akiről úgy véli, hogy fenyegetést jelent az egész emberiségre. Végig versenyzi az összes államot, hogy véget vessen a Zéró Páciensnek, az időzített bombának, Tokennek.

Ep.4 Pozőrök hajnala

Megjelent: 2013-10-23

Az egyik darkos tagot egy problémás gyerekekkel foglalkozó táborba küldik. Mikor visszatér onnan, észreveszi, hogy a többiek rossz irányba változtak. A létük fenyegetett, a darkosoknak tenniük kell valami drasztikusat, így kénytelenek a vámpíroktól segítséget kérniük.

Ep.5 A barackpakolás

Megjelent: 2013-10-30

Ike már nem hasonlít a saját énjére, s egyre inkább távolodik el Kyle-tól. Kyle Mr. Mackey-től kérne tanácsot, de ő elfoglalt az iskola új integrált technológiai rendszer hibáival. Kyle úgy dönt, hogy problémájáról a kedvenc élőműsorában beszél, a ,,Yo Gabba Gabba"-ban. Reméli, hogy Ike újra a szeretett kistestvére lesz.

Ep.6 Vörheny tehén

Megjelent: 2013-11-06

Vallási vezetők mennek South Parkba, hogy tanúi legyenek egy beteljesedett bibliai próféciának. Cartman és Kyle maradnak az egyedüli kívülállók, mikor a világ ezeréves békére és harmóniára készül.

Ep.7 Fekete péntek

Megjelent: 2013-11-13

Lassan közelednek a sötét téli napok, s ez csak egyet jelent: a plázákban az első helyekért való küzdelem. A skacok készülnek a Hálaadás napja utáni harcra, az új játékok beszerzésére. Közben Randy munkát kap a plázában biztonsági őrként, hogy segítsen az őrült emberek okozta vásárlási hullám kontrollálásában.

Ep.8 A tűz és segg dala

Megjelent: 2013-11-20

A konzolháború fokozódik South Parkban. Kenny Hercegnő árulása miatt Cartman bosszút forral, a gyerekek készülnek a hősi csatára, ahol kiderül, melyik játék kerül ki győztesen. Vajon Stan és Kyle barátsága túléli-e a Fekete Pénteket?

Ep.9 Cicik és sárkányok

Megjelent: 2013-12-04

Kenny hercegnő bája egyre több támogatót csábít a PlayStation táborba, Cartman és Kyle hűsége az xBox-hoz kitartó marad. De a várakozásnak vége. Itt az idő, hogy a sorban állóak éljenek a Fekete Péntek kedvezményei adta lehetőséggel. Hatalmas vérfürdőre lehet számítani, de a végén csak egy oldal maradhat.

Ep.10 A hobbit

Megjelent: 2013-12-11

Wendy megpróbálja bizonyítani, hogy mekkora nyomás nehezedik egy lányra, mikor megpróbálnak úgy kinézni, mint a hírességek. A legutóbbi szónoklatával bajba sodorja magát és mindenkit az iskolából. Ezáltal Clyde egy új barátnőre tehet szert.