1. évad

Robbanó cicák 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Elérkezett a jó és a gonosz közötti végső küzdelem ideje, amikor Istent és ősi ellenségét, a Sátán ivadékát leküldik a Földre, hogy együtt éljenek az emberekkel – beszélő cicaként.


Epizódok száma: 9

Főszereplők: Tom Ellis , Ally Maki , Mark Proksch ,





Epizód lista

Ep.1 Bevezető

Megjelent: 2024-07-12

A macskatestben a Földre küldött Isten beköltözik a diszfunkcionális Higgins családba, és neki köszönhetően vad fordulatot vesznek a családi társasjátékesték.

Ep.2 Tartár tragédia

Megjelent: 2024-07-12

Greta dolgozni megy Marvval, Miaúr és Belzebub pedig megnézik az Armageddon című filmet. Travis és Abbie követik Aidant a pokeszba – nem a pokolba.

Ep.3 Shane és Chuggers

Megjelent: 2024-07-12

Abbie és Marv be akarják bizonyítani Travisnek, hogy tényleg szeretik, ezért rendeznek neki egy félszülinapi bulit. Miaúr hívatja a kerubokat, hogy megnézzék a Föld csodáit.

Ep.4 Érzelmi hullámvasút

Megjelent: 2024-07-12

Greta benevez egy rakétaépítő versenybe, amelyet a milliárdos Jefflon Bezmusk szponzorál. Eközben Travis kiköltözik – a macskák pedig beveszik magukat Marv fejébe.

Ep.5 Nincs megbánás

Megjelent: 2024-07-12

Belzebub elhívja magával Miaúrt egy pokolbeli esküvőre. Travis visszamegy az időben, hogy visszacsinálja, amit megbánt – de a múltat nem lehet következmények nélkül megváltoztatni.

Ep.6 Az internet nélküli város

Megjelent: 2024-07-12

Belzebub elviszi Abbie-t és a gyerekeket egy pokoli kocsikázásra Halcyon Springsbe, hogy találkozzanak Abbie régen látott anyukájával. Miaúr segít Marvnak előléptetést kérni.

Ep.7 Pokoli SeaWorld

Megjelent: 2024-07-12

Belzebub és Miaúr elmennek a SeaWorldbe, Marv elrángatja Abbie-t egy luxus léghajón tartott „céges buliba”, Greta pedig segít Travisnek egy troll felkutatásában.

Ep.8 Kezdődjék a játék!

Megjelent: 2024-07-12

Összecsap a jó és a rossz, amikor a macskák a mennyország és a pokol uralmáért küzdenek az Isten Tusában. Travis barátai ellene fordulnak. Marv kész káoszt örököl a munkahelyén.

Ep.9 A Westminsteri Emberverseny

Megjelent: 2024-07-12

A káosz közelebb hozza egymáshoz a Higgins családot, amikor Miaúr és Belzebub szembenéznek az utolsó kihívással: rá kell venniük az embereket, hogy hazudtolják meg a természetüket.