1. évad

FUBAR 1. évad (2023)

Vissza a sorozat adatlapjára

FUBAR sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a FUBAR sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Arnold Schwarzenegger , Monica Barbaro , Milan Carter ,





Epizód lista

Ep.1 Hozd be a lányod

Megjelent: 2023-05-25

Luke, a nyugdíj előtt álló CIA-ügynök a következő kalandjára készül, de a magánéleti hírek és a sürgős munkahelyi ügyek keresztülhúzzák a számításait.

Ep.2 Vonatrablás

Megjelent: 2023-05-25

Luke és Emma kénytelen együtt dolgozni, hogy elkapják Borót, de rá kell jönniük, hogy a köztük lévő, újabban feszült kapcsolat csak a problémáik kezdete.

Ep.3 Cseles csali

Megjelent: 2023-05-25

A csapat megakadályoz egy nemzetközi krízist, majd egy fontos informátor nyomába ered Moldáviában, ahol Emma felajánlja, hogy tőrbe csal egy célpontot, amikor komplikációk adódnak.

Ep.4 Dán Dog

Megjelent: 2023-05-25

Emmát megdöbbentő meglepetés várja otthon, miután Luke megnyugtatja. A csapat kockázatos küldetésen vesz részt Görögországban, hogy kiszabadítson egy megbízható szövetségest.

Ep.5 Velős kérdés

Megjelent: 2023-05-25

Egy borzasztó családi vészhelyzet közepette Luke rájön, hogy elmosódnak kettős életének határai, miközben az összezavarodott Emmával és a követelőző Boróval is foglalkoznia kell.

Ep.6 Kedvező lapjárás

Megjelent: 2023-05-25

Barry és Tina bejut egy privát, magas tétű kártyapartira abban a reményben, hogy közelebb juthatnak Boróhoz. Elszabadulnak az érzelmek, amikor a csapat bent reked egy bunkerben.

Ep.7 Nyilvános befolyás

Megjelent: 2023-05-25

Luke és Emma egyre közelebb kerül Boróhoz, de a párkapcsolati dráma és egy kényes helyzet megnehezíti a dolgukat. Élet-halál kérdése, hogy Roo tud-e könnyíteni magán.

Ep.8 Ennyi, és annyi

Megjelent: 2023-05-25

Ketyeg az óra, miközben Luke-nak és Emmának nehéz döntéseket kell meghozniuk, hogy befejezzék a küldetést és életben maradjanak. A Brunner család nagy napján elszabadul a pokol.