21. évad

South Park 21. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

South Park sorozat 21. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a South Park sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 21. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Trey Parker , Matt Stone , Mona Marshall ,





Epizód lista

Ep.1 Fehér emberek lakásokat renoválnak

Megjelent: 2017-09-13

Randy és Sharon egy lakásfelújítós TV-műsort vezetnek, de adásaikba rendszeresen belerondítanak a tüntető munkások - akik azt sérelmezik, hogy az új berendezések, mint az Amazon Alexa, Siri, Cortana, vagy Google Asszisztens elveszik a munkájukat. Elérik, hogy ezek helyett a berendezések helyett őket foglalkoztassák, de ez még nem oldja meg a gondokat. Közben Cartmant negatívan érinti, hogy az Alexáját ki kell dobniuk.

Ep.2 Tedd le

Megjelent: 2017-09-20

Tweek nagyon aggódik amiatt, hogy Észak-Korea rakétát lő ki az Egyesült Államokra. Craig javaslatára süteményt süt Kim Dzsong Unnak, akinek nagyon tetszik a békeajánlat - csakhogy Mr. Garrison, az elnök összevissza twitterezik, melynek köszönhetően szerencsétlen Tweek lesz a koreaiak célpontja. Eközben rejtélyes halálesetek történnek, melyek összefüggésben vannak azzal, hogy az emberek túl sokat mobiloznak vezetés közben.

Ep.3 Kolumbusz-nap

Megjelent: 2017-09-27

Randy hirtelen felcsap Kolumbusz Kristóf legnagyobb utálójának, mert szerinte ő jelképezi a faji elnyomást az őslakosokkal szemben. Azt azonban nem szeretné, hogy megtudja a világ, hogy régebben ő volt Kolumbusz legnagyobb rajongója, és titkon most is az. Hogy bizonyítsa, ő is elnyomott, DNS-tesztet készíttet, amihez egy meleg indián férfi segítségét kéri, hogy nyilvánvalóan rá nézve kedvező eredmény szülessen.

Ep.4 Előfranchise

Megjelent: 2017-10-11

A Mosómedve és Társai saját történetüket akarják eladni a Netflixnek, hogy az filmesítse meg, ezért kidolgozzák a komplett franchise-t. Eközben az emberek megutálják őket, mert valaki - mint később kiderül, Káosz Professzor - álhíreket terjeszt róluk, amit mindenki el is hisz. Káosz Professzor fizetett ezért a Facebooknak, így Mark Zuckerberg South Parkba jön, hogy védelmezze őt.

Ep.5 Hummel és heroin

Megjelent: 2017-10-18

Közkedvelt gyerekzsúros előadók halnak meg gyors egymásutánban a városban. Egy gyerek az ügy nyomában jár, és kiderül, hogy mindannyian gyógyszertúladagolásba haltak bele. Az anyagot abból az öregek otthonából szerzik, ahol Stan nagyapja is van, és ahol ő is szenved az elnyomástól.

Ep.6 Boszorkamóka

Megjelent: 2017-10-25

Miután az éves Halloween-bulijukon Randy és haverjai együtt isznak és "boszorkányszombatot" tartanak, egyikük tényleg boszorkánnyá változik és terrorizálni kezdi a várost. Cartman, aki meg akar szabadulni idegesítő barátnőjétől, aki miatt sosem ér oda időben sehova, elhatározza, hogy feláldozza neki a lányt.

Ep.7 Még egy lapát

Megjelent: 2017-11-08

Kyle-t bosszantja, ahogy Cartman Heidivel bánik, ezért elhatározza, hogy közbelép. Eközben Mr. Garrison tanácsadói aggódnak az elnök népszerűtlen intézkedései miatt.

Ep.8 Malacizálódás

Megjelent: 2017-11-15

Jimmy és Timmy az éves tudományos vásárra készülnek, ahol olyasvalamit alkotnak, amely a tudósok figyelmét is felkelti. Természetesen Nathan és Mimsy is keresztbe akarnak nekik tenni. Eközben Heidi egyre jobban emlékeztet Cartmanre, ami sokakat elkezd zavarni.

Ep.9 Kőkemény PC-ség

Megjelent: 2017-11-29

Új igazgatóhelyettes érkezik az iskolába, Erős Nő személyében, akibe PC igazgató azonnal szerelmes lesz. Közben a Terrance és Philipből újabb évad készül, de a rozzant és vén színészek kiábrándítják Kyle-t. Fel szeretne lépni a gyakorlat ellen, de a dolgok eszkalálódnak, és Mr. Garrison atomot dobat Torontóra.

Ep.10 Rohadt paradicsom

Megjelent: 2017-12-06

A South Park-i gyerekek azt állítják, hogy Mr. Garrison a város körül ólálkodik és ijesztgeti őket. A város összefog, hogy elűzze az elnököt. Az epizód a Stranger Things című websorozatot, és az Az című filmet parodizálja ki.